Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sarenka jest młodą suczką, która kilka miesięcy temu trafiła do schroniska w Cieszynie. Jest mocno wychudzona, nie chce jeść, prawdopodobnie jest w depresji. Do tego ma na ciele liczne blizny, nie wiadomo, czy od uderzeń cienką linką, czy od pogryzień. Mimo swoich przeżyć jest bardzo ufna, łagodna i miła. Pilnie potrzebuje domu!

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kluska4 napisał(a):
Dea, ona wygląda na rasową pinczerkę min. Nie ma czasem tatuażu?

Kluska nie wiem, w schronisku nic nie wspominali...ale jutro chyba będę robiła zdjęcia następnym psiakom, to sprawdzę. Najgorsze, że ona prawie wcale nie je:-( Cioteczki pomagajcie podnosić, zanim się zagłodzi!

Posted

Piękna sarenka....
ma jakies ogłoszenia? Ona jest prześliczna. Ile ma lat? Może ja poogłaszać. Zmień tytuł, cioteczki wystawia allegro, może inne ogłoszenia...
Biedactwo :(

Posted

Zrobiłam jej allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=189071729
ten tatuaż sprawdzę, miałam dzisiaj jechać, ale dzwonili mi ze schronu, że dzisiaj nie ma tego pracownika, który mi zawsze pomaga przy wyciąganiu piesków i fotografowaniu. Wiecie, te smakołyki to niezły pomysł, tyle, że ja nie dam rady do niej jeździć codziennie:-( A w schronie ledwo wyrabiają z codziennymi rzeczami... O ile pamiętam, to przy robieniu zdjęć kiełbaskę chyba wzięła. Czy ktoś może ją dać na jakieś forum pinczerów? Prześlę zdjęcia na maila. Sarenka ma około 2 lat.

Posted

aisaK napisał(a):
Piękna sarenka....
ma jakies ogłoszenia? Ona jest prześliczna. Ile ma lat? Może ja poogłaszać. Zmień tytuł, cioteczki wystawia allegro, może inne ogłoszenia...
Biedactwo :(

aisaK a jaki tytuł proponujesz, żeby było dobrze? Poza allegro na razie nie ma żadnych ogłoszeń. Cez obiecał(a) pokazać ją pinczeromaniakom.

Posted

Jesli moge cos zaproponować to warto szybko znalezc jej dom tymczasowy. taki psiak szybko znajdzie domek, bo jest maly, "ekonomiczny" i sliczny... w schronisku moze sie zaglodzic sam.
Czy ona jest na kwarantannie?
Hmm... i tak jeszcze od siebie dodam, że takie psiaki sa czesto rozmnazane bez upranien hodowlanych.. niestety :(