zozola77 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 no to oki..zabieram sie za dalszą robotę..a zdjecie to powyzej tez wkleję na bazarek a TY głowa do góry, piers do przodu i bierz sie za bazarek.. i myśl intensywnie i konstruktywnie co tez z tym Maksiem zrobić ;) Quote
jola&tina Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Przeczytałam wątek Maksia od a do z, bo chociaż mam go w podpisie, to dotąd czytałam wybiórczo. Jedno jest pewne-czas działa na jego niekorzyść i trzeba szukać rozwiązania co dalej. Podziwiam Hałabajówkę za jej niesamowitą cierpliwość i umiejętność zrozumienia jego psiej psychiki. Maks powoli przyzwyczaja się do niej. To bardzo dobrze ale niestety i źle,bo każda nowa osoba będzie obca i będzie wrogiem. Z tego co się zorientowałam to w tej chwili są potrzebne: 1/ pieniądze - pieniądze zawsze są potrzebne 2/ behawiorysta - zastanowić się, czy tak czy nie i jeżeli tak, to jak to załatwić z najmniejszym stresem dla Maksa 3/ ds - bo każda zmiana miejsca i ludzi to dla niego nowy koszmar. Dzisiaj mam już taki mętlik w głowie, że jedyne co Wam mogę powiedzieć to dobranoc. Quote
Olena84 Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 Dziękuje, że jesteście na wątku i witam nową osobę! Cały czas myślę, co tu zrobić z Maksiem. Wczoraj zwolnili mi szefowa i na dniach sie dowiem, co to będzie z nami, ale tak czy tak, nie zostanie moich deklarowiczów - psów, tylko jeszcze bardziej prosze o bazarki - w weekend wezme sie za prośby o deklaracje. Quote
zozola77 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 [SIZE=4][COLOR=#ff0000][B]ZAPRASZAM NA BAZAREK W POŁOWIE DLA MAKSA KAZDA OSOBA MILE WIDZIANA :)[/B][/COLOR][/SIZE] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247981-Dzieci%C4%99co-%C5%9Bwi%C4%85tecznie-kosmetycznie-ciuchowo-na-Azira-i-Maksa-do-2-XI-do-22-00-[/url]!!! Olena gdybyś miała chwile zeby mi pomóc w rozsyłaniu zaproszeń z listy to skontaktuj sie ze mną na priv... Quote
Olena84 Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 Dziękuje i oczywiście pomoge, ale jutro :oops: Quote
zozola77 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 [quote name='Olena84']Dziękuje i oczywiście pomoge, ale jutro :oops:[/QUOTE] spoko spoko..jolantina tez obiecała pomoc w zapraszaniu i już preznie działa w tym temacie to tym razem zdecydowanie szybciej pójdzie ;) Quote
Nutusia Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Ja cały czas liczę, że nastąpi jakiś mega przełom - nagle nie nieoczekiwanie (to znaczy oczekiwanie!)!!!! Quote
zozola77 Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 [quote name='Hałabajówka']Maksiu dał mi dzisiaj buziaka :)[/QUOTE] o wow !! super... [quote name='Nutusia']Ja cały czas liczę, że nastąpi jakiś mega przełom - nagle nie nieoczekiwanie (to znaczy oczekiwanie!)!!!![/QUOTE] no ja też..tylko ze te buziaki musiaby jeszce innym nauczyc sie dawac a nie tylko Hałabajówce.... NUTUSIA - marsz na bazarek dla Maksa...podrzucic chociaz ;) noo na miesiąc w hotelu sie juz chyba uzbierało :p tylko ze na watku nikogo nie przybyło, mimo ze go reklamuje jak mogę..:shake: Quote
Olena84 Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 Super, a czy dał go tak, że sam był zaskoczony czy z machaniem ogonka i chęcią, no kurczę, wierzę w tego psa, ale ja to tak lubie żeby efekty był już i na teraz:( Zozola, ile sie nie uzbiera i tak dużo mi pomogłaś - znaczy Maksiowi ;)! Quote
zozola77 Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 [quote name='Olena84']Super, a czy dał go tak, że sam był zaskoczony czy z machaniem ogonka i chęcią, no kurczę, wierzę w tego psa, ale ja to tak lubie żeby efekty był już i na teraz:( Zozola, ile sie nie uzbiera i tak dużo mi pomogłaś - znaczy Maksiowi ;)![/QUOTE] kochana tu trzeba cierpliwosc cwiczyc...nie ma juz i teraz..to byłoby za proste ;) Tobie Tobie. :eviltong:....Maksiu nic o mnie nie wie to i wdzieczny nie bedzie....a Ty owszem :evil_lol: Quote
Olena84 Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 [quote name='LILUtosi']Zapisuje chłopaka bo zmora straszna.[/QUOTE] Witamy :modla: Quote
zerojeden Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Tak ze stonowaną radością a potem odskoczył i biegał jak szalony. Quote
beataczl Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 [quote name='Hałabajówka']Tak ze stonowaną radością a potem odskoczył i biegał jak szalony.[/QUOTE] chyba sie zakochal;) a tak powaznie to chyba sie chlopak bardziej otwiera to dobrze:) Quote
Olena84 Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 [quote name='beataczl']chyba sie zakochal;) a tak powaznie to chyba sie chlopak bardziej otwiera to dobrze:)[/QUOTE] Też mi sie wydaje, a moze jednak on sie przełamie :modla: Quote
zozola77 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 [quote name='Olena84']Też mi sie wydaje, a moze jednak on sie przełamie :modla:[/QUOTE] trzeba mu jeszcze dac czas..moze i na innych ludzi sie otworzy...kilka miesiecy mineło dopiero....tez mam wielka nadzieje, ze jednak sie uda Quote
agata51 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Zaglądałam już do Maksa, ale nie pamiętam, czy się odzywałam. Tak czy owak - jestem. W wolnej chwili przeczytam wątek stronka po stronce, tymczasem deklaruję 50zł/mies. Poproszę o nr konta. Quote
zozola77 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 [quote name='agata51']Zaglądałam już do Maksa, ale nie pamiętam, czy się odzywałam. Tak czy owak - jestem. W wolnej chwili przeczytam wątek stronka po stronce, tymczasem deklaruję 50zł/mies. Poproszę o nr konta.[/QUOTE] :crazyeye: no super, super super...Olena jak wejdzie to sie ucieszy...dziekujemy cioteczo... Quote
Olena84 Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 [quote name='agata51']Zaglądałam już do Maksa, ale nie pamiętam, czy się odzywałam. Tak czy owak - jestem. W wolnej chwili przeczytam wątek stronka po stronce, tymczasem deklaruję 50zł/mies. Poproszę o nr konta.[/QUOTE] Agatko, brak mi słów, że sie ulitowałaś nad nami :placz: Quote
Olena84 Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 Uzupełniłam wpływy i post 3, mocna suma... Quote
zerojeden Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Wczoraj mieliśmy akcję drobaczanie... Maksiu 4 razy wylizał tabletkę i wypluł... ale mimo tego że myślał że jest taki spryciul to dał się oszukać na kabanosa ;) Quote
Olena84 Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 Hehe twardy zawodnik;). Ile za odrobaczanie? Quote
zerojeden Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Nic, odrobaczenia są ode mnie. Najwięcej razy pluł ;) jeszcze mój prywatny synek 70kg a boi się tabletki i schował się pod stół i ni jak dopiero w pierogu schowaną w samym środku zjadł. Nie cierpię odrobaczać. Quote
Olena84 Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 [quote name='Hałabajówka']Nic, odrobaczenia są ode mnie. Najwięcej razy pluł ;) jeszcze mój prywatny synek 70kg a boi się tabletki i schował się pod stół i ni jak dopiero w pierogu schowaną w samym środku zjadł. Nie cierpię odrobaczać.[/QUOTE] A ja byłam ze swoją u weta i zapomniałam o tabletkach, musze znowu gnać:( Quote
Recommended Posts