Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zolziatko']Hmm no nie wiem jak Wam to napisać ... ale wizyta PA już się odbyła .... Dzięki Foksia i Dżekuś wiemy, że domek jest sensowny. Państwo świadomi i przygotowani na posiadanie psa. Ich piesek, który odszedł był podobny trochę do Płoszki. Chcą, żeby osoba, która zna Płoszkę przywiozła ją (pokryją koszty transportu), żeby Płoszka mniej się bała i poznała nowe otoczenie w towarzystwie osoby, której ufa.
Jak wszystko dobrze pójdzie i Państwo wykażą się cierpliwością do naszej suni, to Płoszka będzie mieć domek.
Cieszę się, choć bardzo ostrożnie ...[/QUOTE]

Matulu oby to już był TEN DOMEK, ja aż się boję cieszyć
Trzymam kciuki i wstrzymuję się z robieniem ogłoszeń ;)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Iwonko za wszystko!! I Pannie Marple za trzymanie ręki na pulsie też :) I Foksi i Dżekuś za przeprowadzenie wizyty też. :Rose::Rose::Rose:

Jutro jeśli tylko misieek zdąży, to zawiezie Płoszkę do nowego domku. Będę Was informować jak tylko będę wiedzieć co i jak.

Posted

Dziękuję dziewczyny, że się zorganizowałyście i tak szybciutko to załatwiłyście:loveu: Dziękuję także Foksi i Dżekuś za przeprowadzenie wizyty PA:loveu:

Foksia i Dżekuś, z tego co wiem, doświadczenie w przeprowadzaniu wizyt ma, zna się na tym, co robi, a skoro była w pobliżu, to nie widzę problemu w tym, że to Ona przeprowadziła wizytę i nie musiałyście specjalnie jechać, a wręcz przeciwnie, jestem Jej bardzo wdzięczna :)

Pani zarówno na mnie, jak i na Ani (która rozmawiała z Nią przez telefon parokrotnie) zrobiła bardzo dobre wrażenie (choć to tylko rozmowa telefoniczna), wizyta wypadła pozytywnie, miejmy nadzieję, że to już będzie ostatni przystanek w życiu Płoszki...Pooootwornie się tym stresuję...:roll:

Posted

[quote name='zolziatko']i żeby już z niego nie wracała ;)
I żeby ją kochali tak, jak na to zasłużyła....
Musi być dobrze ... nie ma innej opcji...[/QUOTE]

I traktowali jak członka rodziny, jak córcie :)

Posted

[quote name='zolziatko']Doszła wpłata deklaracji za listopad i grudzień od AgusiaP. Dziękujemy :)

Zaktualizowałam finanse. Zostało suniom 620zł...[/QUOTE]

Z finansami nieciekawie, zostało nam kaski na jeden miesiąc opłacenia hoteliku Płoszki i Brenki:roll:

Aniu, dziękuję Ci za trzymanie ręki na pulsie:loveu:

Posted

[quote name='paula_t']Z finansami nieciekawie, zostało nam kaski na jeden miesiąc opłacenia hoteliku Płoszki i Brenki:roll:

Aniu, dziękuję Ci za trzymanie ręki na pulsie:loveu:[/QUOTE]
Paula nie kracz, może się okaże że na 2 miesiące dla Brenki:)

Posted

[quote name='zolziatko']i żeby już z niego nie wracała ;)
I żeby ją kochali tak, jak na to zasłużyła....
Musi być dobrze ... nie ma innej opcji...[/QUOTE]

Trzymam kciuki za ślicznotkę!!!!!

Posted

[quote name='zolziatko']To trzymajcie kciuki mocno bo dzisiaj Płoszka jedzie do nowego domu.[/QUOTE]
no podczytuję i mocno zaciskam; najważniejsze, to nie dzisiaj, ale te kilka tygodni później, oby pokochali Ją na zabój;

Posted

Płoszka w nowym domku. Domek baardzo fajny, zwierzolubny. Sunia była wystraszona ale też i ciekawa nowego otoczenia. Pozwalała się przekupywać smakołykami i nawet wąchała ręce. Spałaszowała jedzenie przygotowane dla niej. Rodzina bardzo fajna, starsza córka ma zadatki na dogomaniaczkę ;). W drodze dostałyśmy smsa, że Płoszka zasnęła po spacerku. Zdjęcie też dostałyśmy, tzn. na tel. Angeliki. Jak mi wyśle mailem to je wstawię.
Uprzedziłyśmy, że suńka potrzebuje cierpliwości i czasu. Państwo są świadomi tego. Widać, że poprzedni piesek wiele dla nich znaczył. Myślę, że to właśnie TEN jedyny dom :)

Posted

Już miałam dzisiaj nie wchodzić na Dogo, ale musiałam:evil_lol:
Matko kamień z serca, coś mi serducho podpowiadało, że to taki domek jak Czakusia:loveu:
Płoszeńko kochana tak się cieszę:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: