Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piekna..... ale musi byc szczeniak :shake: max. do pol roku .
To drugie stworzenie w domu .... to tez jest dziewczyna i boja sie brac dorosla juz suczke, zeby uniknac walk o dominacje miedzy nimi i nie wiedza, czy rezydentka zaakceptuje dorosla suke w domu.

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beka napisał(a):
I gdzie jest teraz Dorka?

dorka własnie jedzie z Konstancina do Radosci.. wraca na DT..;-)czy ktoś zna jakiegos dogomaniaka z Rzeszowa.. mam pewien chetny domek ale z Rzeszowa i dopiero na po 15 lipca.. ale chciaabym aby ktos skontrolował ten dom.. moze dorka tam wlasnie trafi??

Posted

tanitka napisał(a):
Elainfo masz już jakąś pomoc w Rzeszowie, czy sprawa się rozmyła?:roll:

mam pomoc tylko braknie mi totalnie czasu na wszystko wiec i czasu od wczoraj nieznalazłam ,zeby zadzwonic do Ewatr i ustalic wizytke..
od tygodnia trzymam zdjęcia najnowsze Dorki i nie mam czasu ani ich obrobic ani wysłac na mailu do kogos..

Posted

witajcie Cioteczki :lol:

kłania sie Rzeszów , własnie wróciłam ze sprawdzenia domu zainteresowanego Dorka , powiem tak mysle ,że dom jest naprawde godny polecenia pod każdym względem , warunki lokalowe wysmienite w tym uwzględnione potrzeby duzego psa ....... dokładnie przekaze Eli telefonicznie moje spostrzeżenia ale ogolnie ludzie ktorzy juz od dziecka mieli psy i wiedza jak sie nimi zajmować

cały ogród do dyspozycji zasiany trawą nie ma grzadek ani innych psu niepotrzebnych rzeczy ;)

panstwo maja do jutra dac wiążącą odpowiedż ale w rozmowie ze mna byli caly czas zdecydowani na Dorkę i nie widzieli problemu w tym ,że nie trzyma czystosci w domu , czy ze trzeba by zając sie jej chorymi uszami
/ zreszta przerabiali to juz wczesniej ze swoja sunią /

reszta zależy juz od decyzji Eli :p

Posted

Bardzo dobre wiadomości ewatr - Mam nadzieję , że Ela podejmie właściwą decyzję. Dorka jest tak uroczym i mądrym psem, że państwo z pewnościa
beda zadowoleni. A zachowania czystości w domu się szybciutko nauczy.
Trzymam kciuki za Dorunię ...

Posted

tanitka napisał(a):
ale będą ją trzymać na zewnątrz?

beda ja trzymac w domu :lol: - tylko na dobry początek szykuja sie do przyzwyczajania jej do utrzymywania czystosci i np. jak beda w pracy to ona bedzie na zewnątrz

to jest szeregowka z tzw, wysokoim parterem i od strony ogrodu jest wejscie do oddzielnego mieszkania całego w płytkach gdzie mogłaby np. w czasie ich nieobecnosci sobie wchodzic i pomieszkiwać

ale docelowo to pies domowy , juz wszyscy łacznie z 8 letnim chłopcem sie jej doczekac nie mogą

to nie sa ludzie ktorzy potrzebuja psa np. do pilnowania domu :shake:
oni chca miec psa przy sobie i zeby duzo przebywał z ich synkiem

Posted

beda ja trzymac w domu :lol:

no to mi się zdaje, ze to nie jest wymarzony dom dla suczki. Ona w swym DT nie chce wejść nawe to domu:shake: , ona nawet do budy nie chce. Śpi na ziemi. Jak ludzie chcą psa domowego to mogą sie rozczarować. Pod każdym innym względem suczka jest super, przekochana i miła.

Posted

tanitka napisał(a):
no to mi się zdaje, ze to nie jest wymarzony dom dla suczki. Ona w swym DT nie chce wejść nawe to domu:shake: , ona nawet do budy nie chce. Śpi na ziemi. Jak ludzie chcą psa domowego to mogą sie rozczarować. Pod każdym innym względem suczka jest super, przekochana i miła.

to juz musi zadecydować osoba ktora ja wyda
ja sprawdziłam warunki i generalnie dla psa polecam bo sa bardzo dobre , natomiast jak Dorcia może byc tylko na polu to trzeba to z panstwem którzy chcą ja adoptować dokładnie przedyskutować
bo to jednak kawał drogi i szkoda by było gdyby ktorakolwiek ze stron sie zawiodła :shake:

jak narazie nie moge sie dodzwonic do Eli :hmmmm:

Posted

Ela chyba jest za granicą do dziś, albo do jutra. Ona wie najlepiej co potrzeba Dorce i ona podejmie decyzję:lol: . A skoro Dorka jest tak przyjacielska to może i do mieszkania w domu wcale nie tak trudno będzie ją nauczyć?:lol:

Posted

tanitka napisał(a):
Ela chyba jest za granicą do dziś, albo do jutra.

dzieki za informacje bo wydzwaniam bez potrzeby ;)

a co do tego ,że psa mozna nauczyc to jestem przekonana , że przy odrobinie dobrych chęci nie powinno byc problemu tzw. małymi kroczkami to ona sama zechce byc z ludzmi i wejsc do domu
a spac w koncu jak sie uprze to moze na polu nie ma tam z tym zadnego problemu :shake:

Posted

[quote name='tanitka']czy elainfo się juz objawiła, wiemy coś?[/quote]

objawiła sie z rana i dzwoniła do mnie ;) ale co dalej to juz Ona napisze jak cos zadecyduje :lol:

Posted

jestem na momencik i znikam..niestety
dorka do połowy lipca siedzi w radosci u DT a potem przyjeżdzaja po nia pańciowie z Rzeszowa..juz kupili jej posłanko;-)) ale niestety wyjęzżajana urlop,którego nie moga zmienic bo wszystko klepnęli i zapłacili już dawno temu..

ale mysle ,że to bardzo fajni ludzie, zreszta ewatr to potwierdziła , była u nich na wizytce przedadopcyjnej..:loveu: