yewcia1 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Majaa napisał(a):No i co z tym zrobić? Hugo piękny i mądry pies Naprawdę myślałam, zę jego adopcja to tylko kwestia niedługiego czasu, a tu takie klocki ..... Też tak myślałam, bo raz , ze młodziutki i fajniutki , a tu nic:shake: Quote
yewcia1 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Psiaczku masz wszystkie atuty a jesteś dalej bezdomny:shake: Quote
saga_86 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Co to się dzieje?Przecudny Huo cały czas bez domku:placz: Quote
yewcia1 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Wakacje to tragiczny czas, psiakow przybywa, adopcje znikome:shake: Quote
Majaa Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 saga_86 napisał(a):Co to się dzieje?Przecudny Huo cały czas bez domku:placz: Ja też tego kompletnie nie rozumiem :shake: Quote
yewcia1 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Kamkam napisał(a):oby domek się wreszcie znalazł.. Też mi się marzy - psiak w idealnym wieku do adopcji. Quote
Majaa Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Kamkam napisał(a):Hugo będzie w piątek w anonsach... Dziękujemy :loveu: Będzie podwójnie Owszem jest o niego sporo telefonów ale albo mało poważnych bo od 14 latków, albo nikt się potem nie odzywa - podobnie zresztą jak w przypadku wielu kolejnych psów ! Quote
saga_86 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Kamkan wszystkie psiaki są w anonsach, te o których pamiętam, a Hugo na pewno pośród nich jest!;) Quote
KamaG Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 :oops: upsss... Saga czyli Ty wrzucasz co tydzień? Quote
saga_86 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Nie co 3 dni, Anonse wychodzą 2 razy w tygodniu;) Quote
KamaG Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 no wiem, miałam na myśli wszystkie, tylko jakoś tak mi się napisało. Ostatnio nie kupowałam stąd nie wiedziałam, że psiaczki się prezentują na łamach.. Quote
kaLOlina Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 oby sie Bossowi poszczescilo...moj kochany niedoszly psiak:( Quote
klusek04 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Oby efekty przyszły z ogłoszeń "na łamach". Podnosimy ślicznego Hugo (BoSS?) Quote
Majaa Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 klusek04 napisał(a):Hugo (BoSS?) Oj Boss to z niego jest ;( Niestety ! Hugo w żadnym wypadku nie może trafić do domu, gdzie są inne psy ! Moze być ewentualnie suka! Koty nie robią różnicy żadnej ! Quote
yewcia1 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Oj Bosik kolejny pies o silnym charakterku. Quote
Majaa Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 yewcia1 napisał(a):Oj Bosik kolejny pies o silnym charakterku. Silnym to mało powiedziane !!!! W poniedziałek po ostatnich numerach, jakie Hugo wycinał (szkoda nawet pisać - załamka jednym słowem :( ), prosiłam nawet swojego znajomego - doświadczonego szkoleniowca o pomoc przy tym psie. Umówiliśmy się na koniec tygodnia, ale kolega w szpitalu wylądował ! Musimy poczekać aż wyzdrowieje ..... Ale tak sobie analizując zachowania Hugo ... hmmmm ...... doszłam do wniosku, że charakterologicznie temu szkoleniowcowi bardzo się spodoba .... Jeszcze Huga wyszkolimy na psa z wszystkimi certyfikatami i sprzedamy za cenę szkolenia .... Żartuję oczywiście z ta sprzedażą, choć ...... niewykluczone, że rzeczywiście go dobrze wyszkolimy ..... :cool3: Quote
yewcia1 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 No mały ale dostaniesz w kość na szkolonku - bedziesz chodził jak szwajcarski zegarek:evil_lol: Quote
Recommended Posts