Gosiapk Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 super!!! Może Hala wynegocjuje zniżkę za boks, skoro będzie tam na dłuższy czas?:razz:
AMIGA Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Tylko martwię się, dlaczego [B]Hala [/B]nie daje znać co u Dinusia :-( :placz:
agat21 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Jak tam Dinuś??? Jakieś wieści? Szkoda, że jestem tak często w rozjazdach i nie mogę zaofiarować żadnemu zwierzakowi tymczasu :-( Rozumiem, że jeśli sie uda wyciągnąć Dina, w grę wchodzi jakis hotelik?
Gosiapk Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Wiem Hala, bardzo Ci dziękuję, że interesujesz się Dinkiem i pomagasz nam się nim zająć.
Hakita Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Czekamy na wieści z niecierpliwością... Mam nadzieję, że wszystko ok... Halu, była szansa załatwienia dla Dinka na jakiś czas dużego kojca, ale niestety nie wyszło...:placz: Taką miałam nadzieję, że będę mogła przekazać Wam dobre wieści, ale nie udało się niestety...:placz: No nic, ja tak jak obiecałam też się dorzucam 50 zł, przynajmniej tyle na razie... Tym samym mamy już miesiąc zapewniony. ;)
Hakita Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='Hala']mam więsci o Dinie..niezbyt dobre..ale to jak wróće ze sklepu. :cool1:[/quote] Halu, błagamy!!! LITOŚCI!!! :-(
Dorothy Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Hala zaraz Cie udusze jak nie przyspieszysz, i juz nic sie nie dowiemy:mad:
quasimodo Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='outsi']Nic nie rozumiem :shake: .[/quote] No właśnie :shake: :shake: :shake:
Hakita Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='Hala']Z tego co mi przekazano przed chwilą.......powinnam zamknąć wszystkie wątki.[/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czyli nie pomagać, bo takich psów jest pełno...:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Brak słów...:shake:
Hakita Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='Hala']chyba muszę zamknąć wątek...........[/quote] Halu, nie...błagam...:-( A nie możemy go przenieść do zupełnie innego hotelu??? :roll: Poprostu zabierzemy go stamtąd!!! :cool1:
Dorothy Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Hala po prostu robmy swoje. Przeciez liczy sie efekt koncowy, tzn nowy dom. Czyz dla nich, dla schroniska, nie? A jak to osiagasz Twoja sprawa, nie widze powodu by to krytykowali, lub bys Ty sie tym przejmowala. Ja bym zignorowala takie gadanie i robila swoje.
AMIGA Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 To po prostu się nie mieści w mojej starej głowie! Pewnie,że jest wiele cierpiących psów, ale wszystkim nie pomożemy. Dlaczego jednak nie pomagać po kolei tym biedom?? Wiadomo, że przy wyborze pieska któremu chcemy pomóc kierujemy się emocjami, ale dlatego mamy w ogóle zaprzestać jakichkolwiek działań??
Gosiapk Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Czy Kremek też na budach mieszka? Opiekunkom ze schronu widać obraz cierpiącego psa spowszedniał. Przestac pomagać? Dziwne te kobiety. I kto tu przesadza, one mówiąc,że najlepiej założyć ręce i udawać że świat jest piękny a cierpienia nie ma. Głupie gadanie.
Gosiapk Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Hala nie przejmuj się tym co one napisały. Oczywiście nie namawiam Cię do działania wbrew ich woli. Chcę Cię tylko upewnić w tym, że dobrze robiłas do tej pory, TY jesteś DOBRYM człowiekiem i chwała Ci za to.
Hakita Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Halu, no brak kasy, ale ustaliliśmy już, że kilka osób da po 50 zł. A za chwile pojawią się następni chętni do pomocy i tak dalej. Nie załamuj się Kochana, bo wiesz, że złotym człowiekiem jesteś!!! :loveu:
haker11 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 A może by znależść 30 osób które by się zdeklarowały płacić po np 15zł co miesiąc i Dino mógłby być w hotelu! Tu na dogo była już taka akcja i się udało!!! Wspólnymi siłami pomożemy Dinowi!!!
AMIGA Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [B]haker11 [/B]To jest tez bardzo dobry pomysł. Byłaby jakaś gwarancja, że finanse są zapewnione na dłuższy czas, a nie tylko na najbliższe tygodnie
larysa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='AMIGA'][B]haker11 [/B]To jest tez bardzo dobry pomysł. Byłaby jakaś gwarancja, że finanse są zapewnione na dłuższy czas, a nie tylko na najbliższe tygodnie[/quote] 15 zł miesięcznie - zobowiązuję się.
Recommended Posts