Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kręcił się Misiu po pokoju to go położyłam na łóżku i zasnął na szczęście.
Jak ja mogłam takiego guza przeoczyć ale jak patrze na te zdjęcia z niedzieli to nadal nie widać szczególnie. Ale gdybym wcześniej zrobiła morfologię to może by wyszło że coś jest nie tak.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słabiutki, leży w kuwetce i wyciąga łapy z bólu. Wiecie, ten guz wypełniał całą jamę brzuszną, uciskał wszystko co tam się znajduje a co za tym idzie to "wszystko też w jakiś sposób jest naruszone. Po za tym musi się znowu poukładać w naturalny sposób. Ważne jest to że Naczyniak to nie guz który sieje, i to że Misiu ma zdrowe wszystkie inne organy - lekarze dokładnie przejrzeli - nerki, wątroba, trzustka. Teraz tylko szpik musi przejąć rolę śledziony.

Posted

Dopadłam neta na chwilę.
LILUtosi - nie masz co sobie wyrzucać, naprawdę. Przecież guz, mimo, że duży nie był widoczny "z zewnątrz"

Podlicz proszę wszystkie koszty. Skarpecie Owczarkowej nie wiem jak dziękować!!!
Ja i AleksandraF szykujemy też bazarki.

Misiu kochany, trzymaj się! Będzie dobrze, musi być, skoro tyle kciuków zaciśniętych za Twoje zdrowie!

Posted

Próbuję zrobić bazar... ale doopa. Net w pracy prawie nie działa... albo chwilami i znowu pada... Play ma wyraźnie mnie gdzieś.. albo ta pogoda w kotlinie... deszcze się od wczoraj falami przelewają.......

Posted

Oczywiście że dostaje przeciwbólowe.
Wróciłam od weta. Mamy spadek krwinek dość mały więc jest dobrze. Oby zaczęło rosnąć. W piątek kolejne badanie. Nie chce nic jeść ale nie ma się co dziwić. Jeszcze dziś dyspensa. Jutro się będę martwić. Zeskanuje dziś wyniki z trzech dni.

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/252287-BI%C5%BBUTY-egzotyka-r%C4%99kodzie%C5%82o-i-inne-na-RUDEGO-MISIA-do-21-04"][COLOR=#800080][SIZE=4]Bazar biżutowy dla Misia, trochę egzotyki, trochę rękodzieła i co tam jeszcze. [/SIZE][/COLOR][/URL]

Posted

I kolejny bazarek. Można łączyć wysyłkę w bazarkiem Oli :) Możliwy osobisty odbiór w Krakowie i Warszawie (szczegóły w opisie bazarku)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252354-Zabawki-drobiazgi-do-domu-bibeloty-dodatki-na-Rudego-Misia-do-17-04-godz-21-00[/url]