wiewoira Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Nie no,chłopak jest cudny ... i jak widać bezproblemowy dla tych co maja serce i chęci ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Stara się pokazać od jak najlepszej strony... ;) Quote
inka33 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Stara się pokazać od jak najlepszej strony... ;)[/QUOTE] Dobrze, że nie uważa, że najlepszy ma ogon... :diabloti: Quote
dexterka Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Boniczek również dzisiaj był bardzo grzeczniutki:) Nawet całkiem dobrze dogaduje się z psami, myślałam ,że będzie gorzej. Moje dziewczyny- Maja i Pchełka- chodzą za nim krok w krok , a on nie ma nic przeciwko. W końcu to dwie urodziwe młode panienki:P Każdy kto widział Bonika pytał mnie ile ma miesięcy ten szczeniak hehehe. Z psami w domu też dobrze, nie wchodzą sobie w paradę tylko grzecznie odpoczywają. Gotowane jedzonko Bono też bardzo smakuje, łatwiej mu je jeść, tylko troszkę kupki się rozluźniły. Na dzisiaj nie mam żadnych nowych zdjęć :( Quote
Lili8522 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='dexterka']Boniczek również dzisiaj był bardzo grzeczniutki:) Nawet całkiem dobrze dogaduje się z psami, myślałam ,że będzie gorzej. Moje dziewczyny- Maja i Pchełka- chodzą za nim krok w krok , a on nie ma nic przeciwko. W końcu to dwie urodziwe młode panienki:P Każdy kto widział Bonika pytał mnie ile ma miesięcy ten szczeniak hehehe. Z psami w domu też dobrze, nie wchodzą sobie w paradę tylko grzecznie odpoczywają. Gotowane jedzonko Bono też bardzo smakuje, łatwiej mu je jeść, tylko troszkę kupki się rozluźniły. Na dzisiaj nie mam żadnych nowych zdjęć :([/QUOTE] Ja też myślałam, że gorzej dogada się z psami :roll: Miło Nas tutaj zaskakujesz, dziękujemy za wieści :loveu: Codziennie nie musi być fotoleracji ;) [SIZE=3][FONT=courier new][B] A tymczasem zapraszam na bazarek dla Bonika z kartkami świątecznymi :)[/B][/FONT][/SIZE] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248471-Kartki-świąteczne-za-3-zł-)-ZAPRASZAMY!-Do-13-11-godz-20-00?p=21506387#post21506387[/URL] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 Hihi, to się przewodnik kobiecego stada znalazł, kto by pomyślał... :) Bardzo, bardzo cieszę się, że wszystko w porządku! Bonik zaskoczył nas wszystkich :) Dexterko a jak wobec Was, nie pokazał do tej pory "pazurków" ? Quote
dexterka Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Póki co pazurków nie pokazał:) Nawet udało mu się do pyszczka zajrzeć i uszka obejrzeć. Ma na razie dużo cierpliwości do nas:P Dzisiaj w domu nie spodobało mu się , gdy Dexter zaczął ganiać z zabawką i szczekaniem zagonił go na legowisko. Chyba chłopak rozstawi wszystkie psy po kątach hihihi. Zauważyłam,że po dłuższym spanku kuleje troszkę na łapkę. Musi ją dobrze "rozchodzić" . Apetyt ma, ale dbam aby odchudzanko nie poszło w zapomnienie. Z psami dalej bardzo dobrze, dziewczyny się wdzięczą koło niego a on nic . No i chyba nasz Bamberek jest głuchy , albo ma mnie głęboko gdzieś :P Quote
Lili8522 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='dexterka']Póki co pazurków nie pokazał:) Nawet udało mu się do pyszczka zajrzeć i uszka obejrzeć. Ma na razie dużo cierpliwości do nas:P Dzisiaj w domu nie spodobało mu się , gdy Dexter zaczął ganiać z zabawką i szczekaniem zagonił go na legowisko. Chyba chłopak rozstawi wszystkie psy po kątach hihihi. Zauważyłam,że po dłuższym spanku kuleje troszkę na łapkę. Musi ją dobrze "rozchodzić" . Apetyt ma, ale dbam aby odchudzanko nie poszło w zapomnienie. Z psami dalej bardzo dobrze, dziewczyny się wdzięczą koło niego a on nic . No i chyba nasz Bamberek jest głuchy , albo ma mnie głęboko gdzieś :P[/QUOTE] Z zajrzeniem do pyszczka to wyczyn (nie jeden próbował i poległ :) ) Oglądałaś jego resztki zębów? ;) Chcesz powiedzieć że Boni zagonił Dextera na legowisko? :crazyeye: A z łapką to dziwne... u mnie wszystko było okej... Może dodatkowe kilogramy tak działają, że mu ciężej? A co do jego głuchoty to też tak na początku myślałam :) On słyszy ale słabiej, a Ciebie zacznie słyszeć za kilka tygodni :diabloti: Quote
wiewoira Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Lili w zwiazku z tym ze Fado ma sie dobrze przenosze moja deklaracje 5 zl na Bono.Bede wplacac na 4 miesiace z gory i jak sie uda to dodatkowe tez polecą. Quote
Lili8522 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='wiewoira']Lili w zwiazku z tym ze Fado ma sie dobrze przenosze moja deklaracje 5 zl na Bono.Bede wplacac na 4 miesiace z gory i jak sie uda to dodatkowe tez polecą.[/QUOTE] Dziękuję za pamięć o Boniku :) Iiiiiiiiiiiiiiiii kolejny bazar :) Zapraszamy! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248524-Bluzki-bluzeczki-swetry-sweterki-ZAPRASZAM!-Do-18-11-godz-20-00?p=21512186#post21512186[/url] Quote
dexterka Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Bonik dzisiaj spędził prawie cały dzien na ogrodzie w towarzystwie psów. Ze Snakim początkowo coś tam sobie pochamrali, podziamgali i już jest między nimi dobrze. Chyba poczuł do nas sympatię , bo gdy tylko znikniemy z jego pola widzenia to zaczyna nas szukać:) W domu jest bardzo grzeczny, po jedzonku sobie smacznie śpi, wychodzimy ok 23 na siusiu i do rana mamy cisze i spokój. Gdy wychodzimy z domu to zaczyna szczekać , ale jest to 4-5 szczeknięć i idzie spać. Obiecuje ,że w weekend zrobię zdjęcia na spacerkach. Lili8522cudowne bazarki:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Dziękujemy za kolejne wieści! Naprawdę przeszedł niesamowitą metamorfozę... albo po prostu czuje dobrych ludzi :) Dużo ruchu to i kg szybko spadną... ;) Quote
dexterka Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Boniczek dzisiaj po raz pierwszy został sam w domku na ok 5h. Zastanawiałam się jak to zniesie, bo w końcu z powodu szczekania i sikania wrócił z adopcji. No i miałam miłą niespodziankę- Bono nic a nic nie narozrabiał:) Po prostu grzecznie sobie spał. On naprawdę jest bezproblemowy. Na psy powarkuje gdy są zbyt długo blisko niego i w wysyłaniu tych sygnałów ostrzegawczych jest bardzo cierpliwy. Ale żeby mu tak tylko nie słodzić to muszę napisać ,że odkryłam jedną wadę- strasznie sępi przy stole, zaczepia łapką i robi oczy kota ze Shreka. Jesteśmy twardzi i mu się nie dajemy:) Tutaj filmik z porannego spacerku: [url]http://www.youtube.com/watch?v=4mkmdSZMpSs[/url] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 Dexterko, a jak w stosunku do Was - pokazał już ząbki czy nadal jest aniołkiem? Kochany Bonuś, alez się stara żeby być aniołkiem! :loveu: I wiesz co ciotka... chłopaka w takich okolicznościach kupnych nagrywać... :evil_lol: Quote
dexterka Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Bono w stosunku do ludzi jest super. Naprawdę nie zauważyłam żadnych niestosownych zachowań. Jest przytulakiem, łazi za nami krok w krok ( oczywiście dopiero po tym jak skończy poranny obchód i podlewanie krzaczków) . Lubi też leżeć u nas na balkonie i obserwować co się dzieje w koło. Poznał sporo nowych osób i do każdego się przytulał. Mam nadzieję,że po tym jak całkowicie się u nas zaaklimatyzuje i poczuje pewnie nie zacznie pokazywać pazurków:P Póki co jest przekochany i nawet nasza mała Pchełka może go lizać po pyszczku. haha a co do "tych" okoliczności to mnie chłopak zaskoczył:P Quote
Mattilu Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 A jak sie zachowuje, jak Wy wychodzicie z domu? Quote
dexterka Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 [quote name='Mattilu']A jak sie zachowuje, jak Wy wychodzicie z domu?[/QUOTE] wczoraj pierwszy raz został na dość długo sam- ok 5h . Efekt - zero zniszczeń , zero mokrych niespodzianek, zero piszczenia ( przynajmniej przez pierwszych 10 min, bo tyle staliśmy na ogrodzie nadsłuchując). Zapomniałam napisać ,że dzisiaj Bonik miał taki dobry humor ,że bawił się ze mną w ganianego w koło samochodów zaparkowanych u nas na podjeździe. Muszę to Wam nagrać!! Quote
from_wonderland Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='dexterka']wczoraj pierwszy raz został na dość długo sam- ok 5h . Efekt - zero zniszczeń , zero mokrych niespodzianek, zero piszczenia ( przynajmniej przez pierwszych 10 min, bo tyle staliśmy na ogrodzie nadsłuchując). Zapomniałam napisać ,że dzisiaj Bonik miał taki dobry humor ,że bawił się ze mną w ganianego w koło samochodów zaparkowanych u nas na podjeździe. Muszę to Wam nagrać!![/QUOTE] No proszę, co dom to inne zachowanie ;) wszechstronny Bono Quote
Lili8522 Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Boni o wielu twarzach :) Dobrze, że posłuchał Cioci i jest grzeczny :) Dziękujemy za informacje :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Wspaniałe wiadomości!!! :) A gonitwy na pewno śmiechu warte ;) Quote
madziakato Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Drobny grosz do Bono tez poleciał;) Quote
madziakato Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 [quote name='Lili8522']Bonik ma 56 zł z mojego bazarku :)[/QUOTE]Cieszymy się! Quote
Lili8522 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Plus 150 zł z innego i 45 zł z jeszcze innego bazarku :multi: Quote
Recommended Posts