Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga Mazury:loveu: zauważam u Ciebie ten sam syndrom co u siebie po chwili poznania psa juz jestesmy " kupione ";)

ja nie wiem czy my tak łatwo sie zauroczamy czy inni ludzie pewnych rzeczy nie umieja w tych psiakach dostrzec ?

do góry mała suniu po dom !!!

Posted

Łatką jest poważnie zainteresowana fundacja Canis gratia (Niemcy). Agnieszka chce ją wziąć do siebie i od siebie szukac jej domu albo zostanie u niej na stałe.

Jest też Pani z Mięzywodzia zainteresowana Łatunką...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Łatką jest poważnie zainteresowana fundacja Canis gratia (Niemcy). Agnieszka chce ją wziąć do siebie i od siebie szukac jej domu albo zostanie u niej na stałe.

Jest też Pani z Mięzywodzia zainteresowana Łatunką...

Aga ale się cieszę:multi: Znajdzie domek maleńka,czuję to i znów będę musiała poszukac nowego podopiecznego jak z trzynóżką wszystko wypali.Wspaniałe wieści,musi sie udać:lol: buziaki dla malutkiego słoneczka:calus:

Posted

nikador napisał(a):
Aga ale się cieszę:multi: Znajdzie domek maleńka,czuję to i znów będę musiała poszukac nowego podopiecznego jak z trzynóżką wszystko wypali.Wspaniałe wieści,musi sie udać:lol: buziaki dla malutkiego słoneczka:calus:

...ale póki co...Łatunia będzie miała chyba wirtualną opiekunkę :loveu: ...
więc nikador Twoi potencjalni podopieczni znajdują domy....kogo by tutaj Ci podesłać :hmmmm:

oby się wszystko udało :kciuki:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
...ale póki co...Łatunia będzie miała chyba wirtualną opiekunkę :loveu: ...
więc nikador Twoi potencjalni podopieczni znajdują domy....kogo by tutaj Ci podesłać :hmmmm:

oby się wszystko udało :kciuki:

Jasne Aga,że póki co wirtualna opiekunke bedzie miała,jak Julus wyjedzie od razu wysyłam Ci oficjalnego maila a po 1 pieniążki,jak łatunia znajdzie domek zaopiekujemy sie następnym psiaczkiem i tek będzie jeszcze długo,długo aż sami do Ciebie nie przyjedziemy (Ty juz wiesz po co;)) A po tym naszym przyjezdzie tez będziemy opiekowac się wirtualnie.
I tak marzę sobie by ta moja ręka rzeczywiście okazywała się szcześliwa...

Posted

Aguś a z ta opieka to nie do końca wirtualnie bo obiecałaś ściskać i miziać moich podopiecznych od cioci nikador,ktora mysli o nich i czasem łezki jej sie pojawiaja w oczkach.

Posted

nikador napisał(a):
Aguś a z ta opieka to nie do końca wirtualnie bo obiecałaś ściskać i miziać moich podopiecznych od cioci nikador,ktora mysli o nich i czasem łezki jej sie pojawiaja w oczkach.

zawsze miziam....od Ciotki nikador

nie wiem czy zauważyłaś, ale Łatka ma opiekunkę wirtualną ...a jak Bozia da...to jutro Julek pojedzie od nas (jeso chyba będę płakać...ostatnio płakałam jak Bianca wyjeżdżała)....więc myślcie z ukochanym....jakie cudo przytulić wirtualnie do serca....:)...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
zawsze miziam....od Ciotki nikador

nie wiem czy zauważyłaś, ale Łatka ma opiekunkę wirtualną ...a jak Bozia da...to jutro Julek pojedzie od nas (jeso chyba będę płakać...ostatnio płakałam jak Bianca wyjeżdżała)....więc myślcie z ukochanym....jakie cudo przytulić wirtualnie do serca....:)...

Nie zauważyłam,że już ma,kiedy zdecydowalismy sie na łatunie po wiadomościach o adopcji Juleczka to jeszcze nie miała.
To poszukamy innego maluszka.
Ja juz płacze za Juleczkiem,ale to jego szansa,jego szcześliwy domek,on tak na to zasluguje bidulek mały

Posted

nikador napisał(a):
Nie zauważyłam,że już ma,kiedy zdecydowalismy sie na łatunie po wiadomościach o adopcji Juleczka to jeszcze nie miała.
To poszukamy innego maluszka.
Ja juz płacze za Juleczkiem,ale to jego szansa,jego szcześliwy domek,on tak na to zasluguje bidulek mały

Wiem...ale pomyslałam jak zgłosiła się Pani i chciała łatkę...że Ty dobra dusza przygarniesz innego potrzebującego ...a Pani Marta może by zrezygnowała....jak wiele innych osób...
mam nadzieję, że nie masz mi za złe? :oops:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Wiem...ale pomyslałam jak zgłosiła się Pani i chciała łatkę...że Ty dobra dusza przygarniesz innego potrzebującego ...a Pani Marta może by zrezygnowała....jak wiele innych osób...
mam nadzieję, że nie masz mi za złe? :oops:

No co Ty Aguś,za złe?A czego?Ja jestem bardzo szcześliwa,że znajduja się wirtualni opiekunowie,oby było ich jak najwiecej.Znajdziemy innego maluszka,tylu potrzebuje pomocy.A za latunię trzymam kciuki,śliczna trzynóżka niech znajdzie najlepszy domek,oby wszystko sie udało.