jola_li Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Ciezko bylo zrobic przelew, bo Internet notorycznie odmawia tu wspolpracy, ale chyba sie udalo :). Quote
Nutusia Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Mi?!?!?!? Ojej, dziękuję, ale czy aby to moje tymczasy są najbardziej potrzebujące?... Quote
AMIGA Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 To trzymam mocno kciuki, żeby zapanowała obustronna sympatia. Filonek - nie bądź Kuba - pilnuj domku i polub Panią :) Quote
Mattilu Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Jolu, dziekuje! Nutusiu, moze i nie sa, ale sa az trzy :) Quote
Nutusia Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Mam nadzieję, że to się niedługo zmieni... Znaczy liczba, nie potrzeby ;) Właśnie mi mój nadworny księgowy odmeldował wpływ na konto AŻ 100 zł! Dziękuję :) Zapiszę u Taszki w rozliczeniach. 1 Quote
mari23 Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Radosnych, zdrowych Świąt życzę Wam z całego serca !!!! Quote
AMIGA Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Dołączam się do życzeń i straaaasznie jestem ciekawa co tam słychac u Filonka Quote
Mattilu Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Dołączam się do życzeń i straaaasznie jestem ciekawa co tam słychac u Filonka Ja tez! I w zyczeniach, i w ciekawosci Quote
jola_li Posted December 28, 2015 Author Posted December 28, 2015 Bardzo Wam dziękuję za życzenia i pamięć o Filonku... Zbieram się, żeby zadzwonić, ale mam tak silną blokadę, że nie udało mi się przed świętami :(. Często myślę o Filonkowej Pani, której już nie ma i która nie odbierze telefonu :(... Quote
Mattilu Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 I jak Joluś? dalej nie dzwonisz? myślę czasem o Filonku i trochę się o niego martwię, ale cały czas sobie mówię, że skoro nic nie wiadomo, to pewnie jest dobrze... Quote
Nutusia Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 O, super że napisałaś, Mattilu, bo dzięki temu Filonkowy wątek odnalazłam... Quote
jola_li Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 Zadzwoniłam... Niestety... "Nie ma takiego numeru" :(... Mam tylko wielką nadzieję, że Państwo mają zapisany numer do mnie... Quote
jola_li Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 Filonkowa Pani miała kontakt do mnie, do Państwa behawiorystów, a Filonkowa umowa była na Fundację Grey Animals, która prowadzi hotelik. Chyba - tej nadziei się trzymam - gdyby Państwo chcieli oddać Filonka, to skontaktowaliby się z kimś z nas... Quote
Nutusia Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Ludzie są z natury wygodniccy. Jeśli mogą wykonać jeden telefon, by się "pozbyć problemu", z pewnością by z tego skorzystali. A skoro nie dzwonią, to znaczy, że jest dobrze ;) Na pewno!!!! Quote
Recommended Posts