Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tutaj widać jak ta zmiana skórna jej sie powiększyła ...:/

Twierdzą, że to ponoc uczulenie na pchły.. ale jakoś nie mam przekonania.. z reguły psiaki w schronie nie mają pcheł.. a zwłaszxcza te siedzące w osobnych boksach...

Posted

Wiecie ja mojego Bolka lecze juz od 3 miesiecy i ma pawie lysa pupe bo gupol ocieral mi sie nia maniacko o sciany :mad: i w sumie to do konca nie wiem co mu jest i na co jest uczulony (na 100% na jajko bo mial ostre nasilenie po skonsumowaniu naprawde niewielkiej ilosci), wiec moze nasza Fionka tez ma uczulenie a to naprawde ciezko ustalic na co (w schronie tym bardziej :shake: ) ... tak tylko pisze co do glowki mi przychodzi :razz:
a drapie sie czy tylko traci siersc ???

Posted

Dea napisał(a):
o kurcze! Ale co tak nagle, przecież siedziała kilka miesięcy u nas w schronie i nic się nie działo...:-(

wiesz ja tak mam z Bolkiem tez byl w schronie i potem u nas pare miesiecy i jak go wzielo to do dzis go nie odpuszcza :shake: jak juz mysle ze jest lepiej to znowu przychodzi dzien ze jest tragicznie i drapie sie jak oszalaly :splat:

Posted

Fionka jest teraz za silna dla mnie.. :(
Samej będzie mi ciężko sobie poradzić z wyprowadzeniem jej z boksu... Bo pomijając fakt, że ciągnie jak sam diabeł... to za nic nie chce wejść sopowrotem do boksu :roll: