Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MALWA napisał(a):
Czy odbyła się dzisiaj operacja Snopiego?

Lidan napisał(a):
Co tam u Snoopiego słychać?

Martika@Aischa napisał(a):
też jestem ciekawa jak się Snoopi miewa i czy już po operacji ???

Już piszę:)
Na razie króciutko to co dowiedziałam się od missieek telefonicznie. Później jeszcze napisze mi maila z wieściami to przekleje.

Snoopy już po operacji. Wszystko w jak najlepszym porządku, chłopak czuje się bardzo dobrze- tak jakby w ogóle operacji nie miał. Jest radosny, na widok missieek ogonkiem macha we wszystkie strony :)

Posted

Mam już część zdjęć i opisów do bazarku komu przesłać? Mam nadzieję, że da się bez problemu skopiować z picassy? Dalszą część załączę jutro i pojutrze.:p

Posted

missiaa napisał(a):
Już piszę:)
Na razie króciutko to co dowiedziałam się od missieek telefonicznie. Później jeszcze napisze mi maila z wieściami to przekleje.

Snoopy już po operacji. Wszystko w jak najlepszym porządku, chłopak czuje się bardzo dobrze- tak jakby w ogóle operacji nie miał. Jest radosny, na widok missieek ogonkiem macha we wszystkie strony :)

I oby szybciutko wracał do zdrowia i sił................

Posted

[quote name='keria']Mam już część zdjęć i opisów do bazarku komu przesłać? Mam nadzieję, że da się bez problemu skopiować z picassy? Dalszą część załączę jutro i pojutrze.:p

prześlij mi link do albumu na [email protected]

Posted

[quote name='missiaa']Już piszę:)

ufffff...ufffff....ufffff...kochana ..dzielna psina :loveu:

Posted

Dodałam resztę szpargałów do albumu bazarek. Mam nadzieję Juldan, że połapiesz się w moich opisach, bo pierwszy raz używałam picassy, niektóre rzeczy mają opis w podpisie, a niektóre w komentarzach.:cool3:

Posted

missiaa napisał(a):
co masz na myśli?

Myślę, że chodziło w pytaniu o to czy został pobrany wycinek guza i czy będzie badanie histopatologiczne, i jeśli tak, co ono wykazało? Czyli jaki to rodzaj nowotworu?

Posted

keria napisał(a):
Myślę, że chodziło w pytaniu o to czy został pobrany wycinek guza i czy będzie badanie histopatologiczne, i jeśli tak, co ono wykazało? Czyli jaki to rodzaj nowotworu?

No właśnie, o to mi chodziło.Skąd takie paskudztwo w takim miejscu.:shake:

Posted

Mail od missieek:

[FONT=arial]Snoopy czuje się dobrze, ma apetyt, rana po kastracji wygląda ładnie[/FONT]
[FONT=arial]rana po guzie jest trochę większa i mniej ładna, ale obserwuję[/FONT]
[FONT=arial]bierze antybiotyk[/FONT]
[FONT=arial]guz był tylko na skórze więc łatwo było go usunąć[/FONT]
[FONT=arial]wg weta nic złośliwegoa generalnie była z tego miazga
nie był brany wycinek
[/FONT]
[FONT=arial]
trzeba napisać tekst do ogłoszeń
[/FONT]
[FONT=arial]to co ważne [/FONT]
[FONT=arial]ma około 10 lat, kastrowany[/FONT]
[FONT=arial]domowy, nauczony czystości, chodzenia na smyczy[/FONT]
[FONT=arial]dogaduje się z innymi psami, toleruje koty[/FONT]
[FONT=arial]do ludzi radosny, lubi głaskanie[/FONT]
[FONT=arial]jak na wiek energiczny i pełen życia[/FONT]

i pytanko ode mnie umie ktoś ładnie pisać tekst do ogłoszeń? Ja już tyle tekstów napisałam i mam wrażenie, że teraz jak coś piszę to jedno i to samo ... nie mam weny:/