Rosiczka Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 No to jest stadion piłkarski, więc na powietrzu wystawa będzie. Quote
panbazyl Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 dobrze, ze nie w Warszawie, bo by na basenie narodowym było :eviltong: Quote
Asiaczek Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Przypominam, że mamy [B]wolne miejsca w busie jadącym z W-wy do Sopotu,[/B] raczej na niedzielę ale chyba tez i na sobotę. ale o szczegóły transportu prosze dopytywac [B]Endriu Tracker:[/B]) pzdr. Quote
Karilka Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 My jedziemy z Łodzi na SOBOTĘ i możemy kogoś capnąć po drodze albo zabrać ze sobą jakiegoś pieska ;) Quote
szalej Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 My musieliśmy zrezygnować bo suka złapała ogromnego hot-spota :( Strasznie mi szkoda... Quote
arayam Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 A ja poszukuję noclegu dla 3 osób i 3 psów. Najprawdopodobniej od 09 do 11.08.2013. Ma ktoś jakiś fajny namiar? :-) Quote
irishsetters Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 My śpimy tu - [URL]http://osrodekprzywydmach.pl/[/URL] . Może standard nie powala na kolana, ale blisko morza, tanio i można z psami :) Są domki trzyosobowe. Jeżeli się zdecydujecie to zapraszamy wieczorem na grilla :) Quote
arayam Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='irishsetters']zapraszamy wieczorem na grilla :)[/QUOTE] A dziękujemy za zaproszenie :-) I za namiar, już do nich napisałam! Do zobaczenia na grillu - mam nadzieję :-) Quote
Cerber Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Witam, jesli byłby ktokolwiek z wystawców zainteresowany zdjęciami to będę w Sopocie w dniu 10.08.2013 więc byłabym w stanie porobić zdjęcia psiakom. Zainteresowanych zapraszam najlepiej na maila - [email][email protected][/email] lub pw. chociaż na dogo to ja mało bywam. Poniżej moja oferta i linki do zdjęć: mój facebook - [url]https://www.facebook.com/hand.made.luiza.prykowska[/url] [IMG]http://img585.imageshack.us/img585/2694/7v8j.jpg[/IMG] Quote
arayam Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Kurczę w ośrodku przy wydmach nie ma miejsc... Ma ktoś jakiś inny pomysł? Quote
Casablanca Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='ENDRIUTRACKER']jadę ...:cool1:[/QUOTE] O której wyjeżdżacie? W sobotę, czy w niedzielę? :cool3: Quote
musia Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='panbazyl']a kiedy będą spisy wystawców?[/QUOTE] już są na stronie Quote
Asiaczek Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Moja koleżanka, która tez jedzie na sobotę do sopotu jest umówiona z p. Andrzejem na info jutro, czyli we wtorek (6.8.2013). Pzdr. Quote
Chefrenek Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Myślałam, że wyjazd jest na niedzielę. :/ Quote
Asiaczek Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Może i na niedzielę jedzie p. Andrzej. Tego nie wiem:) My na pewno jedziemy bez noclegu. A tak z innej strony: czy ja dobrze widzę, że ringi będa na betonie? Jeżeli będa takie upały, jak ostatnio, to nie wyobrażam sobie prezentacji psów na rozgrzanym betonie.... My, co prawda, zaczynamy od 10-tej, niemniej beton/ czy asfalt mogą juz byc mocno nagrzane.... Czyzby Organizatorzy zafundowali nam i naszym psom taka dodatkowa rozrywke... bieg po rozgrzanym podłozu...? Ktos cos wie? pzdr. Quote
Chefrenek Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Na to wygląda, że to beton. Zapowiadają obniżenie temperatury na weekend więc może nie będzie tak źle. Quote
Asiaczek Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Zerknijcie poniżej na zdjęcie: beton i nic wokoło.... Dla wyjasnienia: krzyzyk to nasz ring nr 7:) [URL]http://img89.imageshack.us/img89/2408/ktp0.jpg[/URL] Jeżeli tak mają wyglądac wystawy w Sopocie (po tylu wspaniałych latach na Hipodromie), to ja musze porzadnie przemysleć, czy nadal warto jeździć do S.... przepraszam za te osobiste wynurzenia, ale ciutke sie zbulgotałam, jak zobaczyłam, że to beton i że teren nijak ma sie do wygody psów. Warszawska Stara Miłosna to hotel z 6 gwiazdkami przy tym terenie... Pzdr. Quote
Don_Vito Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Słyszałam, że ma być wyłożone jakimś "trawnikiem" .. Quote
Chefrenek Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Stara Miłosna to super teren tylko, że wystawa wypada akurat w duże upały ;) Ale ogólnie jest fajnie. W tym roku jeszcze buldogi miały ring blisko drzew więc już w ogóle super. Quote
AgataP Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 dzwoniłam do sopockiego oddziału związku i dowiedziałam się, że wystawa będzie na betonie :/ nie dość, że psy będą biegały po nagrzanej powierzchni, to i namiotu nie będzie gdzie przymocować... Quote
Recommended Posts