rotek_ Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 do środy jeszcze troche czasu ale już możemy życzyć szerokiej drogi... Quote
rotek_ Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 wymizajcie ja od wszystkich dogomaniaków na pożegnanie Quote
rotek_ Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 to jeszcze się nią nacieszymy.... ,,,my wirtualnie...a wy w realu. Quote
Origami-7 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 No właśnie jutro Święto . Czy schron będzie otwarty? Quote
Matusz Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 nie martwcie się, wszystko jest umówione, jutro Łatka jedzie pociągiem ;) Łateczko duużo, duużo miłości Ci życzę kochana moja mała, zawróciłaś mi w sercu:loveu: Quote
Aga_Mazury Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 a ŁĄtka pewnie już w Szczecinie.... bardzo będzie mi jej brakowało...nie była z nami długo, ale tak łapała za serce....że cięzko mi myśleć, że więcej jej nie zobaczę... :placz: w ogóle cięzko mi się z psiakami rozstawać przy adopcjach... Łatuniu będę bardzo, bardzo tęsknić... w podrózy była grzeczna )oprócz kupy na środku poczekalni PKP...;)...ale może niech Edzia o tym napisze jak wróci.... Łatka pisz często...już w sobotę nie dostaniesz kiełbachy ode mnie...już nie zobaczę roześmianego Twojego pycha na mój widok....no nic idę...bo łezka toczy się po policzku... Quote
Matusz Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 mi tak samo łezka cieknie, że w sobotę nie będzie już uśmiechniętej, mojej kochanej Łatuni :calus::calus::calus: Quote
rotek_ Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 a będziemy mieli jeszcze jakieś wieści od łatuni???czy to już koniec... Quote
Jagoda1 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ogromnie cieszę się, że będzie miała domek, bądź szczęsliwa... Quote
ewatr Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 super wiesci :loveu: Łatuniu dużo szczęscia w domu :multi: Quote
Jagoda1 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 rotek_ napisał(a):widzę że ładny komitet powitalny się zebrał.;) Raczej pożegnalny ;) Quote
Origami-7 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 :multi: :multi: Łatuniu bądż bardzo szczęsliwa:multi: :multi: Quote
Aga_Mazury Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Tutaj na spacerku (tylko dopinke widać) z nowymi koleżankami (kolegami?;)) Tu wygląda na psa olbrzyma...(kruszynka "parokilowa" ;)) Quote
Asia_M Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Kochana Łateczko, żyj długo i szczęśliwie!!! :) Quote
Recommended Posts