angineuuka Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Na wystawę w Spodku nie wpuszczają niezgłoszonych psów ;) Quote
Ty$ka Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Cześć :) Dopchałam się do fotek. Cudna Kinia :loveu: Quote
Obama Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [B]Koszmaria, [/B] myślałam,że tam pracujesz. Skjuzmi :oops: [B]Majkowska[/B] Kiedy jest wystawa w Krk? Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Koszmaria']14-15 czerwiec,międzynarodówka:>[/QUOTE] idealny termin :loveu: Quote
Szura Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Ooo, będziemy w Krakowie! Na międzynarodówce i na krajówce terierów. :) Quote
KT Arts Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 też chyba będę, z czarnym dzieciorem Lagosem :) Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Niufciak']też chyba będę, z czarnym dzieciorem Lagosem :)[/QUOTE] w Krakowie czy w Kato? :lol: Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Niufciak']też chyba będę, z czarnym dzieciorem Lagosem :)[/QUOTE] A czemu Toro nie wystawisz? Quote
KT Arts Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Angi']w Krakowie czy w Kato? :lol:[/QUOTE] Tu i tu, choć nie wiem czy na 100 % bo moge mieć zjazd na studiach w tedy, okaże się :) [quote name='magdabroy']A czemu Toro nie wystawisz?[/QUOTE] gdyż ponieważ Toro jest niewystawowy :D jak skończy 8 lat to będziemy szaleć spowrotem na ringach ;) Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Niufciak'] gdyż ponieważ Toro jest niewystawowy :D jak skończy 8 lat to będziemy szaleć spowrotem na ringach ;)[/QUOTE] Kastrat? Będziecie szaleć jako weterani :cool3: Quote
KT Arts Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']Kastrat? Będziecie szaleć jako weterani :cool3:[/QUOTE] nie nie :) to reproduktor jest : ) co prawda bedzie cud jak bedzie miał dzieci, bo przecież nie jest championem ;/ no ale co tam :) po prostu Toro nie ma tyle kudłów i tłuszczu żeby konkurować z kanapowymi "pudlofundlandami" :) mój pies jest pracująco sportowy, a niestety nie ma już klasy użytkowej w niufach : ( więc wracamy jako weterani :) choć może na Kraków się skuszę :) Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Aha ;) A już myślałam, że mu jakoś jajka ciachnęłaś i się nie pochwaliłaś :evil_lol::eviltong: Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Niufciak']nie nie :) to reproduktor jest : ) co prawda bedzie cud jak bedzie miał dzieci, bo przecież nie jest championem ;/ no ale co tam :) po prostu Toro nie ma tyle kudłów i tłuszczu żeby konkurować z kanapowymi "pudlofundlandami" :) mój pies jest pracująco sportowy, a niestety nie ma już klasy użytkowej w niufach : ( więc wracamy jako weterani :) choć może na Kraków się skuszę :)[/QUOTE] psów bez jaj nie można wystawiać :P pudloniufy są paskudne :D Quote
KT Arts Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']Aha ;) A już myślałam, że mu jakoś jajka ciachnęłaś i się nie pochwaliłaś :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] nie miałabym powodu, bo ostatnio jest tak anielski, że zastanawiam się czym zasłużyłam sobie na tak cudownego psa :loveu: ok, oniec zaśmiecania Waldusiowi wątku :P Quote
Koszmaria Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 ja też będę na międzynarodowej. zamierzam męczyć właścicieli flatów,cotonów i appenzellerów:> Quote
Pani Profesor Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 ...i ja też będę, o ile będę wtedy w Krk, ale raczej będę, więc pewnie będę :D :D :D i się nie odkleję od ttb pewnie, szykujcie się :diabloti: Quote
Majkowska Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 (edited) Cześć :) Jestem tak zadowolona że dawno takiego powera nie miałam , przy czym uginają mi sie ze zmęczenia nogi :loveu: Całe dzisiejsze popołudnie spędziliśmy u dziadków, najpierw byliśmy na działce z dziadim, a potem umówiłam się z kumplem i łaziliśmy z wózeczkiem (uśmiałam się że teraz wyglądamy jeszcze lepiej niż dawniej :diabloti: bo zawsze o nas ploty krązyły że my razem, jesteśmy parą itd). Odstąpiłam z przyjemnością pojazd bobasa , a ja prowadziłam sobie pieska ;) Najpierw obleźliśmy całe osiedle coby nas wszytskie sąsiadeczki zobaczyły :evil_lol:, potem poszliśmy do kumpla do ogródka i pokazać Kinię jego mamie (dodam że kiedy wyszła tylko z domu to Wald skoczył na nią z ujadaniem po czym za 2 sekundy już pakował jej łeb pod rękę), potem łaziliśmy, a na koniec zostawiliśmy dziadkom Kinię (bo wyjazd miał być szkoleniowy coby się dziadkowie nauczyli obsługi bobasa) i jeszcze obleźliśmy z pieskiem. Mega przyjemnie było, pogoda dopisała, a i ruch dobrze robi. Foty ani jednej nie mam, ale za to mam już psa zgłoszonego na wystawę ;) Ale zamiast fot może być filmik ;) Ujawnię , choć wydaje mi się ze lekko jakby nie wyszedł...Chyba że to tylko u mnie sie zacina i tak beznadziejnie chodzi... [video=youtube;mgXQQmMb3Vk]http://www.youtube.com/watch?v=mgXQQmMb3Vk[/video] Edited February 20, 2014 by Majkowska Quote
KT Arts Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 fajny filmik :) faktycznie trochę się przycina, ale da sie oglądać :) słodki był Walduś jako szczylek :loveu: taka ciapa :) Quote
gops Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Ale się mu mordka zmieniła ! w sensie pysk :) jako kluchy wyglądają jak ttb :evil_lol: Quote
Pani Profesor Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 dokładnie tak samo mi się skojarzył, jak mały TTB pączuś :loveu: Quote
*Magda* Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Ale filmik miał być na urodziny, czyli za 2 dni ;) Quote
Majkowska Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 To mam skasować filmik?:evil_lol: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-eNEM-K3Nj3I/Uwd908KAQGI/AAAAAAAAVSU/buEkLHx40d8/s408/aaa.jpg[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-gyLg7DKbzDY/Uwd9pSldlsI/AAAAAAAAVRs/9lQ1XM62Lv8/s512/1344.jpg[/IMG] Nie chce ktoś bannerka?? Odkrywam nowe możliwości programów graficznych, chętnie się pobawię ;) Quote
*Magda* Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Nie, nie usuwaj ;) Ale za 2 dni chcę kolejny :evil_lol: Jak Ci się nudzi, to możesz mi coś zrobić ;) Quote
Majkowska Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 Nudzić to mi się nie nudzi,bo dziś wesoło - ciągle problemy z dietą Kinii:placz: Ale się pobawię w wolnym czasie. Choć to co masz teraz jest całkiem fajne ;) Quote
Recommended Posts