Dea Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ja po tatusiu to raczej upór mam nie talenty:evil_lol: Quote
dariaopole Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Fionka ojej jak dawno nikt Cie nie odwiedził :-( przypomnij sie na pierwszej !! Quote
Tengusia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 biedna Fionka czeka i czeka ... czy ktos da jej szanse na szczescie :( Quote
Dea Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 cioteczki kto pomoże i zrobi jakieś ogłoszenia? Ja tylko allegro ma przećwiczone. Podaję tam namiary na Asior:cool3: Quote
dariaopole Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 to dajcie linka na allegro to skopiuję stamtąd kontakt i zrobię ogłoszenia na eurocity, alegratlka, 4łąpy i ojej. Quote
Asior Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 byłam, byłam ;) ale zdjęcia może jak wstane bo teraz padam a fotosik zastrajkował :/ Quote
Asior Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Tutaj widać jak ta zmiana skórna jej sie powiększyła ...:/ Twierdzą, że to ponoc uczulenie na pchły.. ale jakoś nie mam przekonania.. z reguły psiaki w schronie nie mają pcheł.. a zwłaszxcza te siedzące w osobnych boksach... Quote
Tengusia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Wiecie ja mojego Bolka lecze juz od 3 miesiecy i ma pawie lysa pupe bo gupol ocieral mi sie nia maniacko o sciany :mad: i w sumie to do konca nie wiem co mu jest i na co jest uczulony (na 100% na jajko bo mial ostre nasilenie po skonsumowaniu naprawde niewielkiej ilosci), wiec moze nasza Fionka tez ma uczulenie a to naprawde ciezko ustalic na co (w schronie tym bardziej :shake: ) ... tak tylko pisze co do glowki mi przychodzi :razz: a drapie sie czy tylko traci siersc ??? Quote
dariaopole Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 u nas w schronisku kilka psów tez tak ma i jest to według weta alergia na pchły lub alergia pokarmowa. Quote
Asior Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 no ale ona raczej nie wygląda jak by miała pchły.... Quote
Tengusia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Asior napisał(a):no ale ona raczej nie wygląda jak by miała pchły.... to moze allergia pokarmowa ??? Quote
Dea Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 o kurcze! Ale co tak nagle, przecież siedziała kilka miesięcy u nas w schronie i nic się nie działo...:-( Quote
Tengusia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Dea napisał(a):o kurcze! Ale co tak nagle, przecież siedziała kilka miesięcy u nas w schronie i nic się nie działo...:-( wiesz ja tak mam z Bolkiem tez byl w schronie i potem u nas pare miesiecy i jak go wzielo to do dzis go nie odpuszcza :shake: jak juz mysle ze jest lepiej to znowu przychodzi dzien ze jest tragicznie i drapie sie jak oszalaly :splat: Quote
Dea Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 teraz to już nikt jej nie zechce, będą się ludzie bali, że jest poważnie chora. Potrzebny DT!!! i diagnoza! Quote
Asior Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Fionka jest teraz za silna dla mnie.. :( Samej będzie mi ciężko sobie poradzić z wyprowadzeniem jej z boksu... Bo pomijając fakt, że ciągnie jak sam diabeł... to za nic nie chce wejść sopowrotem do boksu :roll: Quote
Recommended Posts