kaLOlina Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: jak to bylo??? glodnemu chleb na mysli:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Majaa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Jakoś tak .... Hugo pojedzie najprawdopodobniej już 31 października do nowego domku Trzymajcie kciuki Quote
kaLOlina Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 ojjj to trzymam bardzo mocno kochaniutki!!!!! Quote
mrs.ka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 kaLOlina napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: jak to bylo??? glodnemu chleb na mysli:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nic konkretnego nie miałam na myśli:oops: a po za tym mąż w domu cały tydzień;) w razie co w niedziele 4 list.jedzie kierunek Poznań może zabrać HUGO Quote
andzia69 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 no i co???? czy lobuz jest już w domku???? Quote
Majaa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 andzia69 napisał(a):no i co???? czy lobuz jest już w domku???? 31.10 o godz 23:32 dostałam od Nadji smsa następującej treści: "Właśnie oddaliśmy Hugona. Wszystko poszło gładko. Został przekupiony smakołykami :-) ..... Moim zdaniem poszedł w bardzo dobre ręce..." Wczoraj do p. Ani drugiej opiekunki Hugona dzwonili Państwo, zę są bardzo zadowoleni i pies bardzo im się podoba, więc wygląda na to, że wszystko jest OK. Quote
kaLOlina Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: super bardzo bardzo sie ciezze!!! oby to byla udana adopcja!!!! Quote
saga_86 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Huguś bądź dalej tak grzeczny w nowym domku:multi: Quote
andzia69 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Majaa napisał(a):31.10 o godz 23:32 dostałam od Nadji smsa następującej treści: "Właśnie oddaliśmy Hugona. Wszystko poszło gładko. Został przekupiony smakołykami :-) ..... Moim zdaniem poszedł w bardzo dobre ręce..." Wczoraj do p. Ani drugiej opiekunki Hugona dzwonili Państwo, zę są bardzo zadowoleni i pies bardzo im się podoba, więc wygląda na to, że wszystko jest OK. :multi::multi::multi::multi::multi::multi: nareszcie!!!!:multi::multi::multi: Quote
Majaa Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 A niedawno dostałam maila takiej treści: ..... Jest bardzo dobrym psem , łatwo pozwala sie układać , jest bardzo łasy na zabawę i wszelkiego rodzaju " musztrę" - traktuje to jako swojego rodzaju dialog pomiędzy psem i panem , ma też swoje miejsce - połowę ogrodu do której trzeba przejść po drewnianym mostku i właśnie za tym mostkiem zaczyna się " jego " teren , do którego zawzięcie broni dostępu. Jednocześnie nie zdaje sobie sprawy ze swojej masy i wielkości , rozpędza się jak koń i tratuje wszystko co jest pod jego łapami - ale spoko - wolno mu . Zauważyłem też, że ma też dziwne lęki - boi się jak coś spada , zdażyło się że w kuchni upadł mi widelec , a Hugo błyskawicznie uciekając zrzucił krzesło i jeszcze bardziej się wystraszył , od tej pory nie wchodzi do kuchni . Nie bałagani w domu jest bardzo spokojny- załatwia się tylko na dworzu ,ma też kumpla - starszego o rok sznaucera i razem tworzą dobraną parę , szczekają na wszystko co rusza się na zewnątrz domu , widoczna jest też bardzo rywalizacja o względy pani i pana . No mógłbym napisać sporo na jego temat , ale najważniejsze jest to , że zadomowił się u nas , ma swoją budę z zadaszonym tarasem w której spał , a teraz jest już w domu, do budy ma jednak sentyment gdyż lubi od czasu do czasu się w niej położyć , ma tam z resztą swój kocyk z którym przyjechał do nas . Przesyłam tak jak obiecałem kilka zdjęć Huga .Proszę się nie martwić - jest mu u nas dobrze. Zdjecia wstawimy ! Quote
BożenaG Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 No nie ,ale siuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mrs.ka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 to wspaniały HAPPY END !!! czyli zawsze trzeba mieć nadzieję ,że zdarzy się cud;) Quote
Majaa Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Uwielbiam pracować z Kamkam .... Działa jak błyskawica ! :lol: Fajny domek na to wygląda! Quote
BożenaG Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Hugo tak długo czekał .Cierpliwość została wynagrodzona:lol: -a propo-fajny kominek .Hugo bedzie miał przy czym dupkę grzac Quote
Recommended Posts