Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

- lepiej trzymajcie kciuki i czarujcie dalej, żeby wizyta adopcyjna przebiegła dobrze i sunia pojechała tak jak planujemy....
- czarujcie i trzymajcie kciuki - a na pewno się wszystko ułoży po naszej myśli........

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='terra']To się biedulka wyczekała na domek.
toyota, dobrze, że ją wypatrzyłaś i dostała swoją szansę.
A co słychać u malutkiej?

Na razie wiedzie nudne schroniskowe życie....

Edited by toyota
Posted

Toyota! Nie może tak być, ze przez jedną osobę cała praca, zapał i to wszystko co robisz idzie w p....ireneje!!

O co chodzi? ? Czy to ktoś z dogo nabruździł?? Pisz śmiało!!

Posted

No tak, zawsze ktoś musi się znaleźć mądrzejszy od całej reszty, teraz tylko tak strasznie żal tych wszystkich psiaków które tam będą tkwiły w tych bunkrach latami, w zapomnieniu, bez szansy że je ktoś zauważy.

Posted

- sunia dostała nowe imię od swoich przyszłych włascicieli- MELA...i Domek jedzie po nią ( w całym składzie- Pan, Pani i Dziecko) 1 maja raniutko....:multi:
- będzie mieszkać w Warszawie w naprawdę cudownym Domku...wizyta przedadopcyjna w całości to potwierdziła....
- tak na wszelki wypadek nowi własciciele będą mieli w Warszawie bezpłatne porady behawioralne u specjalisty a także bezpłatne lekcje "dobrego wychowania" dla Meli, jeżeli byłyby jakiekolwiek kłopoty.....:loveu:

- tak że Cioteczki Kochane, 1 maja proszę trzymać kciuki za dobrą podróż Meli......no i żeby zapach schroniska nie położył "śmiercią tragiczną" jej nowych opiekunów....:evil_lol:

Posted

Mała Mela w drodze do domku. Dom naprawdę wymarzony. Przyjechała cała rodzina.

Był darmowy transport do Warszawy 10.05 , ale Państwo nie mogli się doczekać i przyjechali dzisiaj sami - ok. 300 km w jedną stronę.

Ada44, nie wiem jak mam Ci dziękować za tak wspaniały dom dla Meli :loveu::loveu::loveu:.

Posted

- Mela całą podróż spędziła na tylnym siedzeniu, spokojnie i grzecznie obserwując wszystko to co się działo za oknem....w domu zachowuje się (jak dotąd) wzorcowo, nie nasikała ani nie miała żadnej innej wpadki.:multi:...nawet nie pojawiło się rozwolnienie, co obserwujemy niemal u wszystkich schroniskowych psów wziętych do adopcji....:loveu:
- rodzina cała szczęśliwa i zachwycona Melką - oczywiście jesteśmy w kontakcie gdyby potrzebowali jakiejkolwiek pomocy ale jak na razie Mela to pies idealny....a swoją drogą, Toyota, jakie cudne psy macie w tym schronisku,,,poprzednia Mela wzięta takze od Was podobnie była i jest nadal psem idealnym...tak na marginesie obecnie przebywa w cudownym domku w Szczecinie....:lol:.

- myślę, że mozna zmienić tytuł wątku....

Posted

Ada44 napisał(a):
- Mela całą podróż spędziła na tylnym siedzeniu, spokojnie i grzecznie obserwując wszystko to co się działo za oknem....w domu zachowuje się (jak dotąd) wzorcowo, nie nasikała ani nie miała żadnej innej wpadki.:multi:...nawet nie pojawiło się rozwolnienie, co obserwujemy niemal u wszystkich schroniskowych psów wziętych do adopcji....:loveu:
- rodzina cała szczęśliwa i zachwycona Melką - oczywiście jesteśmy w kontakcie gdyby potrzebowali jakiejkolwiek pomocy ale jak na razie Mela to pies idealny....a swoją drogą, Toyota, jakie cudne psy macie w tym schronisku,,,poprzednia Mela wzięta takze od Was podobnie była i jest nadal psem idealnym...tak na marginesie obecnie przebywa w cudownym domku w Szczecinie....:lol:.

- myślę, że mozna zmienić tytuł wątku....

W tym schronie są mega cudowne psiaki!!!!!

Miałam u siebie w BDT Nutkę, która spędziła w schronisku 6 lat, a okazała się KOCHANYM IDEAŁEM