Patia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Jamisia ( zwana też Jamką )czuje się dobrze , jest już po szczepieniach . Jest pełna radości , uwielbia zabawę , ruch a aportowanie i chowanie zabawek pod łóżkiem to jej pasja. Owieczko , nie wiem ile tekstu się zmieści ale może wspomnieć , że wyrzucona z samochodu i że uwielbia aportować :loveu: Dziękuję :loveu: Quote
black sheep Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Nie ma edycji postów, więc ten u góry musi zostać...:[ :/ Bannerki:) Quote
Patia Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 O rany ! Dziękuję !:loveu: Ile wersji :crazyeye: Quote
black sheep Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Hehe;) Nudziłam się;) Były jeszcze dwie, ale odrzuciłam jako skrajne:D Quote
Patia Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Owieczko a zrobisz jeszcze dla tego biedaka ?:oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71322 Quote
black sheep Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Zrobi się. A na przyszłość proszę zamawiać bannerki w wątku który mam wypisany takimi dużymi, kolorowymi literami w podpisie;) Quote
halbina Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Kropcia napisał(a):jaka ona śliczna :loveu::loveu: Patia? czy psina?... :evil_lol: Quote
black sheep Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Patia'] Jest i ulubieniec mojej mamy:):loveu: :loveu: :loveu: Fajnie się z Jamką komponują;) Quote
Patia Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Jamka pod łóżkiem "Na pewno mnie tu nikt nie znajdzie" :lol: Quote
Kropcia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ależ słodkie łapki. :loveu: Przecież wcale mnie nie widać :p :evil_lol: Quote
Kropcia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Co u Was słychać?? Jak tam Jamka?? :razz: :lol: Quote
Patia Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Jeszcze nic nie piszę , bo nie chcę zapeszać ale jesli wszystko dobrze pójdzie to już w przyszłym tygodniu Jamka zamieszka w nowym domku ! Opowiem więcej gdy już ten uroczy przegubowiec opuści moje progi . Kropcia trzymaj kciuki ! Quote
Kropcia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Super! Musi się udać! Jamka to taka wspaniała suczka...:loveu: Nie miałam okazji przebywać z nią długo, bo tylko gdy była w programie, a już wtedy ją bardzo polubiłam :roll:. Ona też nie znała mnie wcześniej, a później wyrywała się do mnie....:roll: Grzeczna, kochana suńka :loveu: Patia, ściskam kciuki jak zawsze! :kciuki::kciuki: ;) i czekam na relację ;) Quote
black sheep Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Łe napisz coś!! Chociaż skąd ten domek?:D Trzymamy kciuki bardzo mocno! Quote
Patia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Kochani , Jamka pojechała dziś do nowego domku !:loveu: Powiem Wam , że nowa rodzina Jamnisi nas oczarowała :loveu: W domku jest już jeden piesek , uratowany syn podwórzowej , łańcuchowej suni. Nowa rodzina Jamki to wielbiciele jamników , znają jamnicze charaktery jak nikt inny . Ich wcześniejsze parówki ;) bardzo chorowały , przez jakiś czs opiekowali się sparaliżowanym jamnikiem. Wycałowałam czarny nosek z całych sił , Jamnisiu bądź szczęśliwa w nowym domku !:multi: Będzie nam ciebie brakowało :oops: Quote
Kropcia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 CUDOWNIE!!!! :loveu: tak się cieszę!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Jamnisu, dużo szczęścia w nowym domku :loveu: :multi: :loveu: Patia :Rose: Quote
Patia Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Jamka czuje się bardzo dobrze w nowym domku :multi: Śpi w łóżku , wyleguje się na kanapie , grzecznie chodzi na spacerki . Dostała już zabawki i budkę , w której może się zaszyć tak jak u nas w szafie , ona to uwielbia :loveu: Quote
Recommended Posts