Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
będe chciała prosić Magde, zeby pozwoliła mi ze soba jechać ;)

I co i co??? Bo dzisiaj już piątek, ona tam jest od 10 dni!!!:placz: Pojedziecie dzisiaj?

Posted

Dea, nie mogę się dodzwonić do Ksery od 2 dni.. naprawde nic nie mogę więcej zrobić.. jutro spróbuje zadzwonić do KTOZ-u tylko nie wiem jak Ksera ma na imie :roll: przecziez nie poproszę ksery :/

• 2 weeks later...
Posted

No niestety, ostatnio jestem poza zasięgiem bo mam szczeniaki z parvo i nosówką w komplecie. Malaga (Fiona) jest w schronisku, zabrałam ją, bo biegała z odgryzionym kawałkiem smyczy, ładna, zadbana, ale nie ma co ukrywać ... szalona. Husky ma się całkiem dobrze, widziałam go dwa tyg. temu.

Posted

[quote name='Ksera']No niestety, ostatnio jestem poza zasięgiem bo mam szczeniaki z parvo i nosówką w komplecie. Malaga (Fiona) jest w schronisku, zabrałam ją, bo biegała z odgryzionym kawałkiem smyczy, ładna, zadbana, ale nie ma co ukrywać ... szalona. Husky ma się całkiem dobrze, widziałam go dwa tyg. temu.
Ksera z nieba mi spadłaś, ja już nie wiedziałam jak jeszcze prosić o tą kontrolę!:shake: Wiem, że macie masę roboty, ale wiadomo jak człowiek się martwi, to mu czas podwójnie się dłuży. Krzywdy jej nie zrobili? To fakt, ona nie jest "dla każdego" bo to żywioł:diabloti: Jeśli znajdziesz chwilkę proszę napisz coś więcej, jeżeli oczywiście wiesz coś o tym domu, o niej, jak zareagowali na zabranie jej, czy biegała luzem po mieście itd. Jestem ciekawa, ale też chcę jej wystawić kolejne ogłoszenia i chciałabym jak najlepiej przybliżych jej charakter i przeżycia. Może być tutaj lub na maila: [email protected] i WIELKIE DZIĘKI ZA KONTROLĘ!!!!! Teraz znowu Asior jeśli kondycja jej pozowli może zajrzy czasem do małej:cool3: Jest w schronie na Rybnej?

Posted

Tak, jest na Rybnej w schronisku. Właściciel o niż dbał, była widywana w mieście, ja ją złapałam kiedy biegała sama z kawałkiem smyczy, którą przegryzła. Jest wesoła, przyjazna do ludzi i żywiołowa, na smyczy ciągnie i wogóle jest nadpobudliwa, w aucie nie usiedziała ani chwili spokojnie, nie da sobie założyć kagańca, poza tym to fajna suka, tyle, że dla osoby bardzo aktywnej i cierpliwej.

Posted

Asior napisał(a):
jak byś widziała tych "właścicieli" to byś zrozumiała :roll:

chyba domyslam sie co masz na mysli ;)

Strasznie zal mi tej sunii, tyle przygod (niekoniecznie milych) w tak mlodym wieku :(

• 2 weeks later...
  • 1 month later...