LILUtosi Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Kręcił się Misiu po pokoju to go położyłam na łóżku i zasnął na szczęście. Jak ja mogłam takiego guza przeoczyć ale jak patrze na te zdjęcia z niedzieli to nadal nie widać szczególnie. Ale gdybym wcześniej zrobiła morfologię to może by wyszło że coś jest nie tak. Quote
mdk8 Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 kochana ważne,że zauważyłaś w sama porę i dzięki Tobie Misiu żyje. :Rose::buzi: Quote
LILUtosi Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Skarpeta Owczarkowa przyznała Misiowi 200zł, tak więc mamy już za krew. Może będzie jeszcze 200 jak deklarowicze wyrażą zgodę. Quote
zachary Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Jak przeczytałam Twój opis operacji Misia...to wymiękłam....Ma Misio farta ale jak napisałaś, kciuki jeszcze 2 doby trzymać trzeba!!! Quote
Mela Jakimiuk Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Dzielna psina, kochany i silny - będzie dobrze. Quote
brzośka Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Lilu, babo! nic sobie nie wyrzucaj!!! Tylko dzięki tobie Misiek żyje i teraz trzeba trzymać kciuki, żeby było wszystko ok :thumbs: Quote
bela51 Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Jak Misio dzisiaj ? Gdy zobaczyłam,ze przezył to oczywiscie wielka radosc,ale tez i strach o najblizsze dni. Quote
Figunia Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Z niepokojem ale i wielka nadzieja zagladam do Misia... Quote
LILUtosi Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Słabiutki, leży w kuwetce i wyciąga łapy z bólu. Wiecie, ten guz wypełniał całą jamę brzuszną, uciskał wszystko co tam się znajduje a co za tym idzie to "wszystko też w jakiś sposób jest naruszone. Po za tym musi się znowu poukładać w naturalny sposób. Ważne jest to że Naczyniak to nie guz który sieje, i to że Misiu ma zdrowe wszystkie inne organy - lekarze dokładnie przejrzeli - nerki, wątroba, trzustka. Teraz tylko szpik musi przejąć rolę śledziony. Quote
Rubik Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Dopadłam neta na chwilę. LILUtosi - nie masz co sobie wyrzucać, naprawdę. Przecież guz, mimo, że duży nie był widoczny "z zewnątrz" Podlicz proszę wszystkie koszty. Skarpecie Owczarkowej nie wiem jak dziękować!!! Ja i AleksandraF szykujemy też bazarki. Misiu kochany, trzymaj się! Będzie dobrze, musi być, skoro tyle kciuków zaciśniętych za Twoje zdrowie! Quote
asiuniab Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Lilutosi dziękuję za linka, jak tylko dam radę przeczytam wątek, w tej chwili ściskam za zdrowie Miśka; Quote
AleksandraF Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 Próbuję zrobić bazar... ale doopa. Net w pracy prawie nie działa... albo chwilami i znowu pada... Play ma wyraźnie mnie gdzieś.. albo ta pogoda w kotlinie... deszcze się od wczoraj falami przelewają....... Quote
LILUtosi Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Oczywiście że dostaje przeciwbólowe. Wróciłam od weta. Mamy spadek krwinek dość mały więc jest dobrze. Oby zaczęło rosnąć. W piątek kolejne badanie. Nie chce nic jeść ale nie ma się co dziwić. Jeszcze dziś dyspensa. Jutro się będę martwić. Zeskanuje dziś wyniki z trzech dni. Quote
Poker Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 My też byśmy nie jedli i na dodatek dopiero doba mija od zabiegu. Quote
AleksandraF Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/252287-BI%C5%BBUTY-egzotyka-r%C4%99kodzie%C5%82o-i-inne-na-RUDEGO-MISIA-do-21-04"][COLOR=#800080][SIZE=4]Bazar biżutowy dla Misia, trochę egzotyki, trochę rękodzieła i co tam jeszcze. [/SIZE][/COLOR][/URL] Quote
Rubik Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 I kolejny bazarek. Można łączyć wysyłkę w bazarkiem Oli :) Możliwy osobisty odbiór w Krakowie i Warszawie (szczegóły w opisie bazarku) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252354-Zabawki-drobiazgi-do-domu-bibeloty-dodatki-na-Rudego-Misia-do-17-04-godz-21-00[/url] Quote
bela51 Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Lilu, jak sie chłopak miewa ? Napisz cokolwiek. Quote
LILUtosi Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Dziś rano się przestraszyłam bo nie było dobrze, ale to chyba kwestia bólu. Po przeciwbólowym odżył. Zjadł trzy kęsy Animody. Na razie blade śluzówki :-( Quote
Recommended Posts