Dea Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Sarenka jest młodą suczką, która kilka miesięcy temu trafiła do schroniska w Cieszynie. Jest mocno wychudzona, nie chce jeść, prawdopodobnie jest w depresji. Do tego ma na ciele liczne blizny, nie wiadomo, czy od uderzeń cienką linką, czy od pogryzień. Mimo swoich przeżyć jest bardzo ufna, łagodna i miła. Pilnie potrzebuje domu! Quote
Kluska4 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dea, ona wygląda na rasową pinczerkę min. Nie ma czasem tatuażu? Quote
jola od jadzi Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Faktycznie,wygląda jak mała sarenka...Śliczna jest! Quote
Dea Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Kluska4 napisał(a):Dea, ona wygląda na rasową pinczerkę min. Nie ma czasem tatuażu? Kluska nie wiem, w schronisku nic nie wspominali...ale jutro chyba będę robiła zdjęcia następnym psiakom, to sprawdzę. Najgorsze, że ona prawie wcale nie je:-( Cioteczki pomagajcie podnosić, zanim się zagłodzi! Quote
martasuwałki Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 :-( Sarenka, jaka biedulka, musimy jej znaleźć kochającą z całych sił cudowną Panią... Quote
martasuwałki Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Podnoszę Sarenkę... Boże, kto jej mógł coś takiego zrobić?! To nie czlowiek, to dno!!! Quote
Dea Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Boję się o to jej niejedzenie:-( Jutro chyba będę w schronie, to popytam czy coś już lepiej. Quote
Dea Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Widzicie te piękne ufne wielkie brązowe oczy? :-( Quote
aisaK Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Piękna sarenka.... ma jakies ogłoszenia? Ona jest prześliczna. Ile ma lat? Może ja poogłaszać. Zmień tytuł, cioteczki wystawia allegro, może inne ogłoszenia... Biedactwo :( Quote
Neris Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Może chociaż na razie ją spróbować zachęcić jakimiś smakołykami? Quote
zaba14 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Mnie tez ona wyglada na rasowa pinczerke, warto zobaczyc tatuaz... Quote
Dea Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Zrobiłam jej allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=189071729 ten tatuaż sprawdzę, miałam dzisiaj jechać, ale dzwonili mi ze schronu, że dzisiaj nie ma tego pracownika, który mi zawsze pomaga przy wyciąganiu piesków i fotografowaniu. Wiecie, te smakołyki to niezły pomysł, tyle, że ja nie dam rady do niej jeździć codziennie:-( A w schronie ledwo wyrabiają z codziennymi rzeczami... O ile pamiętam, to przy robieniu zdjęć kiełbaskę chyba wzięła. Czy ktoś może ją dać na jakieś forum pinczerów? Prześlę zdjęcia na maila. Sarenka ma około 2 lat. Quote
Dea Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 aisaK napisał(a):Piękna sarenka.... ma jakies ogłoszenia? Ona jest prześliczna. Ile ma lat? Może ja poogłaszać. Zmień tytuł, cioteczki wystawia allegro, może inne ogłoszenia... Biedactwo :( aisaK a jaki tytuł proponujesz, żeby było dobrze? Poza allegro na razie nie ma żadnych ogłoszeń. Cez obiecał(a) pokazać ją pinczeromaniakom. Quote
akteris Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Piękna suczka. Oby domek szybko sie znalazł :( Quote
Mośka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Biedne malenstwo. Musiała wiele przejść, te blizny...:shake: Quote
zaba14 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Jesli moge cos zaproponować to warto szybko znalezc jej dom tymczasowy. taki psiak szybko znajdzie domek, bo jest maly, "ekonomiczny" i sliczny... w schronisku moze sie zaglodzic sam. Czy ona jest na kwarantannie? Hmm... i tak jeszcze od siebie dodam, że takie psiaki sa czesto rozmnazane bez upranien hodowlanych.. niestety :( Quote
Recommended Posts