Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja byłam, ale tylko 2 godzinki :( byłam z Kostkiem moim tymczasowym i nie dałam rady z nia wyjść.... tylko z Haszczakiem byłam, bo to element terapii...cywilizujemy go :)
ale głasiałam ja i jest bardzo dziołcha wesoła :)

Posted

Asior to ja się na fotki już nie doczekam, dzisiaj wyjeżdżam na tydzień, ale jak wrócę to pewnie już będą, albo domek będzie może...:lol:

Posted

oprócz tego, ze mała bardzo przytyła :p to ma jakiegoś guzka na prawym boku .. niewiem co to jest. Do tego ma coś ze skórą.. tam widać na tym zdjęciu, koło ogonka takie jeśniejsze placki.. oby to nie była nużyca, bo ona jest w boksie obok Teo, który już niby wyleczony, ale miał bardzo mocną postać nużycy i praktycznie nie miał sierści na ciele.... teraz mu już odrasta i juz ponoć wyleczono mu to, ale to jednak są bakterie, więc niewiem czy to cholerstwo gdzieś nie przetrwało.. :(

widzicie guzek???

Posted

widzę. ojej bidula. Jest śliczna i słodka. Mam nadzieję że to nie początek nużycy, czasem tak organizm reaguje na złą diete lub pchły, a guzek jśli jest miękki i jakby ruchomy to może być wynikiem reakcji na ugryzienie jakiegoś robactwa albo po zastrzyku, moja suka tak miała i po około dwóch tygodniach to zeszło. Wet mówił że jeśli to nie jest twarde i psa nie boli przy ucisku to żeby nie panikować !!

Posted

guzej jest za duży jak na ugryzienie.... nie pamiętam czy był twardy czy miękki, choć właśnie to sprawdzałam i pamiętałam, zeby zapamiętać :D