Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Majaa napisał(a):
No i co z tym zrobić?

Hugo piękny i mądry pies Naprawdę myślałam, zę jego adopcja to tylko kwestia niedługiego czasu, a tu takie klocki .....

Też tak myślałam, bo raz , ze młodziutki i fajniutki , a tu nic:shake:

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamkam napisał(a):
Hugo będzie w piątek w anonsach...

Dziękujemy :loveu:
Będzie podwójnie
Owszem jest o niego sporo telefonów ale albo mało poważnych bo od 14 latków, albo nikt się potem nie odzywa - podobnie zresztą jak w przypadku wielu kolejnych psów !

Posted

no wiem, miałam na myśli wszystkie, tylko jakoś tak mi się napisało. Ostatnio nie kupowałam stąd nie wiedziałam, że psiaczki się prezentują na łamach..

Posted

klusek04 napisał(a):
Hugo (BoSS?)

Oj Boss to z niego jest ;( Niestety !
Hugo w żadnym wypadku nie może trafić do domu, gdzie są inne psy ! Moze być ewentualnie suka! Koty nie robią różnicy żadnej !

Posted

yewcia1 napisał(a):
Oj Bosik kolejny pies o silnym charakterku.

Silnym to mało powiedziane !!!!
W poniedziałek po ostatnich numerach, jakie Hugo wycinał (szkoda nawet pisać - załamka jednym słowem :( ), prosiłam nawet swojego znajomego - doświadczonego szkoleniowca o pomoc przy tym psie. Umówiliśmy się na koniec tygodnia, ale kolega w szpitalu wylądował ! Musimy poczekać aż wyzdrowieje .....
Ale tak sobie analizując zachowania Hugo ... hmmmm ...... doszłam do wniosku, że charakterologicznie temu szkoleniowcowi bardzo się spodoba ....
Jeszcze Huga wyszkolimy na psa z wszystkimi certyfikatami i sprzedamy za cenę szkolenia .... Żartuję oczywiście z ta sprzedażą, choć ...... niewykluczone, że rzeczywiście go dobrze wyszkolimy ..... :cool3: