maryd Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Huguś smutny na tych fotkach, gdyby miał weselsze, chętnie go wystawie na allegro. Majaa nowe fotki Hugo potrzebne! Quote
Majaa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 maryd napisał(a):Huguś smutny na tych fotkach, gdyby miał weselsze, chętnie go wystawie na allegro. Majaa nowe fotki Hugo potrzebne! Czekam na foty od nadji u której w domu psiak jest .... Miała kilka super fajnych i miała je wysłać, ale cóż ta dziewczyna też czasu ma tyle co nic :( Quote
maryd Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Trzeba ja ponaglić, czas bije na niekorzyśc Hugusia! Quote
kaLOlina Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 mam 1wsze zapytania... Hugo ma allegro ale slabe...ja w robocie non stop= robimy sklep, i kkomp mi nawala...moge go wystawiac, nastepna aukcje zrobie juz elegancka z wyroznieniami...tylko moze jakis lepszy wzruszajacy tekst ktos napisze???? Quote
maryd Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ja nie wiem,jakie ma allegro Hugus, bo nie moge go odnaleźć, ale tym razem chyba bym spróbowała nie na smutno i nie na litosc, tylko w stylu piekny młody rasowy mix pointera i wyzła szuka nowego domu...gdyz zagubił się i próby odnalezienia własciciela nie dały rezultatu. Mineło pare miesiecy i niemoze pzrebywać dłużeju dotychczasowego opiekuna. Moze by chwyciło miłośnika tych ras. Nie mam doswiadczenia w handlu, ale moze spróbowac raz inaczej? kaLOlina napisał(a):mam 1wsze zapytania... Hugo ma allegro ale slabe...ja w robocie non stop= robimy sklep, i kkomp mi nawala...moge go wystawiac, nastepna aukcje zrobie juz elegancka z wyroznieniami...tylko moze jakis lepszy wzruszajacy tekst ktos napisze???? Quote
kaLOlina Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 http://www.allegro.pl/item243877391_10cio_miesieczny_pies_w_typie_wyzla_pilnie_dom_.html allegro pieknisia... Quote
maryd Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Napisał do mnie dzisiaj maila osoba, która ma pointera, w odpowiedzi na moje ogłoszenia o Hugusiu. Przesłałam jej fotki, i informacje o psiaku, oby to był dobry początek! Quote
Diana S Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 maryd napisał(a):Napisał do mnie dzisiaj maila osoba, która ma pointera, w odpowiedzi na moje ogłoszenia o Hugusiu. Przesłałam jej fotki, i informacje o psiaku, oby to był dobry początek! Oby coś się ruszyło... Quote
KamaG Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 ogłosiłam Hugona tu:http://portal.animalia.pl/ Quote
BożenaG Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Kamila widze,ze jestes rekordzistką w ogłaszaniu psów:cool3: Quote
Majaa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Jakie suer wieści Oby coś wyniknęło z tego zainteresowania ! Quote
maryd Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Na razie cisza, jest weekend. Opisałam Hugusia, pomagajac sobie opisem z allegro, ale podałam Twojego maila (tak jak na allegro), bo nie czyję sie kompetentna, aby cokolwiek decydowac o losie tego psiaka. Ja ciagle mam kaca co do szczeniat i mysle, że to fatalnie, ze nie dla wszystkich moge przeprowadzic szczegółowa kontrole "przedadopcyjna". To niestety dotyka ludzi o pewnym stopniu nadwrazliwosci na niedole zwierzat. Moja mama wczoraj cała noc nie spała i przezywała, jak Kropek przyjechał do K-wa, czy bedzie mu aby dobrze. Quote
klusek04 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Hugo Boss napewno się komuś spodoba. Quote
KamaG Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Byłam wczoraj u Huga, ależ on zmężniał, zrobił się taki bysio:crazyeye:, to już nie ten drobny smukły młodzieniec z fotek, ale kawał "pana psa":loveu: i jest sto razy piękniejszy na żywo niż na fotkach:loveu: Quote
Majaa Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 maryd napisał(a):Na razie cisza, jest weekend. Opisałam Hugusia, pomagajac sobie opisem z allegro, ale podałam Twojego maila (tak jak na allegro), bo nie czyję sie kompetentna, aby cokolwiek decydowac o losie tego psiaka. Spoko Tylko dobrze by było, zeby ludzie pisali o jakiego psa chodzi (to dotyczy wszystkich ogłoszeń) bo czasami jest tak, ze ja kompletnie nie wiem o którego komuś chodzi i zadając pytania w stylu proszę określić o którym psie pan mówi mogę wydawać się niekompetentna i mam pełną tego świadomość Wiem również że nei wszyscy to rozumieją i dlatego część maili pozostaje bez odpowiedzi maryd napisał(a): Ja ciagle mam kaca co do szczeniat i mysle, że to fatalnie, ze nie dla wszystkich moge przeprowadzic szczegółowa kontrole "przedadopcyjna". To niestety dotyka ludzi o pewnym stopniu nadwrazliwosci na niedole zwierzat. Moja mama wczoraj cała noc nie spała i przezywała, jak Kropek przyjechał do K-wa, czy bedzie mu aby dobrze. Nam też nie zawsze się to udaje, więc się nie martw Zazwyczaj jest tak, że po rozmowie z osobami, którzy chcą psa psiaka adoptować można ocenićpoziom ich wrażliwości i zrozumienai problemu bezdomności .... choć i tak nie ma się pewności Nestety zdarza nam się wydawać psy bez kontroli przedadopcyjnej, ale to jest po prostu mało realne, zeby pojechać wszędzie Na miejscu mamy w miarę stałą kontrolę nad losami psa. Jak wydajemy gdzieś dalej to staram się zawsze taką kontrolę zorganizować - choć niezawsze się udaje Ale wówczas i tak zawsze śledzimy, a właściwie śledzę losy psiaka a przynajmniej się staram Quote
Majaa Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Kamkam napisał(a):ależ on zmężniał, zrobił się taki bysio:crazyeye:, to już nie ten drobny smukły młodzieniec z fotek, ale kawał "pana psa":loveu: i jest sto razy piękniejszy na żywo niż na fotkach:loveu: To prawda ... Kamkam Pozwoliłam sobie przesłać trochę fotek, które dostałam od opiekunek Wstawisz, please? Quote
KamaG Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='Majaa']To prawda ... Kamkam Pozwoliłam sobie przesłać trochę fotek, które dostałam od opiekunek Wstawisz, please? jasne, się robi:cool3:: Quote
kaLOlina Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 wystawiam allegro z nowymi foteczkami:) teraz go wyroznie:) uuuuuuuuu jaki on pieknyyy!!!! Quote
kaLOlina Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=248681995 Quote
Majaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Cfaniaczek na włościach :cool3: Quote
Recommended Posts