Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maciek777']
Tam się psy odwiedza, a nie zdradza TZów!:evil_lol:

Halo! Ja też to czytam!:)[/QUOTE]

Haha - co do pierwszego zdania.

Właśnie miałam jej zwrócić uwagę - co do drugiego.

PS nie przenośmy naszych rozmów do Maksa, bo znowu inni dogomaniacy nas opuszczą i zostanę z wątkiem sama:(.

Posted

[quote name='Olena84']PS nie przenośmy naszych rozmów do Maksa, bo znowu inni dogomaniacy nas opuszczą i zostanę z wątkiem sama:(.[/QUOTE]
Zastanawiałem się kto pierwszy to napisze bo to prawda:roll:

Posted

:shake: no cóż...na mnie nie liczcie...że odejdę w tej sytuacji :mad:.Teraz dopiero mam motywację częściej tu zaglądać i kontrolować...do czego jeszcze się posuniecie ?:roll:;)

I jak ten biedny Maksio ma być normalny - spokojny? skoro mu na wątku takie harce się odprawia? :p

Maksiu- pieeeesku...trzymaj się ...może DT jakiś Cię wyratuje :cool3:

Posted

[quote name='Olena84']Haha - co do pierwszego zdania.

Właśnie miałam jej zwrócić uwagę - co do drugiego.

PS nie przenośmy naszych rozmów do Maksa, bo znowu inni dogomaniacy nas opuszczą i zostanę z wątkiem sama:(.[/QUOTE]

Ha no właśnie fajne rozmowy, sobie można poczytać i się trochę pouśmiechać :D :evil_lol:

Posted

[quote name='gluchypies']Ha no właśnie fajne rozmowy, sobie można poczytać i się trochę pouśmiechać :D :evil_lol:[/QUOTE]

Jakto pouśmiechać - to poważne rozmowy są :mad:

[quote name='Hałabajówka']Będziesz wtedy Zosia samosia ;)[/QUOTE]

Ale ja nie chce :placz:

Posted

[quote name='zozola77']no jak tak juz dobitnie pytasz co ja na to to Ci powiem, ze NIC - bo ja sie niebawem do Psanatorium wybieram o!!:diabloti:

to oczywiscie zarcik.. - dałby mi mój TZ ;) tak, ze mozesz go przeciągac na swoją strone i te no ..listy dogomaniackie wymieniac..ja nie jestem zainteresowana..a głupio pogadac czasem lubie ..to fakt..zreszta MAciek sam zaczał na moim bazarku..nie wiem czy pamietasz ..;)

owszem obie kawy nie pijace..ale to sei co innego napijemy..cos sie wybierze...:popcorn:

a wracajac do Maksa....czy była jakas próba, żeby ktos obcy wszedł do niego czy tez krecił sie koło niego jak Ciebie HAłabajówka nie było w poblizu?? bo jakby nie miał kogo bronic to moze inaczej by sie zachowywał..chyba ze było tu juz o tym cos pisane i przeoczyłam albo nei pamietam..to sorry[/QUOTE]

[quote name='Maciek777']
Tu mnie trochę w pierwszej chwili przytkało:D
Tam się psy odwiedza, a nie zdradza TZów!:evil_lol:
Halo! Ja też to czytam!:crazyeye:
Ja?:crazyeye: Zastanawiałem się tylko nad szopka z piernika:roll:

[/QUOTE]

a gdzie ja napisałam ze do MACka jade????:mad:..jak do Psanatorium to psy odwiedzić oczywiscie z TZ tem a Wy mi tu zaraz takie insynuacje..a ze nie jestem zainteresowana to wymianą priv..bo pełna skrzynke mam prawie a nie moge wykasowac....no ale i tak dostałam priv od Macka..a ze z zaproszeniem na bazar to juz insze kwiatki...:loveu:
a zaczales u mnie na bazarku hmm zartowanie jak sie pojawiles 1 raz na bazarze i napisałes ze z numeru 69 to juz daawno wyrosłes a ja CI odpisalam CZYZBY ? :evil_lol:

nooo to tyle wyjasnien jak nie ceztacioe miedzy wierszami :eviltong:....nie umiem cytowac tak ladnie jak wy ale licze ze sie polapiecie
[quote name='ivette3']:shake: no cóż...na mnie nie liczcie...że odejdę w tej sytuacji :mad:.Teraz dopiero mam motywację częściej tu zaglądać i kontrolować...do czego jeszcze się posuniecie ?:roll:;)

I jak ten biedny Maksio ma być normalny - spokojny? skoro mu na wątku takie harce się odprawia? :p

:cool3:[/QUOTE]

[quote name='gluchypies']Ha no właśnie fajne rozmowy, sobie można poczytać i się trochę pouśmiechać :D :evil_lol:[/QUOTE]

widzicie??? nie jest tak zle....nawet usmiechnac sie z nas mozna ...:lol: a maksiu na szczescie tego nie czyta

[quote name='Olena84']

PS nie przenośmy naszych rozmów do Maksa, bo znowu inni dogomaniacy nas opuszczą i zostanę z wątkiem sama:(.[/QUOTE]

no sama na pewno nie zostaniesz..ja Cie nie opuszcze :glaszcze:

ale jak powiesz ze koniec to koniec...

Posted

[quote name='zozola77']a gdzie ja napisałam ze do MACka jade????:mad:..jak do Psanatorium to psy odwiedzić oczywiscie z TZ tem a Wy mi tu zaraz takie insynuacje..[/QUOTE]
A kto tam napisał, że JA z tą ewentualna zdradą będę miał wspólnego?:)

[quote name='zozola77']a ze nie jestem zainteresowana to wymianą priv..bo pełna skrzynke mam prawie a nie moge wykasowac....no ale i tak dostałam priv od Macka..a ze z zaproszeniem na bazar to juz insze kwiatki...:loveu: [/QUOTE]
To było zaproszenie łańcuszkowe! Należy je wysłać do dziesięciu znajomych by nie mieć pecha;)

[quote name='zozola77']a zaczales u mnie na bazarku hmm zartowanie jak sie pojawiles 1 raz na bazarze i napisałes ze z numeru 69 to juz daawno wyrosłes a ja CI odpisalam CZYZBY ? :evil_lol: [/QUOTE]
Chciałem tylko niewinnie zażartować bo pod tym numerem były dziecięce buty. Wtedy zaproponowałaś mi nr 96 i tu znowu drugi pech chciał, że pod tym numerem była dość poważna koszula męska więc napisałem, że do tego numeru jeszcze nie dojrzałem. Obojętnie co bym tam wtedy nie napisał to i tak "głodnemu chleb na myśli":eviltong:

[quote name='zozola77']no sama na pewno nie zostaniesz..ja Cie nie opuszcze :glaszcze:

ale jak powiesz ze koniec to koniec...[/QUOTE]

..........................................co ja widzę:saint1:

Posted

[quote name='zozola77']a gdzie ja napisałam ze do MACka jade????:mad:..jak do Psanatorium to psy odwiedzić oczywiscie z TZ tem a Wy mi tu zaraz takie insynuacje..a ze nie jestem zainteresowana to wymianą priv..bo pełna skrzynke mam prawie a nie moge wykasowac....no ale i tak dostałam priv od Macka..a ze z zaproszeniem na bazar to juz insze kwiatki...:loveu:
a zaczales u mnie na bazarku hmm zartowanie jak sie pojawiles 1 raz na bazarze i napisałes ze z numeru 69 to juz daawno wyrosłes a ja CI odpisalam CZYZBY ? :evil_lol:

no sama na pewno nie zostaniesz..ja Cie nie opuszcze :glaszcze:

ale jak powiesz ze koniec to koniec...[/QUOTE]

Ej, a ja byłąm przy tych rozmowach o których tutaj piszesz? Naprawdę wstyd, z kim się zadaje :oops: :evil_lol:.
Heh, jak napisałąm, że sama zostanę na wątku to od razu cicho sie zrobiło;).
Ale miło, że mnie nie zostawisz i jak coś to ja mogę zerwać a nie Ty - tak wolę;)

Posted

[quote name='Maciek777']
Chciałem tylko niewinnie zażartować bo pod tym numerem były dziecięce buty. Wtedy zaproponowałaś mi nr 96 i tu znowu drugi pech chciał, że pod tym numerem była dość poważna koszula męska więc napisałem, że do tego numeru jeszcze nie dojrzałem. Obojętnie co bym tam wtedy nie napisał to i tak "głodnemu chleb na myśli":eviltong:

..........................................co ja widzę:saint1:[/QUOTE]

tak tak..jasne z Twojej strony to bylo bardzo niewinne stwierdzenie i niczego nie sugerujace hihi ...a ja lubie takie zarciki podteksciki no i wpadles ..no ale fakt..miales pecha z ta numeracja....:evil_lol:

a co do ostatniego zdanie to zeby zycie mialo smaczek....... lalalalalalalala:eviltong:

[quote name='Olena84']Ej, a ja byłąm przy tych rozmowach o których tutaj piszesz? Naprawdę wstyd, z kim się zadaje :oops: :evil_lol:.
Heh, jak napisałąm, że sama zostanę na wątku to od razu cicho sie zrobiło;).
Ale miło, że mnie nie zostawisz i jak coś to ja mogę zerwać a nie Ty - tak wolę;)[/QUOTE]

Olenko bylas..z tym ze ciut pozniej zaskoczylas o co kaman ;)

dobrze, niech i tak bedzie w koncu Ty tu jestes gospodynia .....tylko mam nadzieje ze zerwiesz dopiero jak Maksiu do DS pojdzie.....

Posted

[quote name='Olena84']Ej, a ja byłąm przy tych rozmowach o których tutaj piszesz? Naprawdę wstyd, z kim się zadaje :oops: :evil_lol:.[/QUOTE]
Ja bym się nawet zastanowił czy prowodyrką tego nie byłaś;)

[quote name='zozola77']tak tak..jasne z Twojej strony to bylo bardzo niewinne stwierdzenie i niczego nie sugerujace hihi ...[/QUOTE]
Nie inaczej:eviltong:

[quote name='zozola77']a co do ostatniego zdanie to zeby zycie mialo smaczek....... lalalalalalalala:eviltong:[/QUOTE]
Popieram, ale to się sprawdza tylko w przypadku Waszej płci:D

Posted

Na wstępie bardzo przepraszam tych którzy jeszcze tu wchodzą oprócz nas:(

[quote name='zozola77']
Olenko bylas..z tym ze ciut pozniej zaskoczylas o co kaman ;)[/QUOTE]

Hehe, kto by pomyślał;)

[quote name='Maciek777']Ja bym się nawet zastanowił czy prowodyrką tego nie byłaś;)
Popieram, ale to się sprawdza tylko w przypadku Waszej płci:D[/QUOTE]

:mad:, też coś, phi - co do pierwszego zdania
Ech, te męskie mądre przemyślenia;) - co do drugiego

Posted

Wpadam do Maksia i co widzę:-o ....? wiosna na wątku :cool3: .Większości z Was jeszcze nie znam, więc nie wiem czy się dziwić :roll: ...ale Olenka ;) ?????? Taka stateczna osoba ...? :eviltong:
Maksiu,Maksiu...w takim towarzystwie to musisz domek znaleźć czym prędzej, bo na psy zejdziesz biedaku :loveu:;)

Posted

No właśnie tego się bałam:(, koniec t" takich" nieprzyzwoitych rozmów na wątku Maksia, bo będę banować!!!

[IMG]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR2qu3KztIfY4V0UOdBCn1YJ8_zrT0zrtaM8DA86NOuLVS8hQTfCw[/IMG]

Posted

[quote name='ivette3']Olenko - nieprzyzwoite to jest umieszczanie wyśmiewającego się kota na wątku Maksia :eviltong:.
Ban w tej sytuacji należy się Tobie ;)[/QUOTE]

No pięknie! :mad:

Posted

[quote name='ivette3']Olenko - nieprzyzwoite to jest umieszczanie wyśmiewającego się kota na wątku Maksia :eviltong:.
Ban w tej sytuacji należy się Tobie ;)[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol: cioteczko ivette3 ..BRAWO!!! ale Olenka zrobiał juz na priv porządek ze mna i ja juz bede TU grzeczna - tylko to co dotyczy MAksia...ciekawe czy gospodyni sie bedzie stosowac :roll:

Posted

[quote name='Olena84']Dostałam na fb radę żeby Maskiowi szukać płatnego dt, z tylko jednym psiakiem, czyli kolejna osoba uważa tak:([/QUOTE]
Dobre rady są cenne...ale z realizacją niestety zwykle jest sporo kłopotu.
Olenko- jak dobrze rozumiem, to Ty jesteś jakby odpowiedzialna za Maksia ? Ty więc masz prawo pierwszeństwa decydowania co dla Maksia jest lepsze i co jesteś w stanie ( przy pomocy chętnych osób) zrealizować.
Jeśli dasz hasło,że szukamy PDT , to zaczniemy szukać.Kiepsko jednak wyglądają perspektywy dla psiaka , który teoretycznie jest już bezpieczny :roll:

Posted

[quote name='Olena84']Ech, te [B]męskie mądre[/B] przemyślenia;) - co do drugiego[/QUOTE]
To pleonazm! (masło maślane). Zapamiętaj, że po wyrazie MĘSKIE nie trzeba już pisać MĄDRE:eviltong:

[quote name='ivette3']Wpadam do Maksia i co widzę:-o ....? wiosna na wątku :cool3: .Większości z Was jeszcze nie znam, więc nie wiem czy się dziwić :roll: ...ale Olenka ;) ?????? [B]Taka stateczna osoba[/B] ...? :eviltong: [/QUOTE]
:D
[quote name='Olena84'][URL]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR2qu3KztIfY4V0UOdBCn1YJ8_zrT0zrtaM8DA86NOuLVS8hQTfCw[/URL][/QUOTE]
Ten kot chyba zaraz coś zwróci:roll: Może kłaczek?:hmmmm:

A już tak na bardzo poważnie:
Maksiu zmienia miejsce czy chociażby planowana jest zmiana?

Posted

No więc tak: dziś się dowiedziałam, że Maks ma szansę zmienić hotelik na domowy tymczas - w domu, z behawiorysta, dwa psy, jeden młody drugi starszy - to dwie suki, pani z mężem. Pani ma się zastanowić i jutro dać znać. Napisałam do Hałabajówki smsa, bo jak dzwoniłam nie mogla odebrać, a wolałam, żeby wiedziała pierwsza.
Sprawa finansowa wygląda tak: 300zł + karma + wet, deklaracje mamy takie:
- Moja mama - 100zł
- Agata51- 50zł
- panie spoza dogo - 20zł -
- Jolantina - 30zł

Razem 200zł, ja dam 100zł i trzeba będzie niej więcej wiedzieć ile na karmę wydać. Maks jest młody to weta nie będzie potrzebował aż tak bardzo. I trzeba się zastanowić. Jak Hałabajóka będzie mogła rozmawiać to do niej zadzwonię, wiem, że będzie jej z tym źle, bo pokochała Maksia, ale może to szansa dla niego.
A panią znalazła dziewczyna z fb.

Posted

[quote name='Maciek777']To pleonazm! (masło maślane). Zapamiętaj, że po wyrazie MĘSKIE nie trzeba już pisać MĄDRE:eviltong:

:D

Ten kot chyba zaraz coś zwróci:roll: Może kłaczek?:hmmmm:

[/QUOTE]

To dobre było - męski i mądre;)

A ja stateczna jestem!!!