solito Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Cioteczki! Pomóżcie maluszkowi!!! Please! Niech ci lekarze w końcu jakoś mu pomogą!:mad: Quote
nora Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 polamamy wcale nie jest taki samotny... po prostu ci co go odwiedzaja nie maja czasu siedziec na dogo. Maly zostal jakies dwa dni temu przeniesiony do ogolnej psiarni przy szpitalu - towarzystwo doborowe wiec sie tez troche ozywil. Na spacerki wychodzi chetnie, zacza szczekac ;) Quote
esperanza Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 To cieszę się, ale byłabym wdzięczna za krótkie info, że ktoś u niego był. np dziś pojechała do niego Lika i nie została wpuszczona, bo znowu wymyślono sobie godziny odwiedzania psów w klinice, między 10 a 12 i między 18 a 20 :roll: Quote
nora Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 ja mam dojscie do szpitala troche na innych zasadach, wpadam o roznych porach i wyprowadzam azylowy psiaki, mialam tam tez praktyki ... ok postaram sie czesciej pisac jak dojde jak to wstawie dzisiejsze zdjecia. Quote
lika Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 nora, a wiadomo co z jego nogą? Czy już się sprawniej porusza? Quote
nora Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 chodzi calkiem calkiem, normalnie ma usztywnione obie lapki, jak z nim wychodzilam to z jednej spadl opatrunek wiec napewno chodzil latwiej niz z dwoma zawinietymi. Pozniej to dlugo stal z lapkami zarzuconymi na krate klatki wiec raczej go nie boli. Po wiadomosci med najlepiej zeby zadzwonil do szpitala ktos z fundacji. Quote
lika Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Przez telefon to mi tylko powiedzieli, że dopisuje mu apetyt, ma założone opatrunki, jest wesoły i na "tę chwilę czuje się dobrze". Dlatego nora, bardzo dziękuję, że napisałaś co u niego. I zdjęcia Ci ładne wyszły. On jest bardzo fotogeniczny.;) Quote
solito Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 On jest piękny!:loveu: Dobrze, że już zdrowieje! Quote
Fusica Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Wstawiłam Maniusia na "przygarnę psa"... szukają małego chłopczyka... Quote
lika Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Na imprezę adopcyjną, która jest jutro na SGGW, nie zakwalifikował się. Biedaczek. :shake: Quote
nora Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 zwracam honor, moj pesymizm byl wynikiem telefonu od dziewczyny z sggw ktora miala pomagac przy akcji ale nie wiedziala nawet skad maja byc przywiezione psiaki... naprawde Olimpia respekt Quote
Fusica Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 DZIEWCZYNY, PROSZĘ O PILNY KONTAKT (696-438-060) !!!!!!!!! Wklejam maila, ktorego właśnie odebrałam w sprawie Maniusia "Witaj Fusica. Jestem z dogomanii. Moj nick to Izunia86 . Chcialabym sie dowiedziec czegos wiecej na temat tego psiaczka . Jak wyglada u niego kontakt z innymi psinkami. Ostatnio adoptowalismy Misie z Kielc. Ale juz przed adopcja myslelismy o malym psiaczku. Chcialabym dla nas i oczywiscie dla Misi przyjaciela. Jestem z Warszawy wiec transport bylby prosty :) Tylko chcialibysmy by psoinka byla mala . Moglabys napisac gdzie przebywa psiaczek, ile mniej wiecej ma wysokosci i ile ma latek, no i oczywiscie czy adopcja jest jeszcze aktualna. Jesli chodzi o niego ze zdjacia to jest to teraz ideal jak dla nas bo szukamy malego, pinczerkopodobnego. Z gory dziekuje za odpowiedz i serdeczie dziekuje. Pozdrawiam " Quote
Fusica Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Kryptotajnie sprawdziłam ciotkę Izunie86 :cool1: Fajna babeczka... Wiem, że złapała już kontakt w sprawie Maniusia z Esperanzą... Teraz trzymam kciuki... Quote
Wilejkaros Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Agent Fusica wkroczył do akcji... Nie zapomnę, jak mi doradzała w sprawie Basty (dawniej Fruzi)... Hehehehe Quote
Fusica Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ciekawe jak wczorajsza wizyta u Maniusia ... Normalnie napiszcie coć bo osiwieje... Quote
Izunia86 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Fusica napisał(a):Kryptotajnie sprawdziłam ciotkę Izunie86 :cool1: Fajna babeczka... Wiem, że złapała już kontakt w sprawie Maniusia z Esperanzą... Teraz trzymam kciuki... Witam :lol: Dzwonilam w sprawie Maniusia do pewnej pani ,zapewne to wlasnie Esperanza ? Ogolnie jak juz mowilam jestem Maniusiem zainteresowana , moge mu dac domeczek ale niestety nie dam rady placic za jego leczenie :placz::placz::placz: Jakis czas temu pisalam ,mielismy malego psiaczka , na leczenie wydalismy ponad 1000 zl ,piesek odszedl :-( Niestety jestesmy splukani Bardzo chailabym go przyjac , lecz jezeli znajdzie sie osoba ktora bedzie mogla zaplacic za leczenie Maniusia i bedzie chcial go do siebie przygarnac zrozumiem, w koncu chodzi o jego dobro :-( Podobno jest teraz w hoteliku. Myslalam o tym by moze go wziac do siebie ,by zaoszczedzic na hoteliku . Kobieta do ktorej dzwonilam miala mi dac namiar na ten hotelik by odwiedzic Maniusia. Jesli ktos by go odwiedzal i mialabym wtedy czas to chcialabym go odwiedzic . Ciekawa jestem oczywiscie jak Manius sie czuje, czy wiadomo juz cos wiecej. Czy bedzie musial miec operacje .I co z tymi zaburzeniami nerwowymi, czy ma jakies objawy ? Tak wiec jak powiedzialam ,jestem sklonna dac mu domek , ale nie dam rady niestety z finansami :placz: Quote
Fusica Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Z kaską jest ciężko ale jak jest nóz na gardle, to zawsze w końcu się znajduje. Ja ze swojej strony deklaruje pomoc finansową w leczeniu Maniusia, bo zapadła mi gadzina w serce :loveu: Z niecierpliwościa czekam na wieści o leczeniu chłopczyka... Quote
Izunia86 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 No wlasnie bo mial miec diagnoze ustalona przez lekarza z SGGW ,jednak wizyte przesunieto. Wiadomo juz kiedy bedzie widzial sie z doktorem ? Ogolnie jakby ktos cos wiedzial prosze o wiesci. Quote
Wilejkaros Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Będę jutro w Vega Barze razem z ciotkami, to dam znać. Do tej pory widziałam Maniusia na SGGW w szpitaliku, ale jutro dowiem się co i jak. Quote
Recommended Posts