Kropcia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Patia, nie ma za co, dla mnie to czysta przyjemność :) tylko niestety nikt nie zadzwonił :-( a to taka wspaniała suczka :loveu: Naprawdę była bardzo grzeczna. Tez myślałam aby nadać suńce imię:roll:. Nie wiem moze Mysia, albo Ciapka? ale to chyba do niej nie za bardzo pasuje :roll: Quote
halbina Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Może Luśka albo Niuta, albo Nutka... :loveu: Quote
AniaB Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 kiwi napisał(a):sunia jutro rano musi opuscic hotel i nie mamy co z nia zrobic :cry: POOOMMOOOCYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i co z sunia? mamy jakieś wyjscie? Quote
kiwi Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 mamy ja zabrac dzisiaj rano - juuz jest dzisiaaaaaaaaj ranoooooo :cry: :cry: i jeszcze nic nie wymyslilysmy :cry: :cry: :cry: po prostu nie mamy juz zywcem jej gdzie wsadzic :cry: Quote
halbina Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 I co z jamniczkowatą sunią? Gdzie się podzieje teraz? I dlaczego tak nagle musiałą opuscić hotelik? Quote
halbina Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Sunia prześliczna jest po prostu! Gdzie teraz przebywa? Quote
Kropcia Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Patia piękne zdjęcia:). Suńcia cuuudowna :loveu: Czy ma już jakieś imię?? :) Super wyglądają na zdjęciu z Bubcią :loveu: Śliczny kocyk...:) Quote
Asior Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 no własnie co z małą|?? do kiedy ma tymczas ??? Quote
Patia Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Sunia to typowy domowy pieszczoch , myslę , że mieszkała ze starszą osobą i nigdy nie zostawała sama , pewnie właściciel zmarł lub zachorował i rodzina suczki się pozbyła. Sunia jest nauczona czystości , na spacerku trzyma się nogi , nie wiedziała co to sucha karma ale już się uczy chrupać , uwielbia spać w ...szafie , mój mąż ją przypadkowo zamknął w szafie przesuwnej , potem szukai jej z córką pół dnia , w końcu postanowili wyjść do lasku poszukać suni , mąż otwiera szafę , żeby ubrać buty a tam smacznie śpi jamnisia zwinięta w precel. Jest to bardzo , bardzo grzeczny , domowy piesek , sunia uwielbia gdzieś się zaszyć , w takiej ciasnej norce ( nie znam się na jamnikach ale to chyba jest bardzo jamnicze , prawda?) Jeśli chodzi o tymczas u mnie to ja wyjeżdżam w czwartek wcześnie rano i jesli opiekunka do psów nie zgodzi się zaopiekować taką ilością zwierzaków to nie wiem co zrobię . Quote
Patia Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Jamnisia jeszcze jest u nas . Jest to psi akrobata i niestrudzony aporter . Śpi w szafie ( sama otwiera) albo pod łóżkiem i wystają jej tylko tylne nóżki i ogon:loveu: Przekochany psiak , jej wyglad , sztuczki , które wyczynia powodują natychmiastową poprawę nastroju :loveu: W sobotę jedziemy sprawdzić domek dla niej Quote
halbina Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Trzymamu kciuki za nowy domek i szczęście suni! Quote
Kropcia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Bardzo mocno ściskam kciuki za domek :kciuki::kciuki::kciuki: oby wszystko się udało. Mała jest starsznie fajną suczką :loveu::loveu::loveu: Quote
akteris Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Sunieczko, jak ciocia Patia wybiera Ci domek to będzie to najszczęśliwsza oaza pod słońcem :) Quote
Patia Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Domek jest fajny ale posiada już delikatnego koteczka a jamnik lubi koty , bardzo :eating: :diabloti: i pręty ogrodzenia są na tyle daleko od siebie , że jamik akrobata może próbować się przecisnąć. Domek bardzo czeka na pieska , zaraz napiszę o tym na wątku krakowskim. Quote
AniaB Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 patia - u juzzztine jest na tymczasie perełka z ligoty ona jest wysterylizowana, a juzzzine ma też kota i dogadują sie arzem.. moze perełka? dać Ci watek? Quote
Kropcia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Nie wiem dlaczego nie da się tego usunąć, jest 2 razy.... Quote
black sheep Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 To jaki ma być tekst na bannerku? :] Kropcia nie przejmuj się, dogo się sypie:( Quote
Kropcia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 black_sheep napisał(a): Kropcia nie przejmuj się, dogo się sypie:( Właśnie wiem :shake: Quote
Recommended Posts