choba Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Widzę, że Sonia miała świetną zabawę w piasku :D Quote
saphira18 Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 piaskowa Sonia:) oj tak radość widać na każdym kroku tych psiaków... Quote
madzia.uje93 Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 Powoli rozpoczyna się okres wakacji i niestety nie będzie mnie przez najbliższe dwa tygodnie, ale Paulina obiecała, że zajmie się i Doris i Sonią:loveu: Ostatnio Sońka bardzo sie ucieszyła na widok Pauliny z Doris, więc nawet nie zauważy mojej nieobecności. A ja bardzo dziękuje Paulina:) Quote
saphira18 Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 na pewno zauważy i będzie tęsknić, ale fajnie, że ma Paulinę z Doris na zastępstwo:) Quote
ania91sc Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Czy ja dobrze widzę, że Soni nie ma na stronie schroniska? :D Quote
pralinka94 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 [quote name='ania91sc']Czy ja dobrze widzę, że Soni nie ma na stronie schroniska? :D[/QUOTE] faktycznie :D Magde poinformowałam, ale na razie jest w drodze, później może będziemy wiedzieć coś więcej :D Quote
ania91sc Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Więc czekamy niecierpliwie na więcej informacji :D Quote
madzia.uje93 Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 No więc:roll: nic konkretnego nie wiem, do p. Ania od razu zadzwoniłam, ale niestety nie było jej 4 dni i nic nie wie, ale obeicała, że jutro się dowie i od razu da znać, więc byle do jutra i oby same dobre wieści! Quote
saphira18 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 [quote name='madzia.uje93']No więc:roll: nic konkretnego nie wiem, do p. Ania od razu zadzwoniłam, ale niestety nie było jej 4 dni i nic nie wie, ale obeicała, że jutro się dowie i od razu da znać, więc byle do jutra i oby same dobre wieści![/QUOTE] same dobre, czekamy! Quote
maciaszek Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 To czekam na oficjalne potwierdzenie i też trzymam kciuki! Quote
madzia.uje93 Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 Przynosze nowiny:cool3: Sonia została adoptowana we wtorek, dziś p. Ania wysłała mi numer telefonu do jej nowych właścicieli i już jestem po rozmowie z Panią, więc, Sonia trafiła do domu z ogrodem, na wsi zwanej Buczkowicami (która jest niedaleko mojego domku w górach, więc w wakacje może się do Soni wybiorę:roll:) bo z Katowic tam jest trochę drogi, Sonia oczywiście podczas niej porzygała się w aucie 3 razy:mad:Ale Pani nie była tym jakoś zdenerwowana. Sonia ma swoją budę, nową, Państwo mieli kiedyś psa, jednak już odszedł i starą budę zamienili na nową. Mają też kundelka jeszcze szczeniaczka, ładnie się z Sonią pogadują. W domu są też dwa koty, które Sonia o dziwno goni:crazyeye:ale nie tak z wrogości, tylko raczej z ciekawości jak to Paniu ujeła. Sonia mimo, że ma budę, może sobie wchodzić do domu. Ma duży ogródek, który od razu po przyjeździe zwiedziła. O dziwo nie wybrzydza przy jedzeniu, ale dostaje gotowane jedzonko i czasami suche, więc nie ma co wybrzydzać:evil_lol: Pani zaprasza na wizytę, poprosiłam też o zdjęcia, ale będą dopiero jak córka, która studiuje w Gliwicach przyjedzie do domu na wakację i je zrobi i wyśle:) No to by było na tyle:) Quote
soboz4 Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Powodzenia Soniu, oby nie było jak z Alfą, ostatnio jakoś pies - mieszkanie w budzie nie najlepiej mi się kojarzy. Mam nadzieję, że będzie szczęśliwa, bardzo jej tego życzę! Quote
pralinka94 Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Zapowiada się dobrze, najważniejsze żeby miała przy sobie ludzi, powodzenia Kochana! i czekamy na zdjęcia! :D Quote
ania91sc Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Zapowiada się świetnie :) Trzymam mocno kciuki i czekam niecierpliwie na więcej informacji :D Quote
Romina_74 Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 również życzę powodzenia i trzymam kciuki, żeby wszystko było OK! Quote
pela112 Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Mocno trzymam kciuki i życzę powodzenia w nowym domu! :D Quote
madzia.uje93 Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Dostałam dziś maila od córki właścicielki Soni oraz zdjęcia, niestety mój komputer strajkuje i nie da się go włączyć, więc na razie tylko tekst, a zdjęcia wstawie jak tylko będe miała działający sprzęt:D "Dzień Dobry W imieniu moich rodziców piszę to małe sprawozdanie z postępów Soni:) Po tygodniu nauczyła się spać w swojej nowej budzie, ale cały czas podstępem pcha się na kanapę lub żeby obwąchiwać koty. Trochę jeszcze nie umie się z nimi obchodzić (zwykle je goni,szczeka i obwąchuje) i koty są bardzo zdenerwowane na nią. Pracujemy nad tym żeby nie szczekała na nie bo tego bardzo nie lubią. Jest bardzo grzeczna na przy zakładaniu szelek i na spacerach.Za kilka dni popróbuje z nią biegów, jednak na razie pokazujemy jej okolice-wczoraj widziała pierwszy raz kury! Wydaje się trochę nieśmiało podchodzić do ogrodu, ale widać że drugi pies-Czaruś pokazuje jej co ciekawsze miejsca.Dogadują się dobrze mimo różnicy wzrostu. Mam pytanie dotyczące zabawek Soni-czy ma jakieś ulubione? Pozdrowienia od Soni ,Czarka i kotów" Quote
saphira18 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 przyzwyczai się pewnie do kotów:) fajnie, że Sonia ma kolegę Quote
Recommended Posts