Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tijuniu, pewnie ci sie dobrze spało po wczorajszych szaleństwach? Musisz dziewczynko jeszcze trochę się uzbroić w cierpliwość, bo domek napewno już gdzieś dla ciebie jest. Trzeba tylko go odszukac. Ale to kwestia czasu :loveu:

Posted

AMIGA napisał(a):
A co z obserwatorem?

No ja właśnie nic nie wiem.
W ogłoszeniu był podany kontakt do Hali, może ktoś się z nią kontaktował??? :cool3:

Posted

Hakita napisał(a):
No ja właśnie nic nie wiem.
W ogłoszeniu był podany kontakt do Hali, może ktoś się z nią kontaktował??? :cool3:

Pewnie by nam zaraz napisała Hala, gdyby ktoś się zgłosił

Posted

No tylko, że Hala teraz może zajęta Psiakami, które ma i poprostu nie zagląda wszędzie.
Echh, już sama nie wiem...
Amiga, wystawić takie samo jak było, czy cuś zmieniamy???

Posted

Napewno Hala jest teraz bardziej zajęta, ale myślę, że gdyby ktoś zadzwonił, to by nam to powiedziała.
Ja mysle, żeby zostawić allegro takie jak jest. Bo nowych fajnych zdjęć nie mamy, a tekst chyba jest dobry. Szczerze mówiąc nie zaglądałam tam ,żebym nie podnosiła niepotrzebnie oglądalności

Posted

No wiecie dziewczyny..o co Wy mnie podejrzewacie... :razz:

Oczywiscie, żebym powiedziała o tak ważnej rzeczy.

Jednak niestety nikt nie dzwonił.

Posted

Już nie mam kompletnie pomyślunku! A może ejst jakaś lokalna, poczytna na Waszym terenie gazeta, gdzie by można Tijusię ogłosić? Jakby to było płatke ogłoszenie, to ja pokryję finanse