Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lobaria']Nie dodzwoniłam się do hoteliku, jutro spróbuję. Albo dziś później.[/QUOTE]
Już nie trzeba, sunia jutro jedzie do Krakowa:)

Posted

[B]Paweł potrzebuje adresu w Grudziądzu, chce wiedzieć czy jedzie czy nie, deklaruje że na 10 może tam być[/B], koszt benzyny wyniesie 150zł (400km, 7l/100km, 5.50 zł/1l), na razie dałam mu te 150 zł ze swoich żeby miał za co zatankować samochód, jak będzie już sunia przetransportowana, prześlę na pv swój nr konta :] i skoro transport zostanie opłacony przez obczaruś, deklaruję na czarną sunię, która jedzie do Krakowa 20 zł.

Posted

[quote name='ewu']Macia nie zadzwoniła?[/QUOTE]

Macia tak, Paweł wie gdzie ma psa dostarczyć ale nie wie o której ma psa odebrać i skąd

Posted

[quote name='ewu']Macia nie zadzwoniła?[/QUOTE]

a co macia ma do wydania psa? my go odbieramy. Sprawa już załatwiona i wszystko dogadane.

Posted

[quote name='ewu']Dzwoniłam do Toyoty kilka razy, do Maci tez.
Prosiłam o kontakt z Pawłem.
Strasznie się denerwuję....:([/QUOTE]

ewu zrobiłaś co mogłaś, gorzej że Paweł się denerwuje :/ proszę go o przysługę a on nadal nie wie gdzie ma jechać, jeśli ma być rano to musi wcześnie wstać, czeka do 22 na telefon

Posted

[quote name='Lacia']a co macia ma do wydania psa? my go odbieramy. Sprawa już załatwiona i wszystko dogadane.[/QUOTE]
Oki nie wiedziałam, odpowiadam Sharce , bo jej brat czeka na wiadomości:)

Posted

[quote name='sharka']ewu zrobiłaś co mogłaś, gorzej że Paweł się denerwuje :/ proszę go o przysługę a on nadal nie wie gdzie ma jechać, jeśli ma być rano to musi wcześnie wstać, czeka do 22 na telefon[/QUOTE]

Toyota zadzwoni do Pawła jutro. Wszystko ustalone. na 11 Paweł odbiera psa

Posted

[quote name='Lacia']a co macia ma do wydania psa? my go odbieramy. Sprawa już załatwiona i wszystko dogadane.[/QUOTE]
Za kim dogadane? [B]Paweł czeka dzisiaj na telefon....[/B]

Posted

no to ja sama nie wiem. mi napisał że spoko a teraz czeka na telefon? toyota nie zadzwoni dzsiaj bo jest poza domem i się jej rozładowuje tel.

Posted

Ok, ja padam na nos, miałam ciężki dzień a jutro lecę szukać psa, dobrej nocy

edit: właśnie rozmówił się z toyotą, załatwione

Posted

[quote name='sharka']Ok, ja padam na nos, miałam ciężki dzień a jutro lecę szukać psa, dobrej nocy

edit: właśnie rozmówił się z toyotą, załatwione[/QUOTE]
Powodzenia i dziękuję za deklarację i pomoc :):):)

Posted

[quote name='Lacia']no to ja sama nie wiem. mi napisał że spoko a teraz czeka na telefon? toyota nie zadzwoni dzsiaj bo jest poza domem i ma rozładowany telefon[/QUOTE]
Zadzwoniła, załatwione:):)

Posted

Ja dzisiaj wykonałam chyba 100 telefonów i napisałam milion smsów:)
Ale było warto)
Sunie uratowane, szczenior z Siedlec jedzie rano do dt.
Co za dzień:):):)