AgusiaP Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Bo Paula z tych Świętych jest ;) Łakomczuszki :loveu::loveu::loveu: Pięknie Baksiu wyszedł na tych zdjęciach na czerwonej krateczce :):):) Quote
AgaG Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 [quote name='paula_t']Aniu, mało psiaków ma robionych tyle ogłoszeń co Baks przez to, że robię ogłoszenia, a przecież te poprzednie pakiety nie giną, tylko są odnawiane. Wysyłam Baksa, gdzie się tylko da z prośbą o wstawienie (psygarnij, strona KTOZ-u, strony fundacji, chwila dla pupila itd.itd.), a wyróżnienie ogłoszeń jest w sposób permanentny przedłużane:roll: Poprzednie ogłoszenie wyróżnione do 28 czerwca (6 odkryć telefonu...:shake:), a teraz wyróżniłam mu to nowe, zrobione kilka dni temu: [URL]http://olx.pl/oferta/czy-ktos-wreszcie-da-mu-szanse-CID103-ID69XS5.html[/URL][/QUOTE] Jakbym o swoim Baloniku/Guciu czytała... ech te niewidzialne psy .. takie fajne i tyle czasu w hotelu. :( Mocno trzymam, by dom dla Baksika w końcu się znalazł. Quote
paula_t Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 Dziękuję Anetko za wstawienie zdjęć!:loveu: No, jak widać fotografki z nas nie najlepsze, choć na usprawiedliwienie chciałam powiedzieć, że tego dnia robiłyśmy zdjęcia paru psiakom do ogłoszeń i trzeba było jakoś tą gromadę ogarnąć:evil_lol: Baksik jak tylko widział smakołyka w mojej ręce, którym próbowałam zachęcić innego psiaka do pozowania, to od razu był przy mnie i trzeba było go na chwilkę zamknąć, bo nie chciał się odkleić:p Nie wiem czy masz jeszcze te zdjęcia na komputerze/aparacie, ale tam były takie dwa Baksika mordki z bliska, jak przyszedł prosić o smakołyka i się wtedy mizialiśmy ;) [quote name='monika083']Hehe on wyglada jak moj Bruno i tez taki lakomczuch, jestesmy wlasnie we wloszech i Bruno wcinal dzisiaj krewetki z pizzy:D[/QUOTE] Ooooo matko, tylko pozazdrościć! Ja od dłuższego czasu nad książkami siedzę, bo w piątek mam obronę:mdleje: [quote name='AgusiaP']Bo Paula z tych Świętych jest ;) ...[/QUOTE] I paka smakołyków w mojej ręce nie ma z tym nic wspólnego:evil_lol: Quote
Panna Marple Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Oj, to trzymam mocno za obronę!:lol: A najlepsza obrona to Ciotki z dogo-postrasz komisję, niech się mają na baczności:evil_lol: Quote
Makila Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Paula, o te zdjęcia pytałaś? [IMG]http://i59.tinypic.com/r9fmh4.jpg[/IMG] [IMG]http://i57.tinypic.com/1zp4kft.jpg[/IMG] [IMG]http://i60.tinypic.com/14uhpch.jpg[/IMG] Quote
mdk8 Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 [COLOR=#000000]kochani jak możecie podpiszcie bardzo proszę [/COLOR][URL]http://petycja.wwf.pl/podpisz/[/URL] Quote
paula_t Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 Tak Anetko, o te, dzięki:) To zdjęcie jest chyba jednym z najsłodszych Baksika:loveu: [IMG]http://i57.tinypic.com/1zp4kft.jpg[/IMG] Mdk8, podpisana. Quote
paula_t Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 [quote name='Panna Marple']Paulinko, obroniona?;)[/QUOTE] A jak:eviltong: 4,5 za obronę i 5 za pracę:p Ufff, kolejny etap za mną, a następny przede mną...:roll: I dziękuję bardzo, bardzo za trzymanie kciuków!:loveu: Quote
Gabi79 Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 [quote name='paula_t']A jak:eviltong: 4,5 za obronę i 5 za pracę:p Ufff, kolejny etap za mną, a następny przede mną...:roll: I dziękuję bardzo, bardzo za trzymanie kciuków!:loveu:[/QUOTE] Paula, gratuluję serdecznie!!! Quote
Panna Marple Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 [quote name='paula_t']A jak:eviltong: 4,5 za obronę i 5 za pracę:p Ufff, kolejny etap za mną, a następny przede mną...:roll: I dziękuję bardzo, bardzo za trzymanie kciuków!:loveu:[/QUOTE] Hurra!!! Zuch dziewczynka!:loveu: Quote
paula_t Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 Dzięki Ciotki:loveu: Przelałam wczoraj kolejnych 300 złotych za hotelik Baksika. Quote
Rudzia-Bianca Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 [quote name='paula_t']A jak:eviltong: 4,5 za obronę i 5 za pracę:p Ufff, kolejny etap za mną, a następny przede mną...:roll: I dziękuję bardzo, bardzo za trzymanie kciuków!:loveu:[/QUOTE] O przegapiłam , że się bronisz ale Tyś zdolniacha więc nawet kciuki nie były potrzebne :) Gratuluję :) Quote
Panna Marple Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Poleciała deklaracja stała za 6 miesięcy - do grudnia włącznie i mały bonusik:lol: Quote
paula_t Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 [quote name='Makila']Przelew doszedł. Dziękuję[/QUOTE] Dziękuję Anetko za potwierdzenie:) [quote name='Rudzia-Bianca']O przegapiłam , że się bronisz ale Tyś zdolniacha więc nawet kciuki nie były potrzebne :) Gratuluję :)[/QUOTE] Widzisz jaka nie na czasie jesteś;) Już mi tak nie słodź:evil_lol: [quote name='Panna Marple']Poleciała deklaracja stała za 6 miesięcy - do grudnia włącznie i mały bonusik:lol:[/QUOTE] Dziękuję Aniu, Ty aniele nasz:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='paula_t']Dziękuję Anetko za potwierdzenie:) Widzisz jaka nie na czasie jesteś;) Już mi tak nie słodź:evil_lol: Dziękuję Aniu, Ty aniele nasz:loveu:[/QUOTE] Ze wszystkim ostatnio tak mam , cały miesiąc mi uciekł z życiorysu . Quote
AgusiaP Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='paula_t']A jak:eviltong: 4,5 za obronę i 5 za pracę:p Ufff, kolejny etap za mną, a następny przede mną...:roll: I dziękuję bardzo, bardzo za trzymanie kciuków!:loveu:[/QUOTE] To ja z całego serducha gratuluję:lol::lol::lol: piękne oceny :bigcool::bigcool::bigcool::klacz::klacz::klacz::klacz::BIG::BIG::BIG: Quote
paula_t Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 Wpłynęła deklaracja od Bjutki-10zł, deklaracje stałe na 6 miesięcy od Panny Marple + jednorazowa wpłata w wysokości 70zł. Bardzo, bardzo dziękuję:loveu: Wpłaciłam też swoją deklarację ;) Quote
Makila Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Dzsiaj Baksik został zabezpieczony na pchły i kleszcze. Quote
Rudzia-Bianca Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 U nas tego dziadostwa straszne ilości , wylewam krople na moje łotry co 3 tygodnie a i tak się zdarzy coś łażącego po nich :( Quote
margoth137 Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 aa w małopolsce zawsze tego było najwięcej....... Quote
Recommended Posts