Asior Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 niestety ja już nie jeżdże, ale moja znajoma napewno jest tam co weekend to spytam ;) i odpisze w temacie Quote
Dea Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Mea_nh napisał(a):Hej :p wiecie może co z Fioną ?? Bo jeśli bidulka dalej jest w schronisku to ja ją przygarne do siebie:loveu: Żartujesz????:crazyeye: A skąd, co, jak, gdzie, no i w ogóle:diabloti: Ja zadzwonię do schronu dzisiaj dowiem się... Chyba, że Asior będzie szybsza:p Ale wiesz, że to "trudny" psiak? Żywioł znaczy się, i taka mała niszczarka, trzeba nad nią zapanować i ucywilizować:evil_lol: Quote
Mea_nh Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Heh miałam już jednego żywioła w domu to drugiego też pewnie opanuje :eviltong: poszukuje właśnie takiego psiaka a ona jest śliczna i taka biedna mimo że jest młoda powinna wkońcu znaleźć swój kąt na tym świecie :lol: Czekam na informacje mam zamiar jechać jakoś w weekend do schroniska więc jeśli jeszcze bedzie to ją wezme pewnie ;-] Quote
Dea Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Dzisiaj mnie praca przerosła i nie dałam rady zadzwonić, jutro będą informacje na 100%. A czy jeżeli ją weźmiesz to już nigdy nie oddasz, choćby nie wiem ile pantofli pogryzła??? I ile narozrabiała? Bo ona już dwa razy trafiła do schroniska:-( To jest jej drugi wątek, pierwszy był, jak była w schronisku w Cieszynie. I czy będą zdjęcia i relacje?:loveu: Quote
Mea_nh Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Tak napewno jeśli ją wezmę to nie oddam za nic,ale to nie jest teraz już tak 100% pewne ponieważ nie wiem czy nie przytransportują mi pieska z W-wy [Plutona również z tego forum ;-)] jutro będę mieć telefon i dam znać również na 100% co i jak. Oczywiście zdjęcia i relacje 100% pewne bądą ;-) Quote
Dea Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 dla Plutona to dobrze, dla Fionki nie...:-( Quote
Asior Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Dea, jak będziesz dzwonic pamiętaj, zę ona nazywa się Malaga ;) Quote
Mea_nh Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 JejQ bidulka mam nadzieje że znajdzie domek bo kochana jest :-( Ja jej niestety nie wezmę bo Pluton do mnie przyjedzie... Quote
Dea Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Też dzwoniłam wczoraj, jest, mieszka w oddzielnym kojcu... Quote
Ksera Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Dzisiaj przyszedł do schroniska piesek malagopodobny wyrośnięty szczenior, został znaleziony. Quote
Recommended Posts