Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

może ktoś z Waszych znaomych np. mógłby zostać chociażby wirtualnym opiekunem Łatki...póki nie znajdzie kochającego domku (www.afn.pl) przydałoby się jej troszkę smakołyków, może frontline...w sumie chodzi na spacery po łąkach...i pod drzewami..a u nas na Mazurach zatrzęsienie tego...

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak to prawda, tylko już wycierpiała, straciła jedną łapkę:-( !! A mimo to dalej jest radosna i daje sobie radę, potrzebny tylko teraz wspaniały domek !

Posted

:-( :-( sliczne malenstwo. Aga, skonsultujcie tą amputacje z ortopedami. O ile dobrze widze ona ma amputowaną łapke jakby w polowie(staw kolanowy?) a tak sie nie robi. taka amputacja przeszkadza wrecz psiakowi. Ona bedzie usilowal sie opierac na tym co 'wystaje' i za jakis czas bedzie poprostu jakby w "c" wygieta-kregoslup.
Powinno sie wysoko amputowac aby nie bylo zadnego "kituta' wtedy ona sobie ładnie rownowagę wyrobi na trzy łapki. Ani ona sama ani jej pan nie bedzie wiedzial ze ma suczke bez jednej łapki:p Sliczna jest!:multi:

Posted

...z tego co pamiętam to łapka nie jest amputowana w stawie kolanowym...owszem udo jest ale bez tej kości do kolana...ale przyjrzę się uważniej teraz jak będe w schronisku....

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
...z tego co pamiętam to łapka nie jest amputowana w stawie kolanowym...owszem udo jest ale bez tej kości do kolana...ale przyjrzę się uważniej teraz jak będe w schronisku....

i kiedy będzie coś wiadomo

Posted

Łatuniu ale z Ciebie ładna psinka i taki los :placz: co za ludzie!!!
Łatuniu hoopaj na pierwsza stronkę!!!
Ciotki czy macie nowe zdjęcia Łatuni? jak ona teraz wygląda.

Posted

wobie napisał(a):
Łatuniu ale z Ciebie ładna psinka i taki los :placz: co za ludzie!!!
Łatuniu hoopaj na pierwsza stronkę!!!
Ciotki czy macie nowe zdjęcia Łatuni? jak ona teraz wygląda.

Ciotka ale jak nowe? to zdjęcia sprzed czterech dni są już stare?:crazyeye:

zobacz post 24 są zdjęcia z 12 maja...ze spacerku :)

w schronisku będę w sobotę

Posted

Aga_ Mazury przepraszam nie spojrzałam na date. I nawet teraz znalazłam zdjęcia na innych stronkach :) łatuniu jesteś śliczna i mogłabyś być siostrą mojego Dżegierka :) ale niestety ja nie mogę Cię zabrać przepraszam Cię Łatuniu. Trzymam bardzo mocno za Ciebie żeby znalazł się ten kochaniutki domek. Ciocie czy któraś z Cioć mogła by zamienić zdjęcie Łatki na stronkę ze zdjęciem :) ja niestety tego nie potrafię robić a wykorzystała bym to do zrobienia ogłoszeń dla Łatki.

Posted

wobie ...bardzo Ci dziękujemy za chęc pomocy...

w ogłoszaniu Łatki :calus:

tylko niech mi ktoś powie jaki link ja mam tu wstawić do zdjęcia....:hmmmm: który z image?

never może Ty dasz radę? ;) link do zdjęcia zamiast zdjęcia....chyba, że coś źle zrozumiałam...:oops:

Posted

...dzisiaj na łace na spacerku bawiłam się z łatką....alez ona ma jeszcze szczenięca głupawkę...:evil_lol: mam całe ręce pogryzione i podrapane....ale było cudnie...jest przekochana, przewspaniała, przecudowna....prze...

kto ją przygarnie do serca i domu napewno będzie miał cudowną towarzyszke życia...przyjaciółkę jakich mało...

jestem pod dużym urokiem tej suni