Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tanitka napisał(a):
wyobrażasz sobie Isadoro, co myślał sobie nasz arystokrata siedząc w tej słomie?

nawet nie chcę wiedzieć. patrzac na arystokratę jak sie z gracją poruszła po swoim domu od pierwszych chwil, chyle czoła przed mocą jaką musiał mieć w sobie by to przetrwać.

yunona napisał(a):
Że się powtórzę !!!

zmienimy ja się dzisiaj nie nadaję do żadnych pomysłów

Posted (edited)

[quote name='Isadora7']zabaweczki czekały już na Paryska w dniu adopcji, dom był cały przygotowany na przyjęcie :)

...dokładnie tak samo było u nas! przygotowałam też dwie miseczki i jak tylko weszliśmy do domciu(pierwszy raz) nalałam jej wody i nakarmiłam( zaraz wszystko było puste):lol:... to ja już wiem! jaki damek ma Parys:loveu:
Tanitko ,nawet nie myślę co On biedactwo ,czuł w tej słomie:shake:!...

Edited by anica
Posted

[quote name='anica']...dokładnie tak samo było u nas! przygotowałam też dwie miseczki i jak tylko weszliśmy do domciu(pierwszy raz) nalałam jej wody i nakarmiłam( zaraz wszystko było puste):lol:... to ja już wiem! jaki damek ma Parys:loveu:
Tanitko ,nawet nie myślę co On biedactwo ,czuł w tej słomie:shake:!...

I jak głeboko w nim to siedzi. Byłam wczoraj u Pako, psiak musiał jechać do weta i... wywołało w nim to tak masakryczny stress i przerażenie że nie da się opisać.

Posted

mój Nikulek
[*] miał to sako, pełen energii, cwaniaczek z charrrrakterkiem, z drugiej strony przekochany, cudny, ciepły a z trzeciej totalna delirka u weta, trzęsiawka jakich mało...Pakuniu bądź dzielny

Posted

Pako dał sobie dzisiaj zrobić zastrzyk w domu. Państwo już wiedza że ostrożnie z karmieniem i nabieraniem na żebrzące oczy. Podpowiedzialam aby mieli na stole kilka ziaren suchej karmy jak jedzą. I jak podchodzi "etiopczyk" to dostaje ziarno suchej karmy. Pako juz dzisiaj zaczął dostrzegać że nic nie wyrzeźbi na piękne oczy :)

Posted

Isadora7 napisał(a):
Pako dał sobie dzisiaj zrobić zastrzyk w domu. Państwo już wiedza że ostrożnie z karmieniem i nabieraniem na żebrzące oczy. Podpowiedzialam aby mieli na stole kilka ziaren suchej karmy jak jedzą. I jak podchodzi "etiopczyk" to dostaje ziarno suchej karmy. Pako juz dzisiaj zaczął dostrzegać że nic nie wyrzeźbi na piękne oczy :)

oj tak , te żebrzące jamnicze oczy ;) można się w nich zgubić ;)

Posted

[quote name='Isadora7']Pako dał sobie dzisiaj zrobić zastrzyk w domu. Państwo już wiedza że ostrożnie z karmieniem i nabieraniem na żebrzące oczy. Podpowiedzialam aby mieli na stole kilka ziaren suchej karmy jak jedzą. I jak podchodzi "etiopczyk" to dostaje ziarno suchej karmy. Pako juz dzisiaj zaczął dostrzegać że nic nie wyrzeźbi na piękne oczy :).... Isadoro jesteś.... Jedna...Jedyna...
spróbuję też;)

Posted (edited)

dzisiaj Asia i Sylwia zrobiły wizytę poadopcyjną dla Morki, koleżanki Paryska, sunia ma się świetnie mieszka jeszcze z dwoma suniami ze schroniska, ma koniki, rybki, duże gospodarstwo, do dziewczyn nie chciała nawet podjeść, mam mieć fotkę mmsem jak tylko dostaną to wkleję tak , że można powiedzieć , że "rodzeństwo" mają dobre domki

Edited by magenka1
Posted

[quote name='magenka1']dzisiaj Asia i Sylwia zrobili wizytę poadopcyjną dla Morki, koleżanki Paryska, sunia ma się świetnie mieszka jeszcze z dwoma suniami ze schroniska, ma koniki, rybki, duże gospodarstwo, do dziewczyn nie chciała nawet podjeść, mam mieć fotkę mmsem jak tylko dostaną to wkleję tak , że można powiedzieć , że "rodzeństwo" mają dobre domki[/QUOTE]

Super ze obydwoje tak trafili. Czekamy na foty "siostry" Paryska.

Posted

Panie Parys-ależ mnie Pan nastraszył-widzę w powiadomieniach "jestem Pako (...)szukam domu" i wchodzę zlękniona,że powrót (tfutfutfu)-a tu taaakie widoki! Masz Pan swój własny DOMEK-w ludzkiej budzie! no...pozazdrościć Panu takiego DS :D

Posted

Parysek burżuj pełną gębą, własne lokum w ludzkiej budzie (super nazwa, spłakałam sie ze śmiechu :) ). Pozdrowionka dla Paryska i jego wspaniałego domeczku :multi::lol: