Hakita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Wszystkie Psiaki będziemy oddawać tylko w najlepsze ręce...:p No niech wreszcie ktoś wypatrzy to Cudeńko!!! :loveu: Quote
Hakita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Kochani, za 3 goziny kończy sie allegro Tiji. Pomyślcie co zmienić w kolejnej aukcji, czy tak zostaje. ;) Quote
Hakita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 A proszę bardzo: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=196730703 Quote
asiak Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Tijusia kochana, troszkę załamana... allegro się skończyło, nikogo chętnego nie było...:shake: Quote
Hakita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Hala napisał(a):ciotka.............. a kolejne allgro jest> No zaraz moge wystawić, tylko zmieniamy cuś?? :cool3: Quote
Hakita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Hala napisał(a):Ty ciotka Asia słuchaj.... to głowne zdęcie to ani aktualne ani nie zachęca...przecież Tija teraaz zupełnie inaczej wygląda... To ja allegro wystawiłam Halu...;) Masz jakies fotki aktualne??? To czekam Kochana. ;) Quote
Hala Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 ciotka..no przecież widzisz na której focie Tija jest mała... a na kórych duża pannica :diabloti: Quote
Hakita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Nie mam żadnych aktualnych Tiji...:placz: :placz: :placz: Quote
asiak Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Hakita napisał(a):Nie mam żadnych aktualnych Tiji...:placz: :placz: :placz: Aneczko nie chce się spierać ale chyba w aktualnych zdjęciach z soboty miałaś Tiję kochana...:evil_lol: Quote
Hakita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 asiakas napisał(a):Aneczko nie chce się spierać ale chyba w aktualnych zdjęciach z soboty miałaś Tiję kochana...:evil_lol: No to poproszę numery zdjęć, bo ja to chyba ślepa...:roll: Quote
AMIGA Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 A z tego co ja oglądałam - to niestety "mojej" Tijusi na ostatnich zdjęciach chyba nie widziałam :-( Quote
Hakita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 AMIGA napisał(a):A z tego co ja oglądałam - to niestety "mojej" Tijusi na ostatnich zdjęciach chyba nie widziałam :-( No właśnie, chociaż jedna Cioteczka się ze mną zgadza, co wcale mnie nie usprawiedliwa...:mad: :mad: :mad: Quote
Hakita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 AMIGA napisał(a):No nie usprawierdliwia :mad: ;) :placz: :placz: :placz: :oops: :oops: :oops: Nadrobię to w sobote...:p obiecuję...;) :loveu: Quote
asiak Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 a mnie się wydawało ze na jednym była... kurczę ale mogło mi się tylko wydawać hihihi Quote
Hala Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Kochana Aniu, wystarczy jak na minaturce zamiast tego szczenięcego zdjecia wstawisz to takie gdzie Tijusia stoi dumna...A ja zaraz Ci podeślę resztę. Quote
AMIGA Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Tijusia - pobudka. Prosze wyprostować i wygładzić futerko i pięknie się od rana pokazywać. Może akurat ktoś dzisiaj stanie porażony Twoją urodą i wesołym charakterkiem i powie - TA a nie żadna inna :p Quote
asiak Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 AMIGA napisał(a):Tijusia - pobudka. Prosze wyprostować i wygładzić futerko i pięknie się od rana pokazywać. Może akurat ktoś dzisiaj stanie porażony Twoją urodą i wesołym charakterkiem i powie - TA a nie żadna inna :p ależ cioteczka wczesnie wstaje.... a my Tijusiu zaliczymy od ranka :painting: na pierwsza stronkę... tak bym chciała aby domek dla Ciebie się znalazł... Quote
Hakita Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Tak, tak cioteczka zrobi dziś allegro, ale nie wiem, o której dam radę...:shake: Może będzie też szansa zrobienia fotek, jak pojadę dziś do Mozarta. ;) Zrobię allegro napewno, nie martwcie się Cioteczki kochane. ;) Quote
Hakita Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hala napisał(a):a o kórej będziesz? Wyjeżdżam ok. 12. :loveu: Quote
AMIGA Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ktoś tu obiecał wczoraj fotki :-( Siedziałąm cicho, żeby ktoś nie pomyślał, że jestem namolna, ale baaaarzo bym chciała coś chociaż usłyszeć, jak tam Tijusia wczoraj, czy była na zbiorowym mizianku, czy może na spacerku?? Quote
Hala Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 no powiem tak.... ja jak weszłam dziś na wybieg to już z niego nie wyszłam. Z żadnym psem nie byłam na spacerze. Tiją wymiziałam. Ale ona chudziutka... :shake: Jedzenia jej na pewno nie brakuje. Nie wiem czy to młodości to biegania i wesołe usposobienie? Quote
Recommended Posts