Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']w Krakowie czy w Kato? :lol:[/QUOTE]
Tu i tu, choć nie wiem czy na 100 % bo moge mieć zjazd na studiach w tedy, okaże się :)
[quote name='magdabroy']A czemu Toro nie wystawisz?[/QUOTE]
gdyż ponieważ Toro jest niewystawowy :D jak skończy 8 lat to będziemy szaleć spowrotem na ringach ;)

Posted

[quote name='Niufciak']
gdyż ponieważ Toro jest niewystawowy :D jak skończy 8 lat to będziemy szaleć spowrotem na ringach ;)[/QUOTE]

Kastrat?
Będziecie szaleć jako weterani :cool3:

Posted

[quote name='magdabroy']Kastrat?
Będziecie szaleć jako weterani :cool3:[/QUOTE]
nie nie :) to reproduktor jest :
) co prawda bedzie cud jak bedzie miał dzieci, bo przecież nie jest championem ;/ no ale co tam :) po prostu Toro nie ma tyle kudłów i tłuszczu żeby konkurować z kanapowymi "pudlofundlandami" :) mój pies jest pracująco sportowy, a niestety nie ma już klasy użytkowej w niufach : ( więc wracamy jako weterani :) choć może na Kraków się skuszę :)

Posted

[quote name='Niufciak']nie nie :) to reproduktor jest :
) co prawda bedzie cud jak bedzie miał dzieci, bo przecież nie jest championem ;/ no ale co tam :) po prostu Toro nie ma tyle kudłów i tłuszczu żeby konkurować z kanapowymi "pudlofundlandami" :) mój pies jest pracująco sportowy, a niestety nie ma już klasy użytkowej w niufach : ( więc wracamy jako weterani :) choć może na Kraków się skuszę :)[/QUOTE]

psów bez jaj nie można wystawiać :P
pudloniufy są paskudne :D

Posted

[quote name='magdabroy']Aha ;)
A już myślałam, że mu jakoś jajka ciachnęłaś i się nie pochwaliłaś :evil_lol::eviltong:[/QUOTE]
nie miałabym powodu, bo ostatnio jest tak anielski, że zastanawiam się czym zasłużyłam sobie na tak cudownego psa :loveu: ok, oniec zaśmiecania Waldusiowi wątku :P

Posted (edited)

Cześć :)
Jestem tak zadowolona że dawno takiego powera nie miałam , przy czym uginają mi sie ze zmęczenia nogi :loveu: Całe dzisiejsze popołudnie spędziliśmy u dziadków, najpierw byliśmy na działce z dziadim, a potem umówiłam się z kumplem i łaziliśmy z wózeczkiem (uśmiałam się że teraz wyglądamy jeszcze lepiej niż dawniej :diabloti: bo zawsze o nas ploty krązyły że my razem, jesteśmy parą itd). Odstąpiłam z przyjemnością pojazd bobasa , a ja prowadziłam sobie pieska ;) Najpierw obleźliśmy całe osiedle coby nas wszytskie sąsiadeczki zobaczyły :evil_lol:, potem poszliśmy do kumpla do ogródka i pokazać Kinię jego mamie (dodam że kiedy wyszła tylko z domu to Wald skoczył na nią z ujadaniem po czym za 2 sekundy już pakował jej łeb pod rękę), potem łaziliśmy, a na koniec zostawiliśmy dziadkom Kinię (bo wyjazd miał być szkoleniowy coby się dziadkowie nauczyli obsługi bobasa) i jeszcze obleźliśmy z pieskiem. Mega przyjemnie było, pogoda dopisała, a i ruch dobrze robi.
Foty ani jednej nie mam, ale za to mam już psa zgłoszonego na wystawę ;)

Ale zamiast fot może być filmik ;) Ujawnię , choć wydaje mi się ze lekko jakby nie wyszedł...Chyba że to tylko u mnie sie zacina i tak beznadziejnie chodzi...
[video=youtube;mgXQQmMb3Vk]http://www.youtube.com/watch?v=mgXQQmMb3Vk[/video]

Edited by Majkowska
Posted

To mam skasować filmik?:evil_lol:

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-eNEM-K3Nj3I/Uwd908KAQGI/AAAAAAAAVSU/buEkLHx40d8/s408/aaa.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-gyLg7DKbzDY/Uwd9pSldlsI/AAAAAAAAVRs/9lQ1XM62Lv8/s512/1344.jpg[/IMG]

Nie chce ktoś bannerka??
Odkrywam nowe możliwości programów graficznych, chętnie się pobawię ;)