Jump to content
Dogomania

Kraków - jamnikowata sunia wyrzucona z samochodu , już w domku u jamnikofanów ;)

Recommended Posts

Posted

Jamisia ( zwana też Jamką )czuje się dobrze , jest już po szczepieniach .

Jest pełna radości , uwielbia zabawę , ruch a aportowanie i chowanie zabawek pod łóżkiem to jej pasja.

Owieczko , nie wiem ile tekstu się zmieści ale może wspomnieć , że wyrzucona z samochodu i że uwielbia aportować :loveu: Dziękuję :loveu:

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Jeszcze nic nie piszę , bo nie chcę zapeszać ale jesli wszystko dobrze pójdzie to już w przyszłym tygodniu Jamka zamieszka w nowym domku !
Opowiem więcej gdy już ten uroczy przegubowiec opuści moje progi . Kropcia trzymaj kciuki !

Posted

Super! Musi się udać! Jamka to taka wspaniała suczka...:loveu: Nie miałam okazji przebywać z nią długo, bo tylko gdy była w programie, a już wtedy ją bardzo polubiłam :roll:. Ona też nie znała mnie wcześniej, a później wyrywała się do mnie....:roll: Grzeczna, kochana suńka :loveu:

Patia, ściskam kciuki jak zawsze! :kciuki::kciuki: ;) i czekam na relację ;)

Posted

Kochani , Jamka pojechała dziś do nowego domku !:loveu:
Powiem Wam , że nowa rodzina Jamnisi nas oczarowała :loveu: W domku jest już jeden piesek , uratowany syn podwórzowej , łańcuchowej suni.
Nowa rodzina Jamki to wielbiciele jamników , znają jamnicze charaktery jak nikt inny . Ich wcześniejsze parówki ;) bardzo chorowały , przez jakiś czs opiekowali się sparaliżowanym jamnikiem.

Wycałowałam czarny nosek z całych sił , Jamnisiu bądź szczęśliwa w nowym domku !:multi: Będzie nam ciebie brakowało :oops:

Posted

Jamka czuje się bardzo dobrze w nowym domku :multi:
Śpi w łóżku , wyleguje się na kanapie , grzecznie chodzi na spacerki . Dostała już zabawki i budkę , w której może się zaszyć tak jak u nas w szafie , ona to uwielbia :loveu: