paula_t Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='iwoniam']ile Brenna waży? dokładnie?[/QUOTE] O ile się jej nie przytyło od ostatniego ważenia, to 7 kilogramów ;) Quote
paula_t Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Iwonka pisała na wątku Trufli, że 11 sierpnia jest akcja adopcyjna KTOZ-u. Póki co nie mam specjalnych planów, jedyne co może mi przeszkodzić, to rodzinna impreza (rocznica ślubu rodziców), ale na razie jest planowana na tydzień później. Jeśli te plany się utrzymają to wezmę Brenusię i będziemy się prezentować w celu znalezienia domku:eviltong: Quote
asiuniab Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 królewna Brenna waży 7 kg, no to aparat Jej troszkę dodaje;) Quote
iwoniam Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 będziemy będziemy :) i wreszcie pogadamy face to face, bo na marszu azylanta tak biegałaś z miejsca w miejsce, że Cię nie mogłam dogonić :) [quote name='paula_t']Iwonka pisała na wątku Trufli, że 11 sierpnia jest akcja adopcyjna KTOZ-u. Póki co nie mam specjalnych planów, jedyne co może mi przeszkodzić, to rodzinna impreza (rocznica ślubu rodziców), ale na razie jest planowana na tydzień później. Jeśli te plany się utrzymają to wezmę Brenusię i będziemy się prezentować w celu znalezienia domku:eviltong:[/QUOTE] Quote
paula_t Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Telewizja i aparat zawsze dodają kilogramów:eviltong: Faktycznie może na zdjęciach wychodzi na większa, ale Brenusia naprawdę jest niewielka. Iwonko, wstyd to przyznać, ale ja nawet nie mogłam do Ciebie podejść, bo nie ma zielonego pojęcia jak wyglądasz:oops: Ja byłam z Paurą, więc jako tako dało się mnie znaleźć;) Mam nadzieję, że 11 sierpnia uda nam się poznać :) Quote
zozola77 Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 ale moze do 11 sierpnia Brenusia znajdzie domek :) kciukamy Quote
AgusiaP Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='zozola77']ale moze do 11 sierpnia Brenusia znajdzie domek :) kciukamy[/QUOTE] Ale byłoby super :) Quote
paula_t Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Dostałam mmsa ze zdjęciem Roxanki na spacerze :) Śliczna, uśmiechnięta, ogląda sobie Wisłę ;) Muszę komuś przesłać, żeby wstawił, bo jak już wcześniej pisałam, z mojego telefonu nie da się zgrać mms-ów. Quote
__Lara Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='paula_t']Dostałam mmsa ze zdjęciem Roxanki na spacerze :) Śliczna, uśmiechnięta, ogląda sobie Wisłę ;) Muszę komuś przesłać, żeby wstawił, bo jak już wcześniej pisałam, z mojego telefonu nie da się zgrać mms-ów.[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: takie wiadomości tylko cieszą :) Quote
AgusiaP Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='paula_t']Dostałam mmsa ze zdjęciem Roxanki na spacerze :) Śliczna, uśmiechnięta, ogląda sobie Wisłę ;) Muszę komuś przesłać, żeby wstawił, bo jak już wcześniej pisałam, z mojego telefonu nie da się zgrać mms-ów.[/QUOTE] Ja niestety nie potrafię zamieszczać zdjęć na Dogo ... Quote
paula_t Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Zolziatko napisała mi, że mms doszedł, ale jeszcze chyba Jej nie było na dogo, więc musicie się uzbroić w cierpliwość ;) Quote
zolziatko Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 Już wstawiam .... miałam ograniczony dostęp przez ostatnie dni do internetu.... [IMG]http://img545.imageshack.us/img545/2145/yfr4.jpg[/IMG] Quote
Gabi79 Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [url]http://img545.imageshack.us/img545/2145/yfr4.jpg[/url] MIODZIO:loveu: Quote
maja7 Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Piękne zdjęcie, piękna sunia, w ogóle wszystko piękne. Cudowny domek trafił się suni! Quote
iwoniam Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 fajniutka :) [quote name='zolziatko']Już wstawiam .... miałam ograniczony dostęp przez ostatnie dni do internetu.... [IMG]http://img545.imageshack.us/img545/2145/yfr4.jpg[/IMG][/QUOTE] Quote
paula_t Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Mysza2']Mam nadzieję że Brenna też się doczeka :)[/QUOTE] Doczeka, doczeka :) Teraz niestety taki okres adopcyjny, ale wierzę w to, że po wakacjach ruszy.... Strasznie mnie denerwuje ta tablica, to wyświetlanie ile razy strony była odwiedzana i ile osób odsłoniło numer, bo Brenusia ma na tym wyróżnionym 5 odsłonięć telefonu i nikt nie dzwoni:( Quote
zozola77 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Płoszka - Roxanka super... a co do odsłonięć telefonu...pewnie ze to rozczarowujące..ale cóż..trzeba czekac i wierzyć...że telefon w końcu zadzwoni Quote
asiuniab Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='zozola77']Płoszka - Roxanka super... a co do odsłonięć telefonu...pewnie ze to rozczarowujące..ale cóż..trzeba czekac i wierzyć...że telefon w końcu zadzwoni[/QUOTE] nieraz wystarczy jedna odsłona, i tak też będzie z Brennusią:) Quote
Recommended Posts