Aga_Mazury Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 rotek_ napisał(a):to szansa dla łatki....ale znacie osobę która odbiera te psy... Ja osobiście nie znam, ale osoby współpracujące z tą fundacją ją polecają... Quote
Aga_Mazury Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Łatunia dostanie dziś paczkę.... jacie jak ja się załaduje do samochodu z tym całym majdanem... Quote
Gosiapk Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Łatunia dostanie dziś paczkę.... jacie jak ja się załaduje do samochodu z tym całym majdanem... Jaką paczkę? Z kiełbaską? Quote
Matusz Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 uhuuhuu... Łateczka bardzo piękna i superową paczkę dostała !! :D :D bardzo dużo paczuszek karmy royala :D posłanko, miski, frontline... także suuper wyprawka dla Łatuni ;) jak przystało na damę Łatka podzieliła się karmą z Tinką ;) Dziękujemy wirtualnemu opiekunowi za sprawienie radości Łatce:Rose::Rose: Quote
rotek_ Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 to chwile sprawiają że nasze życie jest piękne.... ...łatka napewno dzisiaj miała radoche:multi: Quote
Aga_Mazury Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Czekam na zdjęcia.....które pewnie póxniej matusz wklei.... Łatka bardzo się cieszyła...obwąchiwała wszystko...otworzyliśmy dwie torebeczki royala...bardzo smakował zarówno Łatce jak i Tince... dostała wędzone ucho i poszła do siebie je "obrabiać".... naprawdę bardzo dziękujemy w imieniu Łatki :loveu: Quote
Matusz Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 "zobaczcie co ja mam" podzielę się z koleżanką ;) Quote
Gosiapk Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Jaka porządna dziewczyna z Łatuni, podzieliła się z Tinką. :loveu: Quote
Matusz Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 jak tam Łatuniu, już spakowana jesteś ??? :multi::multi: Quote
Gosiapk Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 matusz5 napisał(a):jak tam Łatuniu, już spakowana jesteś ??? :multi::multi: Spakowana??? Quote
Matusz Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Gosiapk napisał(a):Spakowana??? no na wyjazd jutrzejszy czy spakowała manatki ;) Quote
Gosiapk Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 matusz5 napisał(a):no na wyjazd jutrzejszy czy spakowała manatki ;) Jaki wyjazd? Gdzie? :crazyeye: Quote
Matusz Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Aga, proszę wytłumacz, bo ja dokładnie nie pamiętam... Quote
rotek_ Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 matusz5 napisał(a):no na wyjazd jutrzejszy czy spakowała manatki ;) wychodzi na to że dzisiaj:crazyeye: Quote
Matusz Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 nie wiem, miała dzisiaj jechać, ale chyba dzisiaj nie pojechała, może jutro, ale na pewno w tym tygodniu.... ja nie wiem bo ja tej sprawy nie pilotuje ze tak powiem tylko Aga, bo wiezie ją edzia_ostróda Quote
Aga_Mazury Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Łatka jak nic nie stanie na przeszkodzie jedzie w środę...do Szczecina a potem do Niemiec Quote
Gosiapk Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Łatka jak nic nie stanie na przeszkodzie jedzie w środę...do Szczecina a potem do Niemiec Ale kawał drogi! A tam do DT? Quote
zuziaM Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Gosiapk napisał(a):Ale kawał drogi! Powodzenia mala psinko :loveu: . Wiem, jak takie psiulki potrafia byc slodkie, bo sama mam Polunie bez lapki ( przez dogo ze schroniska w Krakowie ) , a na tymczasie Kasie -ON-ke tez bez lapy ( w moim podpisie ). To najcudowniejsze stworzenia na swiecie ! I tak samo radosne , jak te z 4 lapciami ! Trzymaj sie malutka zdrowo :lol: ! Quote
Recommended Posts