Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

saga_86 napisał(a):
Kto ma troszke czasu na ogłoszenie Huga?

Saga, jak wiesz, teraz to ja już nie będę miała czasu się nawet podrapać Może mi się uda wznowić jakieś stare allegro ...

Posted

kaLOlina napisał(a):
ja go moge wystawic na allegro...macie jakis tekst czy sama mam naprodukowac??? jestem mu cos winna:(

Generalnie ja już sama nie wiem co mamy a czego nie ...Napewno mamy Hugo do adopcji i ja nie mam starej jego aukcji :(

Posted

saga_86 napisał(a):
Kiedy znajdziemy dla niego dobry domek????:shake:

Nie wiem ... Tracę nadzieję ....
Moja stara aukcja Hugo już zniknęła z allegro , więc trzeba tworzyć następną a ja nie mam kiedy :placz:

Posted

ehh to ja cos naprodukuje i wystawie go ale dopiero jutro lub w pon dobrze?? bo teraz musze do pracvy...do kogo kontakt podaj- majaa- do Ciebie?? a jakiego maila?? zdjecia mamy tylko te- si??

Posted

kaLOlina napisał(a):
ehh to ja cos naprodukuje i wystawie go ale dopiero jutro lub w pon dobrze?? bo teraz musze do pracvy...do kogo kontakt podaj- majaa- do Ciebie?? a jakiego maila?? zdjecia mamy tylko te- si??

Dzięki Namiary tak jak w pierwszym poście

Posted

oki...usiade naprodukuje i wystawie:)
wszystkie psy jakie wystawialam znalazly domki- wiec mam nadzieje ze bossowi tez sie poszczesci...
on jest tak piekny-moje marzenie niespelnione...