yunona Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 yunona napisał(a):a może zmienić tytuł wątku, bo straszy ;) Że się powtórzę !!! Quote
Isadora7 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 tanitka napisał(a):wyobrażasz sobie Isadoro, co myślał sobie nasz arystokrata siedząc w tej słomie? nawet nie chcę wiedzieć. patrzac na arystokratę jak sie z gracją poruszła po swoim domu od pierwszych chwil, chyle czoła przed mocą jaką musiał mieć w sobie by to przetrwać. yunona napisał(a):Że się powtórzę !!! zmienimy ja się dzisiaj nie nadaję do żadnych pomysłów Quote
anica Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 (edited) [quote name='Isadora7']zabaweczki czekały już na Paryska w dniu adopcji, dom był cały przygotowany na przyjęcie :) ...dokładnie tak samo było u nas! przygotowałam też dwie miseczki i jak tylko weszliśmy do domciu(pierwszy raz) nalałam jej wody i nakarmiłam( zaraz wszystko było puste):lol:... to ja już wiem! jaki damek ma Parys:loveu: Tanitko ,nawet nie myślę co On biedactwo ,czuł w tej słomie:shake:!... Edited May 17, 2013 by anica Quote
Isadora7 Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 [quote name='anica']...dokładnie tak samo było u nas! przygotowałam też dwie miseczki i jak tylko weszliśmy do domciu(pierwszy raz) nalałam jej wody i nakarmiłam( zaraz wszystko było puste):lol:... to ja już wiem! jaki damek ma Parys:loveu: Tanitko ,nawet nie myślę co On biedactwo ,czuł w tej słomie:shake:!... I jak głeboko w nim to siedzi. Byłam wczoraj u Pako, psiak musiał jechać do weta i... wywołało w nim to tak masakryczny stress i przerażenie że nie da się opisać. Quote
anetek100 Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 mój Nikulek [*] miał to sako, pełen energii, cwaniaczek z charrrrakterkiem, z drugiej strony przekochany, cudny, ciepły a z trzeciej totalna delirka u weta, trzęsiawka jakich mało...Pakuniu bądź dzielny Quote
Isadora7 Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Pako dał sobie dzisiaj zrobić zastrzyk w domu. Państwo już wiedza że ostrożnie z karmieniem i nabieraniem na żebrzące oczy. Podpowiedzialam aby mieli na stole kilka ziaren suchej karmy jak jedzą. I jak podchodzi "etiopczyk" to dostaje ziarno suchej karmy. Pako juz dzisiaj zaczął dostrzegać że nic nie wyrzeźbi na piękne oczy :) Quote
yunona Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 zastosowałam sugestie Isadory u siebie w domu, świetnie zdaje egzamin :) Quote
lilk_a Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Isadora7 napisał(a):Pako dał sobie dzisiaj zrobić zastrzyk w domu. Państwo już wiedza że ostrożnie z karmieniem i nabieraniem na żebrzące oczy. Podpowiedzialam aby mieli na stole kilka ziaren suchej karmy jak jedzą. I jak podchodzi "etiopczyk" to dostaje ziarno suchej karmy. Pako juz dzisiaj zaczął dostrzegać że nic nie wyrzeźbi na piękne oczy :) oj tak , te żebrzące jamnicze oczy ;) można się w nich zgubić ;) Quote
anica Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 [quote name='Isadora7']Pako dał sobie dzisiaj zrobić zastrzyk w domu. Państwo już wiedza że ostrożnie z karmieniem i nabieraniem na żebrzące oczy. Podpowiedzialam aby mieli na stole kilka ziaren suchej karmy jak jedzą. I jak podchodzi "etiopczyk" to dostaje ziarno suchej karmy. Pako juz dzisiaj zaczął dostrzegać że nic nie wyrzeźbi na piękne oczy :).... Isadoro jesteś.... Jedna...Jedyna... spróbuję też;) Quote
Fundacja SOS dla Jamników Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [FONT=Verdana]Zapraszamy na bazarek[/FONT] http://www.dogomania.pl/forum/threads/243757-JAMNICZE-TARGOWISKO-BIŻUTERYJNE-ekskluzywna-biżu-na-pomoc-jamnikom Quote
Isadora7 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 PARYS POZDRAWIA. Parysek oprócz legowiska dostał budkę aby mieć trochę intymności Quote
tanitka Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 bo wiadomo, ze każdy czasem musi pobyć sam, dla higieny umysłowej:loveu::loveu: Quote
Fundacja SOS dla Jamników Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='tanitka']bo wiadomo, ze każdy czasem musi pobyć sam, dla higieny umysłowej:loveu::loveu:[/QUOTE] No a parysek od razu wiedział że ta budka jest jego :) Quote
magenka1 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 (edited) dzisiaj Asia i Sylwia zrobiły wizytę poadopcyjną dla Morki, koleżanki Paryska, sunia ma się świetnie mieszka jeszcze z dwoma suniami ze schroniska, ma koniki, rybki, duże gospodarstwo, do dziewczyn nie chciała nawet podjeść, mam mieć fotkę mmsem jak tylko dostaną to wkleję tak , że można powiedzieć , że "rodzeństwo" mają dobre domki Edited June 2, 2013 by magenka1 Quote
Isadora7 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='magenka1']dzisiaj Asia i Sylwia zrobili wizytę poadopcyjną dla Morki, koleżanki Paryska, sunia ma się świetnie mieszka jeszcze z dwoma suniami ze schroniska, ma koniki, rybki, duże gospodarstwo, do dziewczyn nie chciała nawet podjeść, mam mieć fotkę mmsem jak tylko dostaną to wkleję tak , że można powiedzieć , że "rodzeństwo" mają dobre domki[/QUOTE] Super ze obydwoje tak trafili. Czekamy na foty "siostry" Paryska. Quote
Isadora7 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Parysek teraz z innego swojego lokum, w pozycji horyzontalnej zwanej "kołami do góry". Panisko z Paryska po całości. Quote
Isadora7 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 i jeszcze trochę Paryska z garsoniery, jego własnej garsoniery Quote
Hope2 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Panie Parys-ależ mnie Pan nastraszył-widzę w powiadomieniach "jestem Pako (...)szukam domu" i wchodzę zlękniona,że powrót (tfutfutfu)-a tu taaakie widoki! Masz Pan swój własny DOMEK-w ludzkiej budzie! no...pozazdrościć Panu takiego DS :D Quote
yunona Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Parysek burżuj pełną gębą, własne lokum w ludzkiej budzie (super nazwa, spłakałam sie ze śmiechu :) ). Pozdrowionka dla Paryska i jego wspaniałego domeczku :multi::lol: Quote
Recommended Posts