Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaLOlina napisał(a):
jak Poznan to ja pisze sie na pomoc!!!!! a z Kolobrzegu-poszukam popytam

Popytaj proszę A ja zapytam Pana (dzisiaj znów dzwonił) może dojedzie do Poznania ....

A może udałoby się szybką kontrolę przedadopcyjną zrobić .....
Może Hugo by w niedzielę już mógł dojechać do Poznania ..... Zapytam mrs.ka

Posted

mrs.ka napisał(a):
oczywiście nie ma problemu z transportem w niedziele do Poznania,załatwione

Umówiona jestem z Panem na odbiór psa w Poznaniu wstępnie na 4.11 jeśli mąż mrs.ka będzie mógł go zawieźć (a będzie, to już ustaliliśmy) Jakby coś wypadło to ja najprawdopodobniej jadę 9.11 na Międzynarodówkę do Poznania

Posted

mąż był zachwycony perspektywą podróży w towarzystwie HUGO BOSSA,mimo że mu tłumaczyłam że to chodzi o psa,ale jednak nazwisko robi swoje... a tak powaznie to mam nadzieje że wszystko wypali 4 list. i Hugo będzie w nowym domku,a ja będę go tam odwiedzała zawsze kiedy będę jechała na działke nad morze bo to podrodze ,a wogóle to przepiękne krajobrazy tyko droga strasznie kręta

Posted

mrs.ka napisał(a):
mąż był zachwycony perspektywą podróży w towarzystwie HUGO BOSSA,mimo że mu tłumaczyłam że to chodzi o psa,ale jednak nazwisko robi swoje... a tak powaznie to mam nadzieje że wszystko wypali 4 list. i Hugo będzie w nowym domku,a ja będę go tam odwiedzała zawsze kiedy będę jechała na działke nad morze bo to podrodze ,a wogóle to przepiękne krajobrazy tyko droga strasznie kręta

oj - droga kręta jak w gorach!!!! Dolina 5 jezior zostala uznana jako jeden z cucow Polski w glosowaniu w GW:loveu: Wiem, bo jeżdżę tędy nad morze!

Cudowne wieści, ze Hugo wreszcie zamieszka w swoim domu:multi::multi:

Posted

mrs.ka napisał(a):
mąż był zachwycony perspektywą podróży w towarzystwie HUGO BOSSA,mimo że mu tłumaczyłam że to chodzi o psa,ale jednak nazwisko robi swoje... a tak powaznie to mam nadzieje że wszystko wypali 4 list. i Hugo będzie w nowym domku,

Hehehe Przyznaj się, że Michałowi Hugo się spodobał aż za bardzo a nie tylko znane nazwisko :cool3:

Posted

miał identycznego BENA ,rodzina szalała na jego punkcie,ciągle musze wysłuchiwać opowieści jaki był wspaniały i mądry pies,fakt,ktoś w rodzinie musi być....,mieli go 10 lat ,miał raka i musieli uśpić,rozpacz,więc jak mu pokazałam BOSSa to oszalał,także lepiej ,żeby Pan z Połczyna przyjechał punktualnie odebrać pieska bo jak się spóźni to nie gwarantuje czy mój mąż go nie porwie:)

Posted

mrs.ka napisał(a):
mieli go 10 lat ,miał raka i musieli uśpić,rozpacz,więc jak mu pokazałam BOSSa to oszalał,także lepiej ,żeby Pan z Połczyna przyjechał punktualnie odebrać pieska bo jak się spóźni to nie gwarantuje czy mój mąż go nie porwie:)

hehehe Mama nadzieję, ze Panowie umówią się ze zrozumieniem :cool3:

Posted

klusek04 napisał(a):
Na wątku głównym złe wieści. Hugo poturbowany po ucieczce.:-(

Niestety ...... Poranne wiadomości, jakie miałam telefonicznie przekazane, okazały się być dużo gorsze, kiedy po południu byłam w jego DT :placz: Wieczorem były jeszcze gorsze, keidy dowieźliśmy tam materiał na kojec dla kolejnych wyrzuconych bidulek ....

Hugo wrócił dzisiaj raniutko cały zakrwawiony, choć niekoniecznie musiała to być jego krew ...... Tak naprawdę zwinął go obolałego z ulicy (nieopodal padoków) o 6 rano pracownik z DT ....
Napewno Hugo walczył ostro ...tylko nikt nie wie gdzie, jak i kiedy :placz:
Ma pocharataną całą głowę, klatkę .... jest napuchnięty i obolały .....
Z relacji opiekunki cała sprawa musiala się wydarzyć nad ranem, bo wówczas wszystkie psy wypuszczane na noc, a czuwające wówczas tuż pod jej oknem, nagle ruszyły za czymś, za kimś ? Nim się zorientowała i wyszła Hugo już nie widziała :shake:

Zdecydowaliśmy się, w zaocznym porozumieniu z wetem, psu podać leki przeciwbólowe i antybiotyk ...

Prawdy o dzisiejszej nocy pewnie nigdy nie poznamy .....

Hugo moze jechać 31 X lub 1 XI do nowego domu - mamy transport do Poznania .... tylko nie wiem, czy Panu będzie pasował ten termin ....

Posted

kaLOlina napisał(a):
postaram sie miec wolne w ta niedziele:)
chcialabym bardzo Huga poznac- kochaniutkiego...z Pomorza nie mam jednak NIKOGO:( grrrr
chyba ze mapa dogo??

Pan ma sam go odebrać w Poznaniu ! Przepraszam zapomniałam napisać wcześniej :oops:

Posted

ale kłopot z tym przystojniakiem jeśli on taki
''tempramentny'' ,może ma za dużo testosteronu? może pozbawienie go męskości by go troche uspokoiło,psina może naprawde zrobić sobie krzywde

Posted

mrs.ka napisał(a):
ale kłopot z tym przystojniakiem jeśli on taki
''tempramentny'' ,może ma za dużo testosteronu? może pozbawienie go męskości by go troche uspokoiło,psina może naprawde zrobić sobie krzywde

On już męskości pozbawiony jest kilka miesięcy temu