Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:-( :placz:
Ja w każdym razie wysłałam pieniążki za sierpień do schroniska. Mam nadzieję, że Tijusi już tam nie zastały, ale wtedy przydadzą się innemu psiaczkowi

Posted

Hakita napisał(a):
Spróbuję się dziś czegoś dowiedzieć o Tijuchnie...

Oby to "coś" to była wiadomoś, że młoda już biega po czyimś ogrodzie i jest miziana i kochana przez KOGOŚ:loveu:

Posted

A ja już małam taką nadzieję!!! Szkoda:shake: , ze pani się nie zdecydowala na 2 pieski. Tym bardziej, że Tijusia jest już przecież wysterylizowana

Posted

Taką miałam już nadzieję, że Tijusia biega juz sobie gdzieś u swoich nowych kochających właścicieli> Halu pliiis wymiziaj ją bardzo, bardzo mocno ode mnie. Ona jest tak daleeko od Krakowa :shake:

Posted

Hala napisał(a):
może pójdziemy dziś nad rzeczkę? Co Tijucha?

Halu, a Ty się dzisiaj wybierasz do Tijusi i całej czeredki??? Wyściskaj je wzystkie ode mnie proszę, bardzo bardzo mocno

Posted

Hala napisał(a):
Byłam dziś w schroniku. Widziałam Tijusie. Bardzo się miziałyśmy. Ale Tijucha taka jakaś smutna była . :(

Może jej smutno było, że podzieliłaś miłość do niej na nią i twoje dwie "laski"?Kuuuurcze, a ja już tak sie ucieszyłam, że "moja" dziewczynka ma nowy domek :-))