KamaG Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Hugon oby ci się poszczęściło jak twojej siostrzyczce Zuzance, szukamy domku, szukamy! Quote
kaLOlina Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 a ja codziennie mysle o nim... codziennie...juz bym go chciala dla siebie...ale zobaczymy jak to wszystko wyjdzie... Quote
yewcia1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 kaLOlina napisał(a):a ja codziennie mysle o nim... codziennie...juz bym go chciala dla siebie...ale zobaczymy jak to wszystko wyjdzie... Czy dla szczylka zaświeci słońce? Quote
KamaG Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 To jeśli są szanse to trzymam kciuki oby Wam się udało! Quote
kaLOlina Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 ja czekam...jestem gotowa zabrac go nawet dzisiaj... Quote
KamaG Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 kaLOlina napisał(a):ja czekam...jestem gotowa zabrac go nawet dzisiaj... czy dobrze rozumiem, że to tylko kwestia transportu? Quote
kaLOlina Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 tak... no i oczywiscie jesli znajdzie sie domek staly-byloby idealnie- :) jakis taki z ogrodem...bo ja cos czuje ze jak go wezme to juz u mnie zostanie-tak mi sie podoba;) i wtedy mialabym tylko 1 miejsce na psiaki z interwencji itd,,,teraz mam dwa... wstepnie ustalilysmy ze wezme go na DT...poszukam domu...podejme tez decyzjeczy u mnie zostanie...jesli nic nie znajde-oczywiscie ze zostanie-zawsze biorac psa na Dt licze sie ze tak sie moze skonczyc... tylko ze im wiecej o Hugo mysle tym bardziej jestem przekonana ze ten pies chyba bedzie tym na stale...wcale nie wiem czy mam ochote szukac mu domku;) boshe czy ktos mnie zrozumial-pisze bardzo szybko udajac ze pracuje;) tse tse tse Quote
aagaaciaa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 TO siostrzyczka Huga:) Nona jednej fotce razem z nowym "braciszkiem". Mam nadzieje, że niedługo Hugo będzie tak wesoły jak ona:) Quote
aagaaciaa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Hmm... To jakaś ironia do tego, że wrzuciłam zdjęcia Zuzi??:) Cieszę się, że czekasz, bo zależy mi na tym, żeby ten piesek znalazł domek:) Quote
kaLOlina Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 dlaczego ironia...ja juz jakis czas temu pisalam o swoich planach ale ustalilysmy ze jeszcze poczekamy...chyba na transport...i rozwoj sytuacji... Quote
aagaaciaa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Zabrzmiało jakbyś miała pretensje hehe:) Ale jak to na każdym forum... Nie można się dogadać:). Cieszę się, że go bierzesz do siebie:):) Quote
kaLOlina Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 nie jak pretensje kochana:) mozna mozna sie dogadac:) po prostu czekam...szukam mu domu z ogrodem w trakcie czekania na transport...bo ja mam TYLKO mieszkanie a dla takiego cudnego psa lepiej by bylo zeby mial jakis kawalek ziemii na stale dla siebie:) ale jak zalatwi sie transport- to chcialabym bardzo miec go u siebie i dla siebie:) Quote
kaLOlina Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 i chcialam cie jeszcze raz przeprosic za tamten post- dlugi czasem bezmyslny jezyk poznanianki;) tse tse Quote
aagaaciaa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Nic się nie stało:) Rozumiem, że po prostu kochasz zwierzęta i dlatego tak zareagowałas. A co do Huga to ciekawe czy będzie tak napobudliwy jak jego siostra:)? Widzę, że się zakochałaś:):):) Quote
kaLOlina Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 ha! czyli jego siostra jest nadpobudliwa;) a jakiej jest mniej wiecej wielkosci?? poniewaz oceniam to tylko po zdjeciach...zdaje mi sie ze bedzie to spory pies...teraz moze miec ok 15-20kilo czy wiecej?? Quote
Majaa Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 No sielanka starachowicko - poznańska zapanowała tutaj :loveu: Jak fajnie ! :multi: :multi: Transportu szukamy , a tymczasem .... Niestety tą sielankę musze zaburzyć takim linkiem http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5646646 Quote
aagaaciaa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Zuzia jest taka do kolan i waży spokojnie z 15kg. Bynajmniej ja jej nie uniosę hehe:) Ale jest też dłuuuuga :) W sumie to nie wiem taka mieszanka wielu ras:P Moja mama mówi, że to wielorasowiec:), bo kundel to brzydko! Quote
kaLOlina Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 haha rasa europejska:) myslalam ze sa wieksze;) 15kilo-nie tak wiele-ja nosze na lapkach Leszka Collaka ktory wazt 19kilo-ma 8miesiey...ale Rexa-ONka-6miesiecy tez juz bym nie uniosla- 34kilo!!!!! to dpiero!! a dla mnie to kruszna;) Quote
aagaaciaa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Jak mój Borys:) Też wielkie psisko, ale mój tata go czasami bierze na ręcę i oglądają razem TV... W końcu pies upodabnia się do właściciela:P ;) Pewnie jak w końcu Hugo już do Ciebie dotrze to zaniechasz szukania domku:) Quote
kaLOlina Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 tiaaa moj dom obecnie pusy-znaczy sie sa 3koty i krolik morderca... wszystko co szczekalo- wyadoptowane z DT...;) Quote
andzia69 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 czyli rozumiem,ze Hugo domek już raczej ma! Tylko transportu do Poznania mu trzeba???? KaLolina - dobrze rozumuję?:eviltong: Quote
Recommended Posts