Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja już nie wiem gdzie szukać DT, tyle piesków znajduje chociaż DT a tu nam się nie udaje i mamy sponsora, gdzie w innych przypadkach sątrudności w uzbieraniu funduszy.

Posted

Przydałyby się ogłoszenia, może poprosić tego sponsora, żeby pokrył na razie koszt wykupu ogłoszeń i allegro wyróżnione co Wy na to ?? I będzie miał ze 100ogłoszeń.... w ogłoszeniach można prosić zarówno o DT jak i Ds.. moze coś by sie znalazło....

Posted

[quote name='feliksik']no tylko kto to miał kontakt z tym sponsorem? Trzeba wątek przekopać[/QUOTE]

AgnieszkaBB - napisałam już do niej PW :) Co prawda Aga była na dogo ostatnio 27.04, ale mam nadzieję, że wejdzie tu najprędzej. Wieczorem postaram się do niej napisać jeszcze @.

Posted

[quote name='OlaLola']AgnieszkaBB - napisałam już do niej PW :) Co prawda Aga była na dogo ostatnio 27.04, ale mam nadzieję, że wejdzie tu najprędzej. Wieczorem postaram się do niej napisać jeszcze @.[/QUOTE]

ok to spróbujemy z ogłoszeniami

Posted

oki Aga napisała, że jest pełna akceptacja, na wykup ogłoszeń i allegro wyróżnione. Nowy tekst napiszę jutro, powiedzicie mi gdzie szukać wątku ogłoszeniowego, może u Catangel próbować?