Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=243877391

allegro- po wielkich przebojach- komp mi sie zepsul i wywala mnie co 3min...grrrr

po godzinie ponad prob zmiescilam sie cudem w czasie i go wystawilam- uff...
ale jest ta aukcja jakas niedorobiona:( nie wiem ile Hugo wazy- jak duzy jest????
prosze i wszelkie sugestie!!! moglam cos w tym pedzie przeoczyc- tak szybko robilam ta aukcje grrr... bede go wystawiala az do skutku- tylko prosze o wiecej info i poradzcie co mam zmienic w tekscie itd.... prosze!!!

Posted

kaLOlina napisał(a):
prosze i wszelkie sugestie!!! moglam cos w tym pedzie przeoczyc- tak szybko robilam ta aukcje grrr... bede go wystawiala az do skutku- tylko prosze o wiecej info i poradzcie co mam zmienic w tekscie itd.... prosze!!!

Dzięki KaLOlina :loveu: Aukcja jest ok. Możesz tylko dopisać, że Hugo jest wykastrowany, bo to ważna informacja.
Co do wagi - nie umiem określać ale może waży ok 35-40 kg ? Zapytam ...

Posted

Wisze tu z psiakami od ponad 2 tygodni.I powoli trace nadzieję na dom dla nich:-(
Pies z kulawa noga nie zainteresował sie nimi.:-(
Zaczynam myśc, ze na forum sa sami dogomaniacy i ani jednej ooby, która chce przygarnąć psa.:-((

Posted

kaLOlina napisał(a):
pozmienialam...ufff ale oGLADALNOSC SLABA...BEDE GO WYSTAWAIALA- A PRZED WYPLATA WYOZNIE POGRUBIE WSADZE GDZIE SIE DA:)

:loveu: Dzięki :loveu::loveu: