Hakita Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Do góry Ślicznotko, niech się wreszcie Twój los odmieni!!! Quote
Hakita Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Cioteczki, zapomniałyście o naszej ślicznej Dziewczynce??? :mad: Quote
AMIGA Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Hakita napisał(a):Cioteczki, zapomniałyście o naszej ślicznej Dziewczynce??? :mad: Ależ skądże, tylko dzisiaj miałam jakiś atak spiączki i pospałam sobie do godz. 8, potem siusianko, śniadanko (mówię oczywiście o psach:lol: ) i teraz dopiero robię "obchód" wątków. Tijusiu trzymaj się tam dzielnie :loveu: Quote
AMIGA Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ojej, taka dzisiaj pogoda, że pewnie wszystkie psiurki marzną:placz: Tijusiu - trzymaj się dzielnie Quote
Hakita Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Jutro Tijusia będzie wymiziana i wyspacerowana...:loveu: Żeby tylko ten domek się pojawił wreszcie... Quote
AMIGA Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 I ode mnie też, i ode mnie też bardzo proszę ją wymiziać:loveu: Quote
Hakita Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 AMIGA napisał(a):I ode mnie też, i ode mnie też bardzo proszę ją wymiziać:loveu: Załatwione Cioteczko. ;) Powiem Wam, że jutro zabieramy Szoguna ze schroniska. :multi: Kochane Dziewczyny: Agata i Iza biorą go do siebie na DT i będziemy szukać domku. Jak się znajdzie, to wezmą kolejną Bidulkę. :multi: A jak się nie znajdzie, to zostanie u nich...:eviltong: Tak powiedziały. :p Quote
AMIGA Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Hakito, super wiadomości :multi: A możesz szepnąć Tijusi na uszko, że daleka cioteczka z Krakowa o niej pamięta :loveu: i bardzo pragnie, by młoda znalazła wreszcie ten swój jeden jedyny wymarzony domek!!!! Quote
Hakita Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 A pewnie, że szepne i wyjatkowo od Cioteczki wymiziam...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 I jeszcze dodam, że jutro robię rezerwację na jednego Malucha!!! :multi: Dziewczyna z Warszawy chce jednego...:loveu: Quote
Hakita Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Tijusia wymiziana, jak tylko mogłam, wyspacerowana i przekazałam słówko od Cioci Amigi...:eviltong: Quote
Hala Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 A jakieś świeże fotki?I jak sięma allegro Tiji? Są zaintersowani? Quote
Hakita Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Hala napisał(a):A jakieś świeże fotki?I jak sięma allegro Tiji? Są zaintersowani? Niestety nie mam świeżych fotek...:shake:, bo wczoraj byłam przejęta Barim, którego znalazłyśmy i na nim się skupiłam. Na allegro niestety bez zmian, żadnego nawet obserwatora...:-( A kończy się jutro... Chyba coś trzeba zmienić w tekście...:roll: Quote
AMIGA Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Jutro rano już wyjeżdżam do strefy bezkomputerowej, więc już nic nie będę wiedzieć co się tutaj dzieje. Ale jak wrócę, to naprawdę proponuję umieścić ogłoszenie o Tijusi w jakiejś lokalnej gazecie, albo nawet w Wyborczej, bo dużo ludzi przecież czyta tę gazetę. Jak obiecałam, koszty pokryję. Ale to dopiero w sierpniu :shake: A co do tego czasu????:shake: Quote
Hala Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Amiga...udanych wakacji.my tu zadbamy o Tijuchę. Quote
Hakita Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Baw się dobrze AMIGA!!! A Tijulka do góry kochana Dziewczynko!!! Quote
Hala Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Tija.. wgórę, niech ciotka Amiga sobie spokojnie tam wypoczywa, amy będziemy szukać domku Quote
Hakita Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 No właśnie, trzeba by ten tekst zmienić...:roll: Spróbuję coś pokombinować, ale czasu ciągle brak...:placz: Quote
Hakita Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Halu, a może Ty pokombinujesz??? :razz: W końcu trochę lepiej znasz Tijusię...:p Quote
Hakita Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Oj Ciotka Hala nawet nie zajrzała...:shake: A ja teraz dodatkowo jeszcze z ograniczonym netem...:placz: Quote
Hala Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Dobra,,,zajrzałam...myślę o tekscie..tylko daj trochę czasu. np 12 h Quote
Recommended Posts