Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaLOlina napisał(a):
a ja codziennie mysle o nim...
codziennie...juz bym go chciala dla siebie...ale zobaczymy jak to wszystko wyjdzie...

Czy dla szczylka zaświeci słońce?

Posted

tak... no i oczywiscie jesli znajdzie sie domek staly-byloby idealnie- :) jakis taki z ogrodem...bo ja cos czuje ze jak go wezme to juz u mnie zostanie-tak mi sie podoba;) i wtedy mialabym tylko 1 miejsce na psiaki z interwencji itd,,,teraz mam dwa... wstepnie ustalilysmy ze wezme go na DT...poszukam domu...podejme tez decyzjeczy u mnie zostanie...jesli nic nie znajde-oczywiscie ze zostanie-zawsze biorac psa na Dt licze sie ze tak sie moze skonczyc...

tylko ze im wiecej o Hugo mysle tym bardziej jestem przekonana ze ten pies chyba bedzie tym na stale...wcale nie wiem czy mam ochote szukac mu domku;) boshe czy ktos mnie zrozumial-pisze bardzo szybko udajac ze pracuje;) tse tse tse

Posted

nie jak pretensje kochana:) mozna mozna sie dogadac:) po prostu czekam...szukam mu domu z ogrodem w trakcie czekania na transport...bo ja mam TYLKO mieszkanie a dla takiego cudnego psa lepiej by bylo zeby mial jakis kawalek ziemii na stale dla siebie:) ale jak zalatwi sie transport- to chcialabym bardzo miec go u siebie i dla siebie:)

Posted

Nic się nie stało:) Rozumiem, że po prostu kochasz zwierzęta i dlatego tak zareagowałas. A co do Huga to ciekawe czy będzie tak napobudliwy jak jego siostra:)? Widzę, że się zakochałaś:):):)

Posted

ha! czyli jego siostra jest nadpobudliwa;) a jakiej jest mniej wiecej wielkosci?? poniewaz oceniam to tylko po zdjeciach...zdaje mi sie ze bedzie to spory pies...teraz moze miec ok 15-20kilo czy wiecej??

Posted

Zuzia jest taka do kolan i waży spokojnie z 15kg. Bynajmniej ja jej nie uniosę hehe:) Ale jest też dłuuuuga :) W sumie to nie wiem taka mieszanka wielu ras:P Moja mama mówi, że to wielorasowiec:), bo kundel to brzydko!

Posted

haha rasa europejska:)
myslalam ze sa wieksze;) 15kilo-nie tak wiele-ja nosze na lapkach Leszka Collaka ktory wazt 19kilo-ma 8miesiey...ale Rexa-ONka-6miesiecy tez juz bym nie uniosla- 34kilo!!!!! to dpiero!! a dla mnie to kruszna;)

Posted

Jak mój Borys:) Też wielkie psisko, ale mój tata go czasami bierze na ręcę i oglądają razem TV... W końcu pies upodabnia się do właściciela:P ;)
Pewnie jak w końcu Hugo już do Ciebie dotrze to zaniechasz szukania domku:)