Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BORYSboxer']Ech...czarna magia dla mnie te banerki...[/QUOTE]

ciotka ja zrobiłam pierwszy w życiu banerek to Ty dasz radę z wklejeniem, trzymam kciuki :*

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tam rodzicom pozakładałam konta i też głosowali (tylko na swoich komputerach) i głosowali. Szkoda ze moja babcia nie ma komputera :/ bo tez by zaglosowala :D

Posted (edited)

[quote name='oska1983']ja tam rodzicom pozakładałam konta i też głosowali (tylko na swoich komputerach) i głosowali. [/QUOTE]
:kciuki::kciuki:
34 głosy:shake:

...już 32 głosy różnicy:cool3:

Edited by annika
Posted

[quote name='oska1983']ja tam rodzicom pozakładałam konta i też głosowali (tylko na swoich komputerach) i głosowali. Szkoda ze moja babcia nie ma komputera :/ bo tez by zaglosowala :D[/QUOTE]
Ja już wyczerpałam wszystkie dostepne we wsi komputery (szkoda że tylko 7),też pozakładałam konta i głosowałam.Zaczynają mnie powoli uważać za stukniętą

Posted

[quote name='cancer43']Ja już wyczerpałam wszystkie dostepne we wsi komputery (szkoda że tylko 7),też pozakładałam konta i głosowałam.Zaczynają mnie powoli uważać za stukniętą[/QUOTE]
cioteczko póki Cię do domu wpuszczają nie jest źle ;)

Posted

[quote name='Becia66']zagłosowałam, kod przyszedł momentalnie.[/QUOTE]
może im się coś zacina, ja tu oddawał głos i swój i rodziców i tez raz przyszedl szybko, raz po dłuższym czasie.:)

Posted (edited)

Bernardyny na prowadzeniu!!!:mdrmed:
1027 do 1019

no i prowadzenie maleje... w ciągu 5 minut 3 głosy na plus dla kotów

Edited by annika