Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak tam Dinuś???
Jakieś wieści?
Szkoda, że jestem tak często w rozjazdach i nie mogę zaofiarować żadnemu zwierzakowi tymczasu :-(
Rozumiem, że jeśli sie uda wyciągnąć Dina, w grę wchodzi jakis hotelik?

Posted

Czekamy na wieści z niecierpliwością... Mam nadzieję, że wszystko ok...

Halu, była szansa załatwienia dla Dinka na jakiś czas dużego kojca, ale niestety nie wyszło...:placz: Taką miałam nadzieję, że będę mogła przekazać Wam dobre wieści, ale nie udało się niestety...:placz:
No nic, ja tak jak obiecałam też się dorzucam 50 zł, przynajmniej tyle na razie... Tym samym mamy już miesiąc zapewniony. ;)

Posted

[quote name='Hala']mam więsci o Dinie..niezbyt dobre..ale to jak wróće ze sklepu. :cool1:[/quote]

Halu, błagamy!!! LITOŚCI!!! :-(

Posted

[quote name='Hala']Z tego co mi przekazano przed chwilą.......powinnam zamknąć wszystkie wątki.[/quote]

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czyli nie pomagać, bo takich psów jest pełno...:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Brak słów...:shake:

Posted

[quote name='Hala']chyba muszę zamknąć wątek...........[/quote]

Halu, nie...błagam...:-(
A nie możemy go przenieść do zupełnie innego hotelu??? :roll: Poprostu zabierzemy go stamtąd!!! :cool1:

Posted

Hala po prostu robmy swoje. Przeciez liczy sie efekt koncowy, tzn nowy dom. Czyz dla nich, dla schroniska, nie?
A jak to osiagasz Twoja sprawa, nie widze powodu by to krytykowali, lub bys Ty sie tym przejmowala.
Ja bym zignorowala takie gadanie i robila swoje.

Posted

To po prostu się nie mieści w mojej starej głowie! Pewnie,że jest wiele cierpiących psów, ale wszystkim nie pomożemy. Dlaczego jednak nie pomagać po kolei tym biedom?? Wiadomo, że przy wyborze pieska któremu chcemy pomóc kierujemy się emocjami, ale dlatego mamy w ogóle zaprzestać jakichkolwiek działań??

Posted

Czy Kremek też na budach mieszka?

Opiekunkom ze schronu widać obraz cierpiącego psa spowszedniał.

Przestac pomagać? Dziwne te kobiety. I kto tu przesadza, one mówiąc,że najlepiej założyć ręce i udawać że świat jest piękny a cierpienia nie ma. Głupie gadanie.

Posted

Hala nie przejmuj się tym co one napisały. Oczywiście nie namawiam Cię do działania wbrew ich woli. Chcę Cię tylko upewnić w tym, że dobrze robiłas do tej pory, TY jesteś DOBRYM człowiekiem i chwała Ci za to.

Posted

Halu, no brak kasy, ale ustaliliśmy już, że kilka osób da po 50 zł. A za chwile pojawią się następni chętni do pomocy i tak dalej.
Nie załamuj się Kochana, bo wiesz, że złotym człowiekiem jesteś!!! :loveu:

Posted

A może by znależść 30 osób które by się zdeklarowały płacić po np 15zł co miesiąc i Dino mógłby być w hotelu! Tu na dogo była już taka akcja i się udało!!! Wspólnymi siłami pomożemy Dinowi!!!

Posted

[B]haker11 [/B]To jest tez bardzo dobry pomysł. Byłaby jakaś gwarancja, że finanse są zapewnione na dłuższy czas, a nie tylko na najbliższe tygodnie

Posted

[quote name='AMIGA'][B]haker11 [/B]To jest tez bardzo dobry pomysł. Byłaby jakaś gwarancja, że finanse są zapewnione na dłuższy czas, a nie tylko na najbliższe tygodnie[/quote]

15 zł miesięcznie - zobowiązuję się.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...