Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hałabajówka']Dziękuję wszystkim za przybycie i chęć pomocy...rozsyłajmy wątek dalej....PROSZĘ[/QUOTE]

Postaram się coś porozsyłać. Musimy im pomóc.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']zobaczyłam apel Lary więc przybiegłam ...straszne bidulki :([/QUOTE]

Dzięki wielkie :)

Nie wiadomo, któremu najpierw pomóc :(

Posted

[quote name='caryca26']
Takie staruszki są najbiedniejsze.[/QUOTE]

zgadza się..serce się kraje...

również jednorazowo mogłabym wspomóc po 10.06 ale już można mi podesłać dane i nr konta.

Posted

Witam,
wszystkich bardzo ciepło i bardzo dziękuję za zainteresowanie maluchami...cały czas intensywnie myślę gdzie by je tu dać... może się ktoś jeszcze skusi i da DT...

Każda nawet najmniejsza pomoc jest bardzo potrzebna.
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]Fundacja dla zwierząt Hałabajówka [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]Strzelec 8
78-200 Białogard [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]03 1020 2791 0000 7902 0200 4703[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]
w tytule koniecznie - [/FONT][/COLOR][B]darowizna (imię zwierzaka) i nick z dogo[/B]

Posted

[quote name='Dulska']Deklaruję po 20 miesięcznie na Cyprysa i Balbinkę. Robaki i pchły wytępię! Kto jeszcze?[/QUOTE]

Halabajowko ja zrozumialam ze to jest dekl.po 20zl na pieska ,czyli 40zl.

Przeczytalam ze psiak z lasu znalazl dom wiec przenosze 50zl na starunki.

Kochani pomozcie rozsylac.

Moze by ktos wydarzenie na fb zrobil?Ja nie umiem..

Posted

Dziękuję bardzo...net mi dzisiaj muli nieziemsko więc jak jutro będzie chodził normalnie to spiszę co i jak kto i ile i każdej ciotce jeszcze raz podziękuję :Rose:
Bardzo proszę z wpłatami się wstrzymać, ponieważ psiaki mogę wyciągnąć dopiero w sobotę jeżeli będzie w schronisku taka możliwość bo nie wiem czy ze względu na majówkę nie będzie jakiś zmian otwarcia...a do tego czasu może ktoś je adoptować albo co innego może się stać a z konta fundacyjnego nie mogę zrobić zwrotu dlatego wolałabym dopiero gdy będę miała staruszki w garści.

Posted (edited)

No to tak...

Beataczl - bazarek

Stałe:
Basiek8 - 20zł pod koniec maja :Rose:
Dulska - po 20zł czyli 40???? :Rose:
Pikola - 50zł :Rose:
Tofikowa - 20zł :Rose:
Razem 110zł albo 130zł

Jednorazowe
Caryca26 :Rose:
Magdyka25 po 10.06. :Rose:

Ewu napisz proszę jak mam Cię zapisać ;)

Czy wszystko się zgadza drogie Panie?

Potrzebujemy na wyżywienie ok 135zł na Balbinkę (4,5zł) i 180zł (6zł) na Cypryska :( czyli jakieś 315zł wiem że o dużo proszę ale one są kochane jak Ukki niektóre ciotki pewnie go znają :) Anioł nie pies :loveu: im tez należy się spokojna starość.

Edited by Hałabajówka
Posted

Obiecane Koreczkowi 300 zł przekażę na dziadeczki ale w dwóch ratach bo muszę teraz wesprzeć Dropsa , który cudem się odnalazł:)

Posted

[quote name='ewu']Obiecane Koreczkowi 300 zł przekażę na dziadeczki ale w dwóch ratach bo muszę teraz wesprzeć Dropsa , który cudem się odnalazł:)[/QUOTE]

:multi: kochana cioteczko to zapiszę tak... maj 150zł i czerwiec 150zł ok?

Posted

Zrobiłam wydarzenie na fb ale nie wiem czy dobrze...jak tak to proszę udostępniać... posyłać dalej ;)
[url]https://www.facebook.com/143212482501578/timeline/story?ut=32&wstart=1367391600&wend=1370069999&hash=179151042241055&pagefilter=3&ustart=1[/url]