Jump to content
Dogomania

Jack wraca z nieudanej adopcji!!!.Czy znajdziemy mu prawdziwy dom?....

Recommended Posts

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem na zaproszenie.
Biedny dzieciak, ludzie są bardzo podli :shake:
Mam nadzieje, ze uda mu sie znaleźc dom, choc wiem jak ostatnio cięzko o dobre domy.

Posted

Smutas jak smutas raczej oczy wskazują na tęsknotę tak było też u Fazki z Supraśla teraz ma inny wyraz oczu są weselsze .... dla mnie osobiście bardzo podobało się określenie PIERDOŁA i tak go będę reklamował jako spokojnego psiaka :)

Do góry słoneczko :)

Posted

Tam, gdzie teraz jest, to on się nie otworzy...Scarletto pisała,że tylko jej mama toleruje psa w miejscu w którym on obecnie przebywa. Reszta osób z tego domostwa niekoniecznie... dlatego tak bardzo prosimy o domek Jackusiowi...

Posted

zaglądam do chłopaka ..... wrzuciłam go na FB do różnych GRUP może ktoś wypatrzy pokocha takiego słodziaka .... do góry Jackuś :)

Posted

[quote name='RudziaPaula']A ja życzę na wieczór tego samego co psi z rana :)[/QUOTE]

Dużo cioteczek i wujków kibicuje Jackusiowi co raduje serducho :) Do góry chłopaku DOMEK musi się znaleźć ..... On jest takim CUDOWNYM PIERDOŁĄ :loveu: ...