Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

Posted

bonsai_88 - nie zrobiłam bo tarzałam się ze śmiechu :evil_lol:

eria - księżniczka!! dobre sobie :diabloti:

wiq - ulubiona :sleep2:

*zaba* - udostępnię Liruta jesienią zbieraczom chrustu :evil_lol: byłaby nieoceniona w tej robocie

groszek83 - dzięki za odwiedziny :lol:

Tajgusia w swoim żywiole - tulaski :loveu:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

wiq - dokładnie :lol: najlepsze pod słońcem :p

ariss - stanowczo więcej mam na kompie ale czasu do wstawiania brak.
no ale kto lepiej to zrozumie, jak TA co od wieków wstawia po jednym :diabloti:

anitaaa i bartis - a żebyś wiedziała,ze dosłownie :evil_lol: wydaje z siebie prześmieszne dźwięki przy okazji zabaw ;)

ewelinka_m - można a i owszem :cool3: ale nie trzeba :eviltong: wyrażaj się młoda panno :cool3:

halgre58 - witamy serdecznie nowego gościa, co prawda w czasie kryzysu zdjęciowo- wpisowego :diabloti:

Dobcia - Cześć kochana! rzadkim gościem jesteś(my) więc w przelocie pozdrawiam :lol:

Posted

eria - a ja nadal nie :lol:

wszystkim gościom poodpisywałam na poprzedniej stronie ale ponieważ już do świąt czas bardzo napięty i nie wiem czy będzie w ogóle na zaglądanie czas napiszę,że w sobotę miną 2 lata jak łapa w łapę sobie życie pędzimy z Lirutem :lol:

a w weekend po świętach jedziemy do Poznania na seminarium frisbee z Darkiem Radomskim :multi::multi::multi::multi::multi: czyli spełnienie marzeń !

edit: ha! na zdjęciu nawet widać,że jak nie dysk, to zawsze co innego się znajdzie :-) a oponki bardzo lotne!

Posted

Przeiękne fotki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:, a seminarium zazdroszczę, może w przyszłym roku mi się uda na takowe załapać;), Gratulacje!:multi::loveu:

Posted

ewelinka_m - na tych zdjęciach nie widać chyba,że Lirutnik cały w błocku upaplany :evil_lol: bo chwilę wcześniej pławił oponkę w kałuży :diabloti:
mam już spory zapas zdjęć ale czasu czasu, czasu brak :cool1:

weszka - dziękuję :lol: na wyjazd czekam jak na szpilkach :megagrin:

anitaaa i bartis - :p

ariss - ja też ale trudno o fotografa zawsze :lol:

Mudik - dziekuję :loveu: jak to się stało,że nugdy nie byłaś?:crazyeye: przecież mieszkasz w Wawie, masz ten klub tam na codzień ;) ja bym oblegała :evil_lol:

*zaba* - w rzeczy samej :p

rotek_
- o już święta? dziękuję bardzo :lol:

no tak. przyszła pora Wielkiej Nocy
Wszystkim naszym Drogim Gościom życzymy spędzenia ich w towarzystwie bliskich. W miłej atmosferze i przy pełnym stole. Oby przyniosły wiele radości, spotkań, rozmów...
i prezentów od zajączka :cool3: