Asior Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 będe chciała prosić Magde, zeby pozwoliła mi ze soba jechać ;) Quote
Dea Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Asior napisał(a):będe chciała prosić Magde, zeby pozwoliła mi ze soba jechać ;) I co i co??? Bo dzisiaj już piątek, ona tam jest od 10 dni!!!:placz: Pojedziecie dzisiaj? Quote
Dea Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Asior co się dzieje?:-( Obiecali kontrolę w poprzednim tygodniu, czy ona jeszcze w ogóle żyje:placz: Quote
Asior Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Dea, nie mogę się dodzwonić do Ksery od 2 dni.. naprawde nic nie mogę więcej zrobić.. jutro spróbuje zadzwonić do KTOZ-u tylko nie wiem jak Ksera ma na imie :roll: przecziez nie poproszę ksery :/ Quote
Asior Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 no a ja nie mogę złapać Ksery :angryy::angryy::angryy: Quote
Ksera Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 No niestety, ostatnio jestem poza zasięgiem bo mam szczeniaki z parvo i nosówką w komplecie. Malaga (Fiona) jest w schronisku, zabrałam ją, bo biegała z odgryzionym kawałkiem smyczy, ładna, zadbana, ale nie ma co ukrywać ... szalona. Husky ma się całkiem dobrze, widziałam go dwa tyg. temu. Quote
Asior Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 żesz w morde :roll: dobre i to, że już w schronisku... co do huskiego... strasznie się ciesze!!! szkoda tylko, ze juz nigdy go nie zobacze :( Quote
Dea Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='Ksera']No niestety, ostatnio jestem poza zasięgiem bo mam szczeniaki z parvo i nosówką w komplecie. Malaga (Fiona) jest w schronisku, zabrałam ją, bo biegała z odgryzionym kawałkiem smyczy, ładna, zadbana, ale nie ma co ukrywać ... szalona. Husky ma się całkiem dobrze, widziałam go dwa tyg. temu. Ksera z nieba mi spadłaś, ja już nie wiedziałam jak jeszcze prosić o tą kontrolę!:shake: Wiem, że macie masę roboty, ale wiadomo jak człowiek się martwi, to mu czas podwójnie się dłuży. Krzywdy jej nie zrobili? To fakt, ona nie jest "dla każdego" bo to żywioł:diabloti: Jeśli znajdziesz chwilkę proszę napisz coś więcej, jeżeli oczywiście wiesz coś o tym domu, o niej, jak zareagowali na zabranie jej, czy biegała luzem po mieście itd. Jestem ciekawa, ale też chcę jej wystawić kolejne ogłoszenia i chciałabym jak najlepiej przybliżych jej charakter i przeżycia. Może być tutaj lub na maila: [email protected] i WIELKIE DZIĘKI ZA KONTROLĘ!!!!! Teraz znowu Asior jeśli kondycja jej pozowli może zajrzy czasem do małej:cool3: Jest w schronie na Rybnej? Quote
Asior Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 nie byłam w schronie ze 3 tyg :( niewiem kiedy pojade bo teraz jestem naprawde wieeelka ;) Quote
Tengusia Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Czy ja dobrze zrozumialam ... Fionka znowu trafila do schroniska ?!?! Quote
Ksera Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Tak, jest na Rybnej w schronisku. Właściciel o niż dbał, była widywana w mieście, ja ją złapałam kiedy biegała sama z kawałkiem smyczy, którą przegryzła. Jest wesoła, przyjazna do ludzi i żywiołowa, na smyczy ciągnie i wogóle jest nadpobudliwa, w aucie nie usiedziała ani chwili spokojnie, nie da sobie założyć kagańca, poza tym to fajna suka, tyle, że dla osoby bardzo aktywnej i cierpliwej. Quote
Tengusia Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 A co z wlascicielem skoro dbal o nia ??? nie szuka jej ??? Quote
Asior Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 jak byś widziała tych "właścicieli" to byś zrozumiała :roll: Quote
Tengusia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Asior napisał(a):jak byś widziała tych "właścicieli" to byś zrozumiała :roll: chyba domyslam sie co masz na mysli ;) Strasznie zal mi tej sunii, tyle przygod (niekoniecznie milych) w tak mlodym wieku :( Quote
Dea Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Biedna Fionka, znowu schron, dobrze, że o nią dbali chociaż, że krzywdy nie zrobili! Będę Ją ogłaszała dalej. Przepraszam, że tutaj wtrącę, ale sprawa pilna, może ktoś pomoże??? Post nr 264 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7995231#post7995231 Te psy mają czas do poniedziałku, później umrą!!!! Quote
Asior Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Dea, porozklejalam Twój apel na wszystkich bardziej uczęszczanych watkach jakie mam w subskrybcji.. moze cos się ruszy.... Quote
Dea Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Dzięki Asior!:loveu: Mamy pomoc w formie leczenia od Emira, ale domy tymczasowe na "gwałt" są potrzebne!!! Quote
Dea Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Nie wiem, Asior nie wiesz czasem, może ktoś ją odwiedza? Quote
Asior Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 nie wiem :( Nadal nie byłam w schronie :( Quote
Dea Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Asior a masz namiar na innych wolontariuszy, bo Tobie to już raczej ciężko:diabloti: Quote
Asior Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 bardzo śmieszne :eviltong: no mam... jeżdża Jagienka, Karusiap, i kilka innych osób.. najlepiej napisz w wątku Krakowskim :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32052&page=86 Quote
Dea Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Aaaa, to już ja je dorwę na wątkach hotelowych dobków:evil_lol: Quote
Mea_nh Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Hej :p wiecie może co z Fioną ?? Bo jeśli bidulka dalej jest w schronisku to ja ją przygarne do siebie:loveu: Quote
Recommended Posts