AlfaLS Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Super! Fajny ten kojec. Jak dobrze, że ten łańcuch nareszcie zdjęty! Quote
Mattilu Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Maja dziękuje za paczkę :loveu: [IMG]http://img853.imageshack.us/img853/3977/17l0.jpg[/IMG][/QUOTE] Bardzo sie ciesze! Balam sie, ze niektore rzeczy moga byc za male :( A kojec swietny :) Quote
obiezyswiat75 Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Mortes siedzi w lesie do 24.08. Pewno jak wróci, to pojawi się u rodziny i wtedy dowiemy się co słychać. Quote
Mortes Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Tak jak napisała Obieżyświat ;) siedzę w lesie ... w opuszczonej chacie ;) Jestem dziś na chwilę żeby popatrzeć na cywilizację ;) Dzwoniłam wczoraj do rodzinki i u chłopaczków wszystko w porządku ... 1 września muszę jechać z puszeczkami dla Buraska . Olej jeszcze na miesiąc ma ... Jak zwykle proszę Cioteczki o wsparcie dla Buraska :) Quote
Kamila Proc Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 uwazaj na wilka, moze podawac sie za babcie Quote
ewab Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Kamila Proc napisał(a):uwazaj na wilka, moze podawac sie za babcie Dobre:roflt: Quote
Mortes Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 (edited) Byłam u Buraska z puszeczkami na następny miesiąc . Chłopaczki żyją sobie teraz całkiem przyzwoicie :-) całkowicie zniknął łańcuch :-) Państwo bardzo pilnują diety Burego i to przynosi efekty . Jak tylko pan ma czas to zabiera chłopaków na długi spacer nad rzekę. Za puszki do 1 paźdźernika capłaciłam 56.25 zł. Kończy się też powoli olej więc w przyszłym tyg muszę zamówić. Bardzo proszę kochane cioteczki o wsparcie dla Buraska - sama nie dam rady finansowac mu diety. ROZLICZENIE Z ostatniego rozliczenia zostało 53.81 Puszki i olej za część sierpnia -60.50 Puszki na wrzesień. -56.25 Bury zadłużył się na - 62.94 Zdjęcia paragonów wysłałam Obieżyświat z prośbą o umieszczenie na wątku bo ja nie potrafię :'( Edited September 1, 2013 by Mortes Quote
Kamila Proc Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 ah, wymiziac te zacietrzewione mordki Quote
Mortes Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Muszę już zamówić olej dla Burego bo już praktycznie go nie ma. Może któraś z cioteczek wspomoże bo ja już nie bardzo skąd mam pożyczać. Bury i tak już ma ponad 60 zł długu. Bardzo proszę o pomoc w imieniu swoim i Buraska. Quote
PaSja Hera Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Jak zobaczyłam te pychole w kojcu to ,aż serce zabiło mocniej.Tak bardzo się cieszę!!! Mortes jesteś największą babcią z lasu bez wilka jaką znam :iloveyou::iloveyou::iloveyou:. Mam trochę rzeczy dla mamy Mai i wózek dla lalek .Mam nadzieję ,że się przyda. Quote
Mortes Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 Serdecznie dziękuję :-) Maja na pewno się ucieszy :-) Wczoraj zakupiłam dla Buraska olej 2 x 800 ml . Zapłaciłam 28 zł. Paragon za chwilę Bardzo proszę o pomoc dla Buraska :-) Quote
obiezyswiat75 Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 [quote name='Mortes']Serdecznie dziękuję :-) Maja na pewno się ucieszy :-) Wczoraj zakupiłam dla Buraska olej 2 x 800 ml . Zapłaciłam 28 zł. Paragon za chwilę Bardzo proszę o pomoc dla Buraska :-) Paragon za trochę dłuższą chwilę bo się z niczym nie wyrabiam :( Quote
Mattilu Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 zagladam - na razie nie moge pomoc, wyczerpalam finanse do cna :( Quote
Kamila Proc Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 dla rozluznienia- znalazlam fajny przepis na kurczaka w winie - bede robic Quote
Mortes Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Mam złe wieści Trzeba znależć Pysi nowy dom :'( pani wyjeżdża za granice a dzieci zostają z babcia która nie do końca lubi i akceptuje Pysię . Pysia bardzo się przywiązała do dzieci , jest grzeczna i czysta ...pani wyjeżdża za miesiąc . Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu... Dostałam też dziś tel że Bury gorzej sie poczuł:'( Quote
Mattilu Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Mortes']Mam złe wieści Trzeba znależć Pysi nowy dom :'( pani wyjeżdża za granice a dzieci zostają z babcia która nie do końca lubi i akceptuje Pysię . Pysia bardzo się przywiązała do dzieci , jest grzeczna i czysta ...pani wyjeżdża za miesiąc . Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu... Dostałam też dziś tel że Bury gorzej sie poczuł:'([/QUOTE] Niedobrze :( Ostatnio oglaszanie w internecie daje slabe rezultaty, moze ktos potrafi zrobic wydarzenie na FB? A od ogloszen w Internecie bardziej sprawdzaja sie ogloszenia w lokalnej prasie (albo lokalnych dodatkach ogolnopolskich gazet), bo emeryci raczej czytaja gazety a nie internet, a to oni czesto sa chetni do adopcji psiakow. Po 15.10 moge przeslac 40 zl, teraz nie moge nic :( Quote
Mortes Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 (edited) Mattilu bardzo dziękuję za pomoc , to dla mnie dużo znaczy tym bardziej że Dziś musiałam jechać z Burym do weterynarza bo Buras od 3 dni nic nie je i się nie załatwia . Faktycznie jak po niego pojechałam to wyglądał bardzo żle : smutny , apatyczny , nie cieszył się na mój widok jak to zwykle . Schudł przez te parę dni . U weta okazało się że chłopak znowu się zatkał ...:( musiał być czyszczony i strasznie się przy tym nacierpiał. Pani doktor kazała zwiększyć dawkę oleju i powiedziała że przy tej przypadłości raz na jakiś czas psiaki sie zatykaja . Dobrze by było żeby nie częściej niż teraz jest to u Burego ...to bardzo nieprzyjemny i bolesny zabieg ... Bury dostał zastrzyk przeciwbólowy i antybiotyk . Po odetkaniu poczuł sie na tyle "wyluzowany" że po odwiezieniu go długo jeszcze czyściłam samochód a specyficzny aromat bedzie mi przypominał Buraska jeszcze co najmniej kilka tyg ;) Osobiście też dałam Buraskowi puszkę z duża dawką oleju i wreszcie po kilku dniach trochę zjadł ...potem obolały poszedł do budy...biedne psisko ...aż mi sie serce krajało ... Dziś zapłaciłam 20 zł za wizytę [B] Slicznie dziękuję za wpłaty na pomoc dla Burego od EWYB - 50 zł i od MDK8 - 20 zł :) Gorące buziaczki od tego miłego staruszka :) rozliczenie: z ostatniego rozliczenia wynika że Bury jest zadłużony na 62zł 94 gr do tego trzeba doliczyć olej za 28 zł ( paragon wyżej ) i dzisiejszą wizytę za 20 zł czyli zadłużenie wzrosło do kwoty 110 zł 94 gr ewab wpłaciła 50 zł i mdk8 20 zł , czyli zadłużenie na dzień dzisiejszy wynosi [COLOR=#ff0000]40 zł 94 gr . [/COLOR] Bardzo proszę w imieniu swoim i Burasa o pomoc ...niebawem będę musiała zakupić puszki na następny miesiąc no i przy zwiększonej dawce oleju już muszę go zamawiać ... nie męczyłabym Was tak cioteczki ale u mnie finansowy wielki dół ...:( Może jakieś malutkie deklaracje od fanek tego burego staruszka który dzięki Wam w tych może ostatnich chwilach został uwolniony z łańcucha na którym żył całe życie ... [/B] Edited September 19, 2013 by Mortes Quote
Recommended Posts