yewcia1 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Hugo a Ty bidusiu dalej bez domku, ale lada chwila pewnie się coś zmieni po ogłoszeniach:lol: Quote
kaLOlina Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 tak tak...uff-zmienilo sie i musialam isc do pracy na 12h-ale jutro wolne i siadam do Bossa od rana:) Quote
kaLOlina Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=243877391 allegro- po wielkich przebojach- komp mi sie zepsul i wywala mnie co 3min...grrrr po godzinie ponad prob zmiescilam sie cudem w czasie i go wystawilam- uff... ale jest ta aukcja jakas niedorobiona:( nie wiem ile Hugo wazy- jak duzy jest???? prosze i wszelkie sugestie!!! moglam cos w tym pedzie przeoczyc- tak szybko robilam ta aukcje grrr... bede go wystawiala az do skutku- tylko prosze o wiecej info i poradzcie co mam zmienic w tekscie itd.... prosze!!! Quote
Majaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 kaLOlina napisał(a):prosze i wszelkie sugestie!!! moglam cos w tym pedzie przeoczyc- tak szybko robilam ta aukcje grrr... bede go wystawiala az do skutku- tylko prosze o wiecej info i poradzcie co mam zmienic w tekscie itd.... prosze!!! Dzięki KaLOlina :loveu: Aukcja jest ok. Możesz tylko dopisać, że Hugo jest wykastrowany, bo to ważna informacja. Co do wagi - nie umiem określać ale może waży ok 35-40 kg ? Zapytam ... Quote
KasiaM Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 maryd napisał(a):Hugo,do góry!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
klusek04 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Piekny, wykastrowany Hugo Boss czeka. Quote
maryd Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 To super, brakuje mu tylko miłego domku! Quote
Majaa Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 maryd napisał(a):To super, brakuje mu tylko miłego domku! I tak ciągle i tak na okrągło :placz: Domków brakuje :-( Quote
maryd Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Hugo musisz wyemigrowac ze Starachowic, prezentuj sie!! Quote
kaLOlina Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 pozmienialam...ufff ale oGLADALNOSC SLABA...BEDE GO WYSTAWAIALA- A PRZED WYPLATA WYOZNIE POGRUBIE WSADZE GDZIE SIE DA:) Quote
maryd Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Wisze tu z psiakami od ponad 2 tygodni.I powoli trace nadzieję na dom dla nich:-( Pies z kulawa noga nie zainteresował sie nimi.:-( Zaczynam myśc, ze na forum sa sami dogomaniacy i ani jednej ooby, która chce przygarnąć psa.:-(( Quote
yewcia1 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Maryd czasami domek jest po paru dniach a czasami po roku i dłużej W wolnej chwili jak masz czas mozesz zajrzeć tutaj i spobwac poszukać psiaków podobnych w starachowicach i pokazać je czyli wkleić zdjęcie i link do wątku http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=97 Quote
Majaa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 kaLOlina napisał(a):pozmienialam...ufff ale oGLADALNOSC SLABA...BEDE GO WYSTAWAIALA- A PRZED WYPLATA WYOZNIE POGRUBIE WSADZE GDZIE SIE DA:) :loveu: Dzięki :loveu::loveu: Quote
klusek04 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Taki piękny Hugo Boss, cłakiem nie rozumiem braku zainteresowania nim. Quote
maryd Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ja też nie rozumiem, ale będe pytać znajomych.Jaki to mix? Quote
Recommended Posts