Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, wróciłam z urlopu z nadzieją że coś nowego poczytam o Tijusi, a tu nadal trwa oczekiwanie.
Czy Tija w poprzedniej aukcji miała chociaż jednego obserwatora?

Posted

chyba nie miała :-(
a ona jest taką kochaną psinką :loveu:
a i powiem wam że pomimo swojej szczupłej budowy nie pozwala sobie w "kaszę dmuchać", potrafi się odgryżć :diabloti:
a poza tym jest urocza panienką która lubi głaski i mizianko :loveu:
i naprawde nie rozumiem dlaczego Tijusia nadal bez domku...:shake:

Posted

Ja naprawdę Was proszę - już to zresztą pisałam - błagam - wyszukajcie jakieś lokalne gazety - jakies poczytne i umieśćcie tam ogłoszenie o Tijusi. Ja finansowo to pokryję. Bo jak widać jakoś Allegro to za mało. Może też w Gazecie Wyborczej, bo dużo ludzi czytuje Gazetę Wyborczą. Tylko może tak, żeby to ogłoszenie się ukazało we wrześniu, bo teraz jednak duzo ludzi się urlopuje

Posted

Tijusia miała w poprzednich aukcjach, chyba w 2 po 1 obserwatorze, ale teraz nic...:shake:
A ja proszę również inne poznańskie Cioteczki o pomoc w ogłaszaniu, bo ja już nie daje rady i czasu mi brakuje...:shake: Stąd do tej pory nie zajęłam się ogłoszeniami w gazecie...:shake:

Posted

Hakito - może podaj mi tytuły tych gazet, jeśli mają swoje strony w intr\ernecie, to ja tam te ogłoszenia powstawiam. Tylko ja po prostu tu w Krakowie nie znam tych lokalnych gazet :shake:

Posted

Ojej, tak sobie na szybko myślę...:roll:
Gazeta Poznańska
Głos Wielkopolski
Gazeta Wyborcza - wiadomo

Nic mi jakoś nie przychodzi teraz do głowy...:roll:

Asiakas, wiesz jakie my mamy jeszcze gazetki??? :cool3: