Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mea_nh napisał(a):
Hej :p wiecie może co z Fioną ?? Bo jeśli bidulka dalej jest w schronisku to ja ją przygarne do siebie:loveu:

Żartujesz????:crazyeye: A skąd, co, jak, gdzie, no i w ogóle:diabloti: Ja zadzwonię do schronu dzisiaj dowiem się... Chyba, że Asior będzie szybsza:p Ale wiesz, że to "trudny" psiak? Żywioł znaczy się, i taka mała niszczarka, trzeba nad nią zapanować i ucywilizować:evil_lol:

Posted

Heh miałam już jednego żywioła w domu to drugiego też pewnie opanuje :eviltong: poszukuje właśnie takiego psiaka a ona jest śliczna i taka biedna mimo że jest młoda powinna wkońcu znaleźć swój kąt na tym świecie :lol:

Czekam na informacje mam zamiar jechać jakoś w weekend do schroniska więc jeśli jeszcze bedzie to ją wezme pewnie ;-]

Posted

Dzisiaj mnie praca przerosła i nie dałam rady zadzwonić, jutro będą informacje na 100%. A czy jeżeli ją weźmiesz to już nigdy nie oddasz, choćby nie wiem ile pantofli pogryzła??? I ile narozrabiała? Bo ona już dwa razy trafiła do schroniska:-( To jest jej drugi wątek, pierwszy był, jak była w schronisku w Cieszynie. I czy będą zdjęcia i relacje?:loveu:

Posted

Tak napewno jeśli ją wezmę to nie oddam za nic,ale to nie jest teraz już tak 100% pewne ponieważ nie wiem czy nie przytransportują mi pieska z W-wy [Plutona również z tego forum ;-)] jutro będę mieć telefon i dam znać również na 100% co i jak.

Oczywiście zdjęcia i relacje 100% pewne bądą ;-)