ENDRIUTRACKER Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 link do wystaw ...[URL]http://www.sopot.zkwp.pl/oddzialy.php?n=wys_2013_m&oddzial=sopot[/URL] [B][FONT=Tahoma][SIZE=2]10.08.2013 (sobota/Saturday) - grupy/groups: [COLOR=#FF0000]2, 5, 8, 10[/COLOR] 11.08.2013 (niedziela/Sunday) - grupy/groups: [COLOR=#FF0000]1, 3, 4, 6, 7, 9 mamy wygodny transport na te wystawy ... na oba dni ...wyjazd z Wa-wy [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][URL]https://www.facebook.com/endriu.tracker?ref=tn_tnmn[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 My zainteresowani + dogadani:), ale TYLKO na sobotę:) Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENDRIUTRACKER Posted May 22, 2013 Author Share Posted May 22, 2013 pisząc ...na oba dni ... miałem na myśli 2 niezależne wyjazdy ...jeden na sobotnią wystawę i drugi na niedzielę ..:cool1: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chefrenek Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Być może niedziela ale tylko wtedy jeśli wcześniej championatu nie skończymy ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szalej Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 ja bardzo chętnie bym pojechała ale w sobote a wróciła w niedziele :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadwaa Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 też będę miał wolne miejsca na sobotę :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENDRIUTRACKER Posted May 22, 2013 Author Share Posted May 22, 2013 [quote name='szalej']ja bardzo chętnie bym pojechała ale w sobote a wróciła w niedziele :)[/QUOTE] Jaki problem ...w sobotę jedziesz z nami "do " a w niedzielę wracasz z nami " z" kontakty masz podane :cool1: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbazyl Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 myślę nad tą wystawą. Tylko nie wiem czy tylko na niedzielę czy może na dłużej. Endriu - możesz na pv podać mi koszt na 1 dzień? Na razie to teoretyczne pytania, bo planuję jeszcze wyjazdy. Wyjazd byłby z Wawy, tak? To jeszcze godzinę wyjazdu i czysto teoretyczną powrotu, bo musiała bym dojechać i jakoś wrócić - to na pewno - a jeszcze i nocleg znaleźć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 [quote name='szalej']ja bardzo chętnie bym pojechała ale w sobote a wróciła w niedziele :)[/QUOTE] [quote name='ENDRIUTRACKER']Jaki problem ...w sobotę jedziesz z nami "do " a w niedzielę wracasz z nami " z" kontakty masz podane :cool1:[/QUOTE] Myslę dokładnie tak, jak ENDRIUTRACKER - sprawa do załatwienia:) pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysio Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Wybieramy się busem na wystawę do Sopotu. Wyjazd z lubelskiego/trasa do ustalenia/ w piątek. Możemy zabrać pieski bez właśccieli zapewniamy grooming , handling. Informacje : [email][email protected][/email] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENDRIUTRACKER Posted May 27, 2013 Author Share Posted May 27, 2013 [quote name='panbazyl']myślę nad tą wystawą. Tylko nie wiem czy tylko na niedzielę czy może na dłużej. Endriu - możesz na pv podać mi koszt na 1 dzień? Na razie to teoretyczne pytania, bo planuję jeszcze wyjazdy. Wyjazd byłby z Wawy, tak? To jeszcze godzinę wyjazdu i czysto teoretyczną powrotu, bo musiała bym dojechać i jakoś wrócić - to na pewno - a jeszcze i nocleg znaleźć.[/QUOTE] twoje problemy łatwiej rozwiąże ...krzysio bo tez się wybiera ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbazyl Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 [quote name='ENDRIUTRACKER']twoje problemy łatwiej rozwiąże ...krzysio bo tez się wybiera ...[/QUOTE] ale ja pytam Ciebie, bo mi nie pasuje termin wyjazdu Krzysia. Jakby mi pasował to bym go pytała. Nie mam zamiaru jechac w jedną stronę i nocować 2 czy 3 noce w oczekiwaniu na swoje wejście na ring... Nie mam na to kasy. Ale jak nie chcesz odpowiadać - widze to po kilku wątkach - na żadnym nie mam odpowiedzi, to jest mi przykro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENDRIUTRACKER Posted May 27, 2013 Author Share Posted May 27, 2013 nie smutaj ..;) wyjazdy w przygotowaniu ,jeszcze dużo czasu do końca zgłoszeń chociaż na sobotę juz chyba nie mam wolnych miejsc ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbazyl Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 ale mnie sobota nie interesuje. Nie oceniaj po pozorach :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mopsiolandia Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Ja jade w niedzielę tylko z Łodzi,2 małe pieski i 3 dzieci dało by radę ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENDRIUTRACKER Posted May 29, 2013 Author Share Posted May 29, 2013 wysłałem odpowiedz na PW .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENDRIUTRACKER Posted June 4, 2013 Author Share Posted June 4, 2013 wolne ,wygodne miejscówki na niedzielę ....wyjazd bladym świtem z Wa-wy :cool1: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcelinka371 Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 A ja szukam psiaka na MP na oba dni ! :) I mogę pomóc w handlingu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuza i Noddy Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 [quote name='marcelinka371']A ja szukam psiaka na MP na oba dni ! :) I mogę pomóc w handlingu ;)[/QUOTE] Jeśli tylko dogadacie się z Ofim to jest do twojej dyspozycji ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kika9004 Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Zapisuję sobie, bo pewnie się wybiorę :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onomato-Peja Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 A my mamy pod nosem. :D Orientujecie się co potrzebne jest aby wejść z psem niewystawowym? Tylko książeczka z aktualnym szczepieniem czy coś poza tym? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Vito Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Książeczka z aktualnym szczepieniem i chyba kaganiec na wszelki wypadek ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onomato-Peja Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Dzięki wielkie. :) Kaganiec zawsze mamy przy sobie. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Vito Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Tylko w tym roku wystawa jest w nowym miejscu i nie wiadomo czy będą wpuszczać tak jak w poprzednich latach :) Najbezpieczniej będzie zadzwonić do oddziału Sopockiego :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Czy w tym roku wystawa jest jak zawsze na powietrzu czy na hali? Nie orientuje sie w tamtych terenach a że nowe miejsce to tym bardziej.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts