Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_t']Aniu, mało psiaków ma robionych tyle ogłoszeń co Baks przez to, że robię ogłoszenia, a przecież te poprzednie pakiety nie giną, tylko są odnawiane. Wysyłam Baksa, gdzie się tylko da z prośbą o wstawienie (psygarnij, strona KTOZ-u, strony fundacji, chwila dla pupila itd.itd.), a wyróżnienie ogłoszeń jest w sposób permanentny przedłużane:roll:

Poprzednie ogłoszenie wyróżnione do 28 czerwca (6 odkryć telefonu...:shake:), a teraz wyróżniłam mu to nowe, zrobione kilka dni temu:
[URL]http://olx.pl/oferta/czy-ktos-wreszcie-da-mu-szanse-CID103-ID69XS5.html[/URL][/QUOTE]

Jakbym o swoim Baloniku/Guciu czytała... ech te niewidzialne psy .. takie fajne i tyle czasu w hotelu. :(
Mocno trzymam, by dom dla Baksika w końcu się znalazł.

Posted

Dziękuję Anetko za wstawienie zdjęć!:loveu:

No, jak widać fotografki z nas nie najlepsze, choć na usprawiedliwienie chciałam powiedzieć, że tego dnia robiłyśmy zdjęcia paru psiakom do ogłoszeń i trzeba było jakoś tą gromadę ogarnąć:evil_lol:

Baksik jak tylko widział smakołyka w mojej ręce, którym próbowałam zachęcić innego psiaka do pozowania, to od razu był przy mnie i trzeba było go na chwilkę zamknąć, bo nie chciał się odkleić:p

Nie wiem czy masz jeszcze te zdjęcia na komputerze/aparacie, ale tam były takie dwa Baksika mordki z bliska, jak przyszedł prosić o smakołyka i się wtedy mizialiśmy ;)

[quote name='monika083']Hehe on wyglada jak moj Bruno i tez taki lakomczuch, jestesmy wlasnie we wloszech i Bruno wcinal dzisiaj krewetki z pizzy:D[/QUOTE]

Ooooo matko, tylko pozazdrościć! Ja od dłuższego czasu nad książkami siedzę, bo w piątek mam obronę:mdleje:
[quote name='AgusiaP']Bo Paula z tych Świętych jest ;)

...[/QUOTE]

I paka smakołyków w mojej ręce nie ma z tym nic wspólnego:evil_lol:

Posted

Paula, o te zdjęcia pytałaś?

[IMG]http://i59.tinypic.com/r9fmh4.jpg[/IMG]

[IMG]http://i57.tinypic.com/1zp4kft.jpg[/IMG]

[IMG]http://i60.tinypic.com/14uhpch.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Panna Marple']Paulinko, obroniona?;)[/QUOTE]

A jak:eviltong: 4,5 za obronę i 5 za pracę:p Ufff, kolejny etap za mną, a następny przede mną...:roll:

I dziękuję bardzo, bardzo za trzymanie kciuków!:loveu:

Posted

[quote name='paula_t']A jak:eviltong: 4,5 za obronę i 5 za pracę:p Ufff, kolejny etap za mną, a następny przede mną...:roll:

I dziękuję bardzo, bardzo za trzymanie kciuków!:loveu:[/QUOTE]

Paula, gratuluję serdecznie!!!

Posted

[quote name='paula_t']A jak:eviltong: 4,5 za obronę i 5 za pracę:p Ufff, kolejny etap za mną, a następny przede mną...:roll:

I dziękuję bardzo, bardzo za trzymanie kciuków!:loveu:[/QUOTE] Hurra!!! Zuch dziewczynka!:loveu:

Posted

O przegapiłam , że się bronisz ale Tyś zdolniacha więc nawet kciuki nie były potrzebne :)
Gratuluję :)

Posted

[quote name='Makila']Przelew doszedł. Dziękuję[/QUOTE]

Dziękuję Anetko za potwierdzenie:)
[quote name='Rudzia-Bianca']O przegapiłam , że się bronisz ale Tyś zdolniacha więc nawet kciuki nie były potrzebne :)
Gratuluję :)[/QUOTE]

Widzisz jaka nie na czasie jesteś;) Już mi tak nie słodź:evil_lol:
[quote name='Panna Marple']Poleciała deklaracja stała za 6 miesięcy - do grudnia włącznie i mały bonusik:lol:[/QUOTE]

Dziękuję Aniu, Ty aniele nasz:loveu:

Posted

[quote name='paula_t']Dziękuję Anetko za potwierdzenie:)

Widzisz jaka nie na czasie jesteś;) Już mi tak nie słodź:evil_lol:

Dziękuję Aniu, Ty aniele nasz:loveu:[/QUOTE]

Ze wszystkim ostatnio tak mam , cały miesiąc mi uciekł z życiorysu .

Posted

To ja z całego serducha gratuluję:lol::lol::lol: piękne oceny :bigcool::bigcool::bigcool::klacz::klacz::klacz::klacz::BIG::BIG::BIG:

Posted

Wpłynęła deklaracja od Bjutki-10zł, deklaracje stałe na 6 miesięcy od Panny Marple + jednorazowa wpłata w wysokości 70zł. Bardzo, bardzo dziękuję:loveu: Wpłaciłam też swoją deklarację ;)