Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Zapraszam na bazarek z psimi ciasteczkami dla Bonika:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248713-Psie-ciasteczka-z-kurczakiem!-Domowej-roboty!-ILOŚĆ-OGRANICZONA!!!!-do-23-11-g-20-00[/URL][/QUOTE]Lecimy tam kochani!!!

Posted

Cioteczki tak tutaj czekały ,aż Bonitto pokaże pazurki no to w końcu pokazał hihihi. Dzisiaj postanowił zaatakować Grafiego- labradora pod naszą opieką. Rzucił się na niego bez ostrzeżenia z zębami tzn z dziąsłami :P Na szczęście Grafi był opanowany i tak naprawdę nie wiedział czy on chce się bawić czy gryźć:P Podejrzewam ,że między nimi miłości nie będzie. Z resztą stada jak najbardziej ok.
Do obcych osób jest przecudowny, garnie się na kolanka , wystawia brzuchol do miziania. Była u nas ostatnio cioteczka Kejciu z mamą i Bamberek wdzięczył się przed Paniami jak rzadko.

Bono pomaga nam jak może w budowie nowych kojców, nie opuszcza placu budowy, musi mieć wszystko pod kontrolą:)

Mam nowy filmik ze spacerku, oglądajcie do końca , bo pod koniec widać jak rozgania towarzystwo:lol:

[video=youtube;t3nWduj6IGs]http://www.youtube.com/watch?v=t3nWduj6IGs[/video]

Posted

Miałam okazję poznać Bonika osobiście :) pierwsze pytanie było takie - ile miesięcy ma ten szczeniak ?:) hehe młodzieniaszek i aż trudno uwierzyć że to już całkiem dojrzaly mężczyzna :):):)

Przytulak straszny - i całuśniak :) oby szybciutko znalazł domek :)

Posted

wróciła już moja teściowa także w domu jest tylko Dexter. Mają czasami małe zgrzyty, szczególnie kiedy my coś jemy. Bonik strasznie sępi i wtedy nie pozwala się Dexterowi ruszyć, a ten znowu też na niego się wkurza i zaczyna się burczenie. ale wtedy wystarczy pogonić towarzystwo na miejsce i jest spokój. Jeśli pogoda pozwala to jesteśmy wszyscy praktycznie cały dzień na ogrodzie także chłopaki wieczorem padają:)

U nas świeciło słoneczko dzisiaj i Bamberek postanowił wygrzewać tyłek przez pół dnia na balkonie.

Posted

Zapraszam na bazarek dla Bobulka :)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248976-Komplety-filiżanek-szklanki-kryształy-i-wiele-innych-ZAPRASZAM!-Do-01-12-godz-20-00?p=21580225#post21580225[/url]

Posted

A gdzie to Bambarek się wybiera? :)
Jakie ma już długie futerko, genialne :loveu:

[URL]https://plus.google.com/photos/109402763238656555159/albums/5942481792751592993/5949946836373418002?banner=pwa&gpsrc=pwrd1&pid=5949946836373418002&oid=109402763238656555159[/URL]

(podaj mi dane do przelewu za hotelik - koniec miesiąca tuż tuż)

Posted (edited)

W każdą niedzielę jeździmy autem na moje ukochane , cudowne i przepiękne łąki:) Łąki za domem podczas codziennych spacerków mogą się znudzić:P No i pieski mają naukę jeżdżenia samochodem. Bamberek akurat zna auto i uwielbia nim jeździć:) Wdrapuje mi się na kolana i ogląda świat przez szybę. Słodziak z niego:)

Lili wysmarowałam do Ciebie piękne pw a tu masz skrzynkę przepełnioną:P

Edited by dexterka
Posted

[quote name='dexterka']W każdą niedzielę jeździmy autem na moje ukochane , cudowne i przepiękne łąki:) Łąki za domem podczas codziennych spacerków mogą się znudzić:P No i pieski mają naukę jeżdżenia samochodem. Bamberek akurat zna auto i uwielbia nim jeździć:) Wdrapuje mi się na kolana i ogląda świat przez szybę. Słodziak z niego:)

Lili wysmarowałam do Ciebie piękne pw a tu masz skrzynkę przepełnioną:P[/QUOTE]

Skąd to znam, też wole gdzieś dalej pojechać na niedzielny spacer niż spacerować po okolicy :diabloti:
Dzielny Babarek :)

Przepraszam za skrzynkę :oops: już pusta :)