dariaopole Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Barcik czeka na swojego człowieka, nie żąda zbyt wiele , trochę miłości to już dla niego duża uciecha !!!! Quote
BosiaB_86 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ta foteczka z parówkami jest urocza :loveu: Barciku i gdzie ten twój domek??!! :shake: Powinny sie tu już kolejki ustawiać po ciebie... :mad: Quote
Yona Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Podoba się chłopczyk. Na allegro ma czterech obserwatorów :loveu: Quote
ebi Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Bart został przeniesiony do innego boksu. Jest razem z innymi psami. Nie zrobiłam mu dzisiaj zdjęć bo aparat spłatał mi figla i się rozładował. Zdecydowanie opiera się przy powrocie ze spaceru i nie chce już wchodzić do boksu. Koniecznie potrzebny dom tymczasowy lub hotel. Czy macie może jakieś namiary na dobre hotele dla psów ? Quote
ebi Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Nie, na SGGW i nie chciałabym aby wracał do schroniska. Klatka w klinice już mu nie wystarcza potrzebuje więcej przestrzeni, ma niespożytą energię. Quote
ebi Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Na razie jeszcze rana na szyi jest przemywana i smarowana codziennie ale jest już coraz lepiej i myślę że wkrótce będzie mógł opuścić klinikę. Quote
ebi Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Yona nie wiem czy byłaś na SGGW ale są tam pomieszczenia takie większe, w których jest kilka boksów/klatek koło siebie i własnie w takim jest BART. Są co prawda większe tyle że psy są tam same, bez kontaktu z ludźmi. Do wczoraj był w innym pomieszczeniu, takim bliżej dyżurki, gdzie jest ciągły ruch, tam przyjmuje się nowe zwierzęta i stale ktoś jest. Ale z tego co zaobserwowałam to tam są zwierzęta w cięższym stanie, takie które trzeba mieć "na oku". Natomiast te zdrowsze przenoszone są do tych dalszych boksów. Quote
Hakita Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ojej...Barcik nie może wrócić do schronu...:shake: Oby jak najszybciej znalazł się domek, a jak nie to DT lub hotelik, tylko!!! Quote
ebi Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Yona, nie pamiętam jakie na Allegro Bart ma zdjęcia, może wyeksponować te bardziej aktualne i pokazać że już jest w dobrej formie. Postaram się zrobić mu jakieś ujęcia kiedy szaleje z patykami. Nie wiem czy można zamieszczać na allegro i na forum filmiki ale mogę coś krótkiego przygotować. Quote
Yona Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Jego allegro wygląda tak: http://www.allegro.pl/item193919477_bart_pies_caly_z_bolu_.html Ja nie zmieniałabym niczego. Żeby zagwarantować psu dużą oglądalność, ogłoszenie musi mieć tragiczny lub intrygujący tytuł. Ten tytuł taki jest. Pierwsze zdjęcie też jest "przyciągające". Ludzie często szukają sensacji i jeśli daję takie zwykłe zdjęcia, to oglądalność jest kiepska. W związku z tym nie eksponowałabym uśmiechniętej mordki. Wszystkie zdjęcia są tak powklejane, że opowiadają historię Barta. W tej chwili ma 2 razy więcej wyświetleń, niż dwa inne psy, które wystawiłam tego samego dnia (dokładnie 3318 ), a to o czymś świadczy. Po prostu potwierdza to, co napisałam. Quote
ebi Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Dzięki, widzę że dodałaś też jego ostatnie zdjęcia. Czekamy :rolleyes: Quote
Yona Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Wkleiłam, jak tylko się pojawiły na wątku. Teraz czekam jeszcze na zdjęcia z człowiekiem, np. Bart "kołami do góry" i miziająca ludzka ręka ;) Quote
ebi Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Obiecuję Ci całą serię miziająca. A przy okazji czy ktoś może cos powiedzieć o tym hotelu: http://bazyli.webpark.pl/ Quote
dariaopole Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ebi w sprawie ogłoszeń na allegro możesz w 100 % polegać na Yonie bo to profesjonalistka od spraw "sprzedaży" :diabloti: Quote
Yona Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 No, wreszcie ktoś mnie tu docenił :evil_lol: A kto? Ciocia Daria rodem z Opola :evil_lol: Quote
ebi Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 No to Bart jest w dobrych rękach :angel: Zaraz będzie seria "mizianie" Quote
Recommended Posts