Jump to content
Dogomania

Kraków - jamnikowata sunia wyrzucona z samochodu , już w domku u jamnikofanów ;)

Recommended Posts

Posted

Patia, nie ma za co, dla mnie to czysta przyjemność :) tylko niestety nikt nie zadzwonił :-( a to taka wspaniała suczka :loveu: Naprawdę była bardzo grzeczna.

Tez myślałam aby nadać suńce imię:roll:. Nie wiem moze Mysia, albo Ciapka? ale to chyba do niej nie za bardzo pasuje :roll:

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kiwi napisał(a):
sunia jutro rano musi opuscic hotel i nie mamy co z nia zrobic :cry:
POOOMMOOOCYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no i co z sunia?
mamy jakieś wyjscie?

Posted

mamy ja zabrac dzisiaj rano - juuz jest dzisiaaaaaaaaj ranoooooo :cry: :cry:

i jeszcze nic nie wymyslilysmy :cry: :cry: :cry:
po prostu nie mamy juz zywcem jej gdzie wsadzic :cry:

Posted

Sunia to typowy domowy pieszczoch , myslę , że mieszkała ze starszą osobą i nigdy nie zostawała sama , pewnie właściciel zmarł lub zachorował i rodzina suczki się pozbyła. Sunia jest nauczona czystości , na spacerku trzyma się nogi , nie wiedziała co to sucha karma ale już się uczy chrupać , uwielbia spać w ...szafie , mój mąż ją przypadkowo zamknął w szafie przesuwnej , potem szukai jej z córką pół dnia , w końcu postanowili wyjść do lasku poszukać suni , mąż otwiera szafę , żeby ubrać buty a tam smacznie śpi jamnisia zwinięta w precel.
Jest to bardzo , bardzo grzeczny , domowy piesek , sunia uwielbia gdzieś się zaszyć , w takiej ciasnej norce ( nie znam się na jamnikach ale to chyba jest bardzo jamnicze , prawda?)

Jeśli chodzi o tymczas u mnie to ja wyjeżdżam w czwartek wcześnie rano i jesli opiekunka do psów nie zgodzi się zaopiekować taką ilością zwierzaków to nie wiem co zrobię .

• 4 weeks later...
Posted

Jamnisia jeszcze jest u nas . Jest to psi akrobata i niestrudzony aporter . Śpi w szafie ( sama otwiera) albo pod łóżkiem i wystają jej tylko tylne nóżki i ogon:loveu:
Przekochany psiak , jej wyglad , sztuczki , które wyczynia powodują natychmiastową poprawę nastroju :loveu:

W sobotę jedziemy sprawdzić domek dla niej

Posted

Domek jest fajny ale posiada już delikatnego koteczka a jamnik lubi koty , bardzo :eating: :diabloti: i pręty ogrodzenia są na tyle daleko od siebie , że jamik akrobata może próbować się przecisnąć. Domek bardzo czeka na pieska , zaraz napiszę o tym na wątku krakowskim.

Posted

patia - u juzzztine jest na tymczasie perełka z ligoty
ona jest wysterylizowana, a juzzzine ma też kota i dogadują sie arzem..
moze perełka?
dać Ci watek?

• 2 weeks later...